FROST?!

God morgon alla sunshines!
Läget med er? Med mig är det iaf skit bra:) Vaknade för typ 1 timme sen, och skulle gå ut duscha. Vet ni vad jag mötes av? Jo FROST!

Vet inte om ni ser de, men på väster sida på gräsmattan där så är det frost..

Det va freeeeezziing kallt att duscha ska jag säga. Trodde mitt hår skulle frysa till is eller nått. Men jag kan glädja mig åt att det faktiskt inte blåser, då hade jag faktiskt skippat duschen:p
Nu sitter jag iaf här och äter fil till frulle. Går hyffsat bra, har inte fått så jätte ont i magen än. Och jag hoppas att jag verkligen inte får det heller.

Nej nu ska jag äta upp och sen ska vi packa in i bilen och fixa det sista. Får uppdatera någonstans på vägen! Hörs sen!
PUSS&KRAM

 


Titta, möttes även av en ros mitt i allt frost :)


ont ont ont

Sorry för att jag inte uppdaterade efter väla igår. men jag hade s brutalt ont i min magen att jag bara låg i soffan och inte rörde mig ur fläcken. fick även feber igår också. fattar inte vad som händer.. Jaja, jag får försöka vara lite positiv iaf(:

Har precis ätit och fika nu med pappa och lillebror. Mys. Sitter även och lyssnar på KISS låt Heaven's on fire. den är bara för bra!
Som sagt så va jag ju i väla igår. Fick med mig lite hem iaf.


1. Ett par röda string från H&M
2. Parfym escada från lågprislada
3. LdB lotion från lågfrisladan
4. Hipsters från H&M
5. Liten väska, svart, från Accent

Avslutar med KISS-Heaven's on fire


mot väla

SÅ nu är alla typ klara (inte jag), jag har håret kvar, men det går snabbt.. Tänkte bara säga att jag uppdaterar när vi är där :P

Nu ska jag fixa det sista sen sätta mig i bilen och köra! Får se hur det går då.. Haha.

Tjao <3


glaaaaaaaaad!

Jaaa, jag känner mig som en liten flicka ppå julen som fått precis det hon önskat sig! Fick nämnligen packetet av tuva idag i posten. Gick nyss dit för att kolla, och då va den där :D :D
Så idag ska det börja läsas!
Igår va jag och fixade till mitt hår, blev hur bra som helst. tog dock 3 timmar. Satt ifrån 11 till 2! För hon la i en hårinpackning,slingor,toning och sen klippte hon sist :)
Blev grymt nöjd med färger och slingorna! På eftermiddagen ringde iaf P och frågade om jag ville följa med på fika, och de tackar jag icke nej till. Så han kom och hämta upp mig sen blev det fika på Knut Jöns :)
Sen väntade hans jobb igen och då skjutsade han hem mig innan. Väldigt kul att träffa honom igen..
 
Idag iaf, så ska jag och familjen till väla centrum för att shoppa lite. Så vi ska väl börja göra oss iordning nu för att kunna åka runt halv 1 :)


Segt som fan

Ja, det är va de är! Har typ inte gjort ett skit idag, eller jo det har jag visst. Jag har varit på lunch med pappa, mina bröder och M&C. Vi va på hovshallar och åt buffé! Mycket gott. Har även övningskört en massor idag. Men det här är väl det jag har gjort. Sen somna jag på sängen i 1 timme, va såå trött!

Imorn blire klippning+färgning som gäller på morgonen, sen ska jag nog träffa P för en förmiddagsfika :) Mys. Sen ska jag nog hjälpa pappa lite på tomten och hämta mitt packet från tuva:) Hon har skickat ner boken nu, så förhoppningsvis kommer den imorn :) Jag som haft sån panik över att jag inte haft nån bok behöver nog kanske inte ha det imorn :D WOHO.
Nej nu ska jag äta blåbärspaj med vanlijssås och en kopp te samtidigt som jag ska fortsätta kolla på Tinas matprogram. Haha, så kul. just för att Victoria Silverstedt är med. Hon är såå rolig/överdriven. Men ja. haha.

