Söndagsmys

Hej alla! Nu är jag hemma och har ätit tacos till middag med mamma och ena lillebrodern :) Mycket gott. Ikväll kommer det bara bli en lugn kväll hemma med lite söndagsgodis:) Ska strax gå ner till affären med lillebror och handla. För vid 9 börjar en film, jag iofs redan sett. Men den är bra :) Det är Kate & Leopold som börjar då! Har ni sett den?
Nu verkar lillebror va klar, så nu ska vi gå :) Hörs senare!


Lots of Loove :)


28 februari

God morgon alla får jag nog säga :P Haha!
Vaknade vid halv 3 idag! Fattar inte att jag kunde sova så lääänge! Jaja, lika bra att passa på att sova ut kanske xD Igår va ju tjejerna här och kolla på melodifestivalen med mig, mycket mysigt. Sen blev det yatzy spel för mig och lollo! Vem VANN?! Svar: JAAG! haha, dock bara med 2 poäng. Men iaf! Jag vann. Och det komiska är att jag satt med yatzy kvar till sista. Och på sista slaget slog jag 3 tärningar och vem tror att man får 3 st 4:or på sista slaget? Jo ingen. Men komiskt nog lyckades jag (a) Jag är fan stolt asså:p

Iaf, nu ska jag strax bege mig till Mr Tf som ligger halv bakis hemma, så jag tänkte göra honom lite sällis. Även fast jag inte är det:p Men han är ju trots allt min bästa killpolare ;D Sen ska jag dra mig hemmåt för middag och sen får vi se.. Tiden får utgöra vad som händer ikväll. Ska förmodligen träffa Lillasyster med pojkvän och M med pojkvän. Haha. blir 5:e hjulet. Men det får duga.

Vad ska ni alla göra ikväll? :)


Love story

Sitter hemma hos pappa just nu. Älskade vännerna åkte nyss hem och nu är jag själv igen.. Asså jag vet inte vad som händer med mig just nu.. Nått är det, men vet verkligen inte vad!
Jag känner mig tom som ja, inte vet jag. Vet inte om det är nått som saknas eller om det är allt inför USA. Ja, jag ska åka dit. Fick reda på svar i torsdags. Och helt plötsligt har jag blivit tom inombords.
Jag vet inte om det har med vad som hände i höstas att göra. Ni vet, gammla ex å så. Mitt ex lämnade mig och hade ny tjej efter bara 1 vecka. Tