Niagra fall

Ja men nu äntligen får ni en liten uppdatering om min helg i Niagra falls! Först och främst ska jag väl börja med att säga att vi spenderade ungefär 20 timmar i bara bussen ^^ Vi (Jag, Emma och Frida) sov ungefär 15 av dom :p haha!

Börjar med lördag då..
Ja vi vaknade upp i stamford med klockan på 5am för att åka vid 20 över.. Vi hade då varit ute i fredags och fick oss iaf 3 timmars sömn fredag-lördag:p
20 över 5 satt vi i bilen för att köra till Stamford station där tåget skulle gå 10 över 6. Efter att ha köpt biljetterna och allt sitter vi på tåget som tog oss till Grand central, där skulle vi då byta till tunnelbanan för att åka till ja va de nu va och byta till J som skulle ta oss till China town där bussen skulle gå. När vi kommer dit, märker vi att klockan än halv 8 och vi är lite lätt stressade för att vi inte vet vart gatan vi ska till ligger.
Efter mycket om och men hittar vi de, men då ska vi fortsätta någon annanstan längre ner där våran buss står. Träffar ett ungt par som ska till samma ställe som oss. alltså 1000 Islands, (dom hade delat upp oss så), efter att vi hittat 3 bussar och ingen tour guide så får vi lite panik om vi verkligen är på rätt ställe eller inte. Så vi springer för att löpe frulle och springer tillbaka då vi träffar på en kille som är en tour guide, men då fanns vi inte med på hans lista utan skulle ta oss till en annan som stog på andra sidan gatan.. Inte hade han med oss på listan heller utan vi chansar då på sista. Och de ända hon svara var att: Yes yes, come with me. Vi bah: Jaha, men är vi verkligen på denna buss? Men vi fick inget riktigt svar. Men som tur va fick vi plats och runt halv 9 kvart i 9 sitter vi på VÅR buss som äntligen ska ta oss i 8 timmar till Niagra falls.
Under bussresan vart de 3 stopp tror jag, så vi kom fram till Niagrafalls runt 4. Får våra båtbiljetter som ska ta oss på en tur nere precis vid Niagra falls i 1 timme! Så sjukt häftigt att stå först på bron över allt för att sen ta hissen ner och kliva på båten som åker precis vid dom.
Efter hela den resan, hade vi några timmar fria innan vi skulle på bussen igen. Så vi går upp på trapporna som är precis brevid fallen och sen åker upp med hissen igen för att gå och köpa oss lite lunch. Sätter oss på en bänk där vi kan se ut över strömmen och till fallen. Cooolt. Efter de bar vi oss ut på en rund tur för att kolla läget och kanske shoppa nått. Men ingen av oss hitta nått spec så de blev till att gå lite till innan vi satte oss och vänta på bussen.
Sen blev det en tur till andra sidan där vi fick se Niagrafalls at night!! Sjukt häftigt det med, då stog vi iofs ovanför allt, men man såg fortfarande ljusen som lös på..
Sen bar det av i 1½ timme tror jag för att komma till själva hotellet vi skulle bo på. Kom dit runt halv 12-12 då jag och Emma bara tog en snabb dusch och sedan däcka i sängen. Oj va vi 3 sov som änglar.

Söndag:
Klockan ringde kvart i 6, tror jag, då vi va tvugna att gå upp för att bussen skulle åka kvart i 7 för att ta oss till the 1000 Islands som ligger 3 timmar bort.
Halv 11 sitter vi på båten som ska ta oss ut i den Amerikanska skärgården för att kolla på de välkända 1000 islands. åKte över till Canada gjorde vi också. Killen som va våran Tour guide på båten säger: Do you see the line in the water? Did anyone get a picture off it? sen börjar han garva lite smått och frågar om vi ska vända så att alla kan se. ^^ Väldigt smart.. hah. Vi gick iofs på de till en början, innan han börja garva då vi fatta att de va ju inte alls nått i vattnet.
Så himla fint, och vi hade sånn tur med vädret dessa dagar. klar blå himmel och 40 grader typ! NICE.
Efter denna båttur va det bara att sätta sig på bussen igen som skulle ta oss tillbaka till NYC. Tog 6 timmar tillbaka, vilket gjorde att vi va i China Town kvart i 8. Då var det bara att ta sig till Grand Central och köpta tågbiljetter till tillbaka til CT. Hade en 30 min väntan, då Frida får ett ryck och säger att " MEN VI HINNER VÄL TILL TIME SQUARE?" Så där springer vi som 3 idioter för att hinna dit, ta 3 foton och sen springa tillbaka för att sätta oss på tåget! Haha..
Så allt slutade bra och vi kom hem halv 11.
Sammanfattning av hela helgen va att den va super mysig och häftig, Nu kan jag bocka av detta från min lista "att göra" :)

Nu ska de sovas, har haft stömavbrott halva dagen typ, eller ja i 3 timmar. så kom inte hem med lilltjejen förens halv 10 efter att vi sätt på Dispectibal me och ätit sen sen middag på Donken. Sen drog jag till natta ett tag för att fixa med bilder och hennes Ipod :)
Sov så gott. Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0