Puss<3

satans trött

Ja, det är precis vad jag är! Sataaans trööött! Har inte gjort ett skit nu på kvällen. Förutom att laga min kjol:)
Ska nog gå och sova strax eftersom att jag låg vaken till 20 i 2 inatt. När jag egentligen trodde att klockan va 20 i 3^^
och vaknade 11 idag så, det blir nog verkligen sängdags för mig strax. Ska upp hyffsat tidigt imorn för att duscha och sen cykla in till frissan och klippa+färga håret innan vi ska åka till M&C för att äta lunch på Hovshallar med dom :)
Mycket trevlig. Sen ska jag även träffa P på eftermiddagen för en fika! Ska bli grymt kul att träffa människan igen! Va ett bra tag sen nu!

Nej nu är det dags att gå och fixa iordning sig och sen lägga sig i sängen för att läsa!
Sov så gott alla!
Godnatti! <3


tuva så söt i sin nya frisyr:)


Gossip

Ja, jag har varit grinig i preincip hela morgonen för att jag inte har haft något att göra + att vi inte åkte till väla idag och för att jag läst ut min bok ^^
Men sen bestämde jag mig för att nej, såhär kan jag inte hålla på utan tog på mig kläder och gick ut för att ta en promenad in till byn och hoppas på att klädesaffären va öppen! Och tur som jag hade så hade dom de, och haha. det va den ända som hade öppet såhär på en söndag också :P rätt komiskt. Jaja, hittade iaf ett par svarta leggins som jag köpte. Tog mig tillbaka ner till stranden och gick in på mitt favvo fik och köpte mig en te:) Tog med den och satte mig nere vid vattnet och pratade med min älskade tuva!

Fick höra en massa skvaller om hennes utgång igår och jag berättade massa också. Tycker det är så sjukt kul att skvallra om det senaste som hänt, nu när man ine ses så ofta! :D Fick veta att hennes hår som hon förlängt blev skit snyggt, men envis som hon är berättade hon inte hur långt det va! :O

Nej, det va lite om vad jag gjort idag. Nu ska jag snart åka iväg med pappa och hämta min lillebror hos F för att sen åka hem igen och sätta mig med en tekopp och min nya ok jag ska läsa :=) fast min snälle vän tuva ska skicka ner en bok till mig som heter Stella och Sebastian! Men innan jag får den ska jag ta och börja läsa Johan Theorins bok Nattfåk. Som antagligen ska vara väldigt bra.

 


shopping

Kommer ni ihåg att jag shoppade i fredag? Ja det här shoppade jag iaf :)



Skorna är från scorett och kostar 799kr

 
Kjol från H&M kostar 199kr                                                               3 små knappar där bak.


Omvridning av klocka...

Ni har inte glömt att ställa tillbaka klockan 1 timme va? Vet ni? jag glömde det igår när jag gick och la mig, så idet kanske inte är så konstigt att jag är trött nu! Trodde klockan va 12 när den va 11 liksom :P

Juste, godmorgon förresten :) Lääget med alla?
Själv är jag super trött för att jag somna inte förens 20 i 3! Pga att JAG inte kunde sluta läsa min bok, som jag nu läst ut och ångrar det stort! Ville ju ha något att läsa idag! Men men, så kan det va när man fastnat och bara kan inte sluta läsa! (a)
Idag är det mycket bättre väder här nere, eller ja, det regnar inte iaf! Så jag ska nog ta på mig träningskläder och gå ut och gå en långpromenad faktiskt. Men har inte riktigt bestämt mig. Skulle behöva åka till Väla centrum och shoppa lite leggins + smycken. Men får se om jag kan övertala pappa till att göra det. (a)

Ska försöka smita in så tyst som möjligt i rummet brevid, min lillebror sover fortfarande så. Ja!:p

 

 


vet ni?

vet ni? Jag tänkte nog måla mina söderbitna naglar i någon fin färg nu också :) sen ska jag läsa min bok och kanske faktiskt göra mig iordning för att sen hoppa i sängen hyffsat tidigt idag!
Tycker jag låter som en ypperligt bra idé! Woho..

Nej slut skrivet för idag tror jag!

massa godnatt kramar till er alla! <3


Sååå bra!

Hej alla!
Sorry för mitt dåliga uppdaterande idag! Men jag har bara inte haft lust, och sen vit jag inte riktigt vad jag ska skriva heller:P har inte gjor så mycket idag förut om att typ läsa, övningsköra till boarp för att handla lite och sedan köra lillebror till hans "tjej" som bor här och för att sedan åka till ica med pappa och min andra lillebror och storhandla för hela veckan :D Väldigt trevligt dock. Kom hem runt halv 4 och va super hungrig då det blev 2 mackor med te för mig.
Sen hade vi 3 lyxat till det lite och köpt med oss bullar från knut jöns, ett litet bageri som ligger i byn, och fikade efter våra mackor :)

Nu borde jag egentligen fortsätta att kolla på filmen som visas på tv4, little miss sunshine, men jag kan faktiskt inte riktigt bestämma mig.. tycker den verkar vara en seg film. Men jag vet inte. Tror jag ska ägna mig åt min super bra bok jag fick låna av självaste tuva som jag snart läst ut! :) Är så fast!
Så till alla er som letar efter en bra bok har jag denna jag läser nu! Den heter Åse och är skriven av Denise Rudberg. Otroligt bra ska jag säga!!
Nej, back to the book, med mitt te och lite godis. Så här bra på en lördag har jag icke haft det på länge!
Myspys!


första dagen

hej bloggen!
är nere i skåne nu, kom ner runt 1 inatt efter 6 timmar i bilden! grymt jobbigt men värt det!
Somnade inte förens 2 inatt och vaknade upp klarvaken vid 9! Men låg kvar till halv 10 (a) skönt skönt. Pappa hade också vaknat då, så vi tog på oss kläder och åkte till ica för att handla skånska morgontidningen + lite annat:)

Sen har det varit en lååååång frukost med pappa och nu sitter jag här framför datan. Vet ni? det regnar här!!! Inte okej! jaja. Miina bröder sover  fortfarande och jag har tråkigt!

Nej nu ska jag fortsätta snacka med älsklingen!

<3

 


Bilen

tja alla! Hur är de med alla denna underbara fredagskväll? :-) med mig är de bra. Vi har precis stannat på donken för middag. De satt fint i magen, kan jag lova! har snart kommit halvvägs. Tråkigt. De är en sådan lång bit kvar! börjar få ont i rumpan:-P nej, men vad som är tråkigast är att jag missar IDOL! Hoppas erik och tove är kvar! Juste! Får lägga upp vad jag shoppade imorn.. Nej, nu ska jag dricka kaffe och lyssna på rix fm:-D yey. Hörs sen kanske! Lots of love from me<3

ready

Hej,
ja nu är jag hemma igen från stan. va så  mysigt att vara där med pojken! Vi fick även sällskap av tuva lite senare.
Vi började med att kolla i lite sko affärer. Hittade ett par skit fina stövlar i brunmocka med nitar i vristen. Sjukt sygga. Och med en sådan underbar pojkvän man har köpte han dom till mig (a) de gick på 799kr. 
Sen åt vi även sushi till lunch i pk huset. Mums mums. Sen bar det åt till massa andra affärer för att vi sen skulle slinka in på hm och köpa min kjol jag längtat efter, jag vet inte hur länge! Men 1 sak jag faktiskt inte hittade va ett par leggins. Jag är så kräsen när det gäller sånt där! Hatar det. jaja.

Nej nu ska jag packa klart. Hoppas att pappa kommer snart!

Puss


091023

Usch jag är så trött! Men pappa påminnde mig igår att jag måste vara vaken när sotsnubbarna kommer!

God morgon förresten. Läget jao? haha.. Usch, jag är så trött! inte okej asså. Iofs så är de flesta i skolan nu och ska gå i skolan hela dagen. Jag skulle ha börjat jobba om 30 min om jag va frisk.
Men iaf, nu får jag hoppas att de dyker upp snart.
Ska gå och göra frulle nu, så jag hör av mig sen :)

Tjao beeellla!

sängdags

Ja, nu sitter jag här för sista gången idag.. Dags att hoppa i sängen med andra ord, eller ja iaf börja göra sig iordning :p
Börjar bli trött ja! Imorn som sagt ska jag äta lunch med min kära pojkvän och sen blir det kanske en rundtur på stan för att jag sen ska hämta ut mina skor som varit på lagning (som jag skrev i förra inlägget;d) haha, det komiska va att han bara suckade när han såg mina skor:P Fattar inte hur jag lyckas faktiskt. Men sånt är livet, har man en tedens att förstöra klackarna så har man helt enkelt (a)
Imorn blir det även en snabb städning av mitt rum innan vi börjar rulla ner till skåne runt 7 tiden :) Kommer bli så skönt att komma ner dit, även om jag fortfarande inte mår bra. Skulle jobbat i helgen, men det funkar inte med min mage. Är sänkt på dagarna, men kämpar iaf. Många nu som frågat om jag är gravid, och nej det är jag inte! Det är jag helt säker på..
Jaja, nej nu blir det att göra sig iordning och sedan sängen :)

Vet ni nått mer, den EFTERLÄNGTADE LÖNEN kommer in till de flestas konton om bara 10 min! Woho:D

Godnatt på er alla söta

22.15

Tjaba alla.
Nu har jag precis kollat klart på criminal mindes. Så bra! men herrejösses vad det finns läskiga människor! Darin call som det handlade om hade blivit som en fånge hos sin egen pappa när han va 6 år, och nu ville Darin då ta revansh!
Himmla läskigt! Men men, Usch asså! Tänk att det finns sånna människor på riktigt! Sånna som dödar andra och misshandlar små barn, även vuxna.
Det är fan hemskt.

Nu har jag iaf satt på en till tvätt och ska gå och fixa mig snart. Ska upp sjukt tidigt imorn. En sotare kommer hit runt halv 9 imornbitti så ja. Men det blir bra för jag ska förhoppningsvis äta lunch med min pojkvän och sen hämta skorna som varit inne på lagning.

Hörs sen :)
Pusselipuss


några dagar

hej alla!
Ja nu skriver jag igen efter några dagar. Har varit sjuk och har haft enorma problem med magen. Vet fortfarande itne vad det beror på. Så jag har gått till läkaren, som gör massa olika tester på mig just nu. Så förhoppningsvis hittar dom nått så att jag får reda på det om 2 veckor! :)
Hoppas hoppas.
Nej nu ska jag upp och fortsätta packa. Åker till skåne snart.

Hörs later!

Puss

överraskning

Ja då va jag hemma igen från jobbet. Fick en otrolig överraskning idag när jag kom! Becca från bromma ska jobba hos oss i vällingby nu :D Så kul! Har träffat henne flera gånger och så. Skit trevligt är hon. Mys. Så nu ska hon jobba hos oss! Yey.
vet ni, Idag av ALLA dagar, ska det självklart komma flest folk, och köket har inte kunnat vara segare! Väldigt många fick vänta och skit. Men men, så kan det va. Och sen fick man stå själv i morse¨, och ingen hjälp fick man heller ^^

Men nu ska jag iaf snart gå till bussen för att svänga förbi pappa och hämta träningsskorna och sen bär det av till vallentuna. Där ska det bli en dansträning med käraste tuva och ikväll får jag ÄNTLIGEN träffa min pojke igen!
Men han slutar sent idag. så säg inatt :p
Men först träning och lite gym. :) Nice! fit fot fight here I come!


Tuva<3

OMG!

ja OMG! Kollade just ut genom fönstret, och vad VAD ser jag? JO ATT DET SNÖAR!
Herre gud, varför nu?!

Men gud, nu slutade det. Jaja. Vilket jäkla väder vi har. hoppas det INTE kommer mer.
Tjao

14 oktober

God morgon alla!
HUr är det med er? :) Jag själv är väldigt trött med det ska nog gå över. Har precis ätit min otroligt goda frukost. Det blev rostade mackor med marmelad och ost, och snart ska jag öppna min mandarin mamma köpte hem igår :)
Om ca 10 min måste jag börja röra mig ner till tåget och åka till jobbet. Det är bara 2 stationer med tuben men man vill ALDRIG stressa när man väl är där. Tro mig.
Jobbar bara till 2 idag med :)

Slänger iväg ett inlägg när jag kommer hem!

/Johanna


baad

Hej alla!
Sorry för den dåliga uppdateringen! Men sov lite för länge imorse, och tog det alldeles för sakta. Så jag hann inte.. :p en dålig ursäkt, jag vet. Meeen iaf!
Dagen rullade på, men det va ta mig tusan inte kul att jobba med ett huvud som sprängs i 10000 bitar! Kan jag lova. men nu är det typ borta, så jag hoppas på att den inte kommer tillbaka, den rakarn!
Käkade lunch med alma på jobbet, och tog det grymt lugnt. Efter det bar det hemmåt för att vid 5 möta upp tha gangsta!
Vi körde på en lång promenad idag som innehäll massa skratt och en massa "seriöst" snack ;d
Alltid lika kul att träffa den snubben ;p Man blir på så bra humör liksom (a)
Vid halv 8 gjorde jag iordning mig kära middag som bestod av kyckling filé och nudlar, mums! Vet ni vad jag gjorde sen, HAH! Jag tog mig ett bad, väl förkänt. Så nu känner jag mig som en babyrumpa!

Oj, haha, va långt det blev om min dag.. Men så kan det va :p Läs och njut typ..
Nej, men kan inte ni komma med försölag om vad jag ska skriva? Jag är så dålig på sånt :p


work out

Äntligen är jag hemma igen, efter jobbet käka jag lite. Sen bar det av till gymmet. Det tog emot sååå mycket att åka och träna. Jag ville det verkligen inte, men en tjej på jobbet pusha mig till att göra det, så I did it! :D
Gick/sprang på bandet i 35 min sen blev det lite styrketräning och stretch.
Så nu efteråt, shit va nöjd man är!
Blir inte ni också det efter träning? :)

Nej, nu blire matdags. Det ska göras ägg med bacon! Gott.

Hörs sen! <3

godmorgon

god morgon alla glada!
Hur är det med er? Mig mig är det super, men är galet trött. Som tur är jobbar jag bara till 2! Efter det kommer jag åka och träna i fridhemsplan, eller ja försöka träna iaf (a)

Nu ska jag snart åka så det får bli ett kort inlägg. Men både jag och pojken är vakna och äter lite frulle nu. Mys pys :)

Skriver när jag kommer hem från tha träning!

Tjao

dags att sova

Följ min blogg med bloglovin

Ja, nu är det dags! Ska snart ner och möta upp pojkvännen först. :) Sen ska jag hoppa ner i sängen och mysa med honom för att sen somna gott i hans varma famn (a)
Älskar honom så mycket!

Nej, nu Måste jag sova!
Puss på er alla!

Mys i täby

Ja, det hade jag idag, med tuva! Har inte träffat människan på säkert 1½ månad! Men nu har hon flyttat hem igen så då ska vi börja ses igen! Tack gode gud! haha..
Skrev ju förut vad vi gjorde där. Så jag kanske inte ska upprepa mig :p Men vi hade i vilket fall som helst, sjukt mysigt!
Imorn är det jobb igen som gäller för min del. Men bara från kvart i 10 till 2, så det är inte så länge. Gjorde en deal med mig själv idag, nu på kvällen rättare sagt, att jag ska börja träna minst 3 ggr i veckan! Får väl se hur det går^^
Så efter jobbet imorn ska jag till fridhemsplan för att styrketräna i typ 1 timme hade jag tänkt. har ju inte tränat på år och dar så, ja. Jag hoppas att jag kommmer leva efteråt! :P

Nej, nu måste jag ringa till min käraste pojkvän igen och se när han kommer hit! Han jobbar nog fortfarande stackarn!

Mobilbloggar imorn, om den inte min mobil är FÖR seg.

Puss och godnatt!


gårdagen

Hej igen alla!
Ja igår va vi ju ute på restaurang och åt för att fira michelle! Vi åt på en italiensk restaurang. Jag säger bara så goooood MAT!
Vi hade super trevligt och hon fick sina presenter :) Av mig fick hon ett halsband med ett hänge som har en sten i ett hjärta. jag har likadant (a)
Efter det ville vi inte gå hem direkt så vi kollade till HBJ (Harry B James) Men det va typ 40 min väntetid, så vi drog till Soft bar och kök istället :) Mötte upp pojken min och hans 2 arbetskamrater! Mycket trevligt.

Dansade så mycket att jag knappt kunde gå tillslut när vi skulle hem! Haha! Meeeen jag får väl skylla mig själv! xD


Michelle och lollo on tha restaurang!


haha, jag och saraa!


Kimmo, hade även vägarna förbi :)


mobilbloggar..

tja alla! På väg hem nu efter en underbar dag med tuva i täby.:-) jag va så grymt hungrig när vi kom dit att vi gick och åt kycklingrulle. Sen bar det åt med shopping till henne. Jag hitta inget som jag ville ha. haha! Men nu är jag på väg hem. Fick veta att vi ska äta tacos till middag. Mums. Nej, skriver mer sen! Puss

Dags att fara

Ja, nu är det snart dags att fara in till stan. Och möta jempa i islandstorget för att få sällskap in till staden :) Nu är jag iaf färdig fixad och nästan klar att gå, bara väskan kvar!




Resultat!



 



Just nu..

Just nu ser jag ut såhär, helt osminkad och ja.. Haha,, men jag njussar på den. Eftersom att jag håller på att göra mig iordning så är det kanske inte så konstigt att jag är osminkad?  :p
men jag har ett LIIITET problem, vet ej vad jag ska ha på mig!? :O

Jaja, back to sminkning :p



ps.Den är rätt suddig, och jag ser fan i mig bitchig ut! Haha, det va ju inte meningen. Jaja :p

kalasfirande

haha, ja igår firade vi som sagt lollo! Hon hade som faktisk många andra i våran ålder INTE (läs: Inte) har! Hon hade ett barnkalas!
När vi kom fick vi läsk, popcorn, chips och lite smågodis. när alla hade kommit va det presentöppning :) Sen blev det gooda tårtor och ännu mer läsk. När vi väl hade ätit upp och sagt massa saker om lollo som hon gjort genom alla dessa år så gick vi ner för då var det lekdags :D Vi hade 2 olika tävlingar! Den första va sätta knorr på gris, kommer ni igåg den?, då vann lollo, jennifer och maja :) Efter det var det stoppa penna i flaska, mycket trevligt. Jag kom till semifinal men förlorade.  Då var det lollo och kimmo kvar i final där kimmo tog hem segern! GRATTIS! Haha. Sistmen inte minst i slutet så var det dags för fiskdamm! Där fick vi alla stå framför ett skynke och säga vad vi hette och sen fick vi en liten godispåse med en mandarin i :)

haha, det va så kul. För att hade verkligen roligt också! Undrar seriöst om jag inte ska ha det när jag fyller 19? Vad säger ni?

Idag då, ja nu ska jag snart börja göra mig iordning för att sedan åka till friday's för att fira michelle :) ska bli väldigt trevligt!:)
Efter det möter jag nog upp pojken för att åka hem till honom, han slutar ju på jobbet runt 11-halv 12, så det blir nog lagom (:


nej, nu väntar duschen och bra musik i högtalarna! <3

grattis



GRATTIS LOLLO PÅ 19 ÅRSDAGEN! LOVE YA!

on my way!

God morgon alla sötnosar!
Vaknade för 1 timme sen och har hunnit äta, duscha och fixa mig på den tiden :) Duktiga jag!
Så nu har jag lite tid övers till att sitta här. Ska ju jobba från hela 10 till 7 idag, som jag sa igår :P Kommer nog hinna uppdatera på lunchen! Om jag har tur. Efter jobbet idag bär det hem till lollo som FYLLER 19!!
GRATTIS!


nej nu måste jag leta efter mina skor!
Hörs senare, KRAM!

Hej alla! ;)

Hur är det med er? Med mig är det sådär. Trött som tusan, och allt sånt där..
Jobbade ju från kvart i 10 till 7 idag, JOBBIGT må jag säga. Men värt det :p Peeengar! Men dagen började inte riktigt som jag ville, försov mig och hann inte äta frukost, utan fick trycka i mig en macka från presbyrån 5 min innan jobbet ^^ Dagen rullade på och jag har till och med hunnit köpa alla presenter :)
Fick även veta att jag kommer behöva byta pass imorn, och börja 10 istället för 11. En timme bara, men det kan vara mycket!
Ska nog gå och lägga mig strax och sova, ska bara föna håret och göra mig iordning de sista.

Nej, jag får väl se till att gå upp i tid imorn så jag hinner slänge iväg ett inlägg innan jag går :) Vad sägs om det?

Tjao


GRATTIS!



GRATTIS TILL MICHELLE(rosa tröja) SOM FYLLDE HELA 19 ÅR I MÅNDAGS!
grattis älskling!


bed time

Ja, nu. Nu ska jag äntligen göra mig iordning och krypa ner i min skööna säng:)
Har även kollat på tatueringställen för min andra tatuering jag vill göra. Så ska nog boka tid imorn på jobbet :) Hoppas det inte gör lite ont som förra gången, haha! Satt och skaka i 25 min ^^ Jaja.
Imorn är det jobb och på rasten blire till att gå och köpa presenter till mina kära vänner som har fyllt och och ska fylla år på fredag :D


Nej, nu kallar sängen!

Ps. bild på min tatuering jag har nu lägger jag upp imorn..

finally

äntligen är jag hemma! Började jobba klockan halv 11 idag, iofs. Men ändå. Sen har jag varit på springande fot tills nu!
När jag kom till jobbet imorse så frågade S om jag ville ta hennes pass och sluta halv 5 istället för 3. Och visst ´det är ju bara 1½ i´timme till. Så ja det gjorde jag. Efter jobbet var det bara att slänga sig på tuben för att åka till fridhemsplan för att hälsa på dansen med Vonkan :) Vet ni vad vi kom fram till? HAha, vi saknar den SÅÅ mycket att vi ska va med nästa vecka :D YEY! Och då slutar jag 2 :) 
Woho! (a)
Träffade även min käraste pojkvän, som ska ut och ha trevligt ikväll på krogen med sina vänner. Mycket trevligt för honom, men han är ledig imorn så, då kan man ju passa på att ha en " lilllördag" :P

Själv ska jag fixa med låtar till min Ipod nu, och dricka upp mitt te. Sen blir det nog sängen för min del tror jag. Fick byta pass med S imorn med! så Imorn jobbar jag hela 9.45-19! LÄÄNGE!

Puss

RSS 2.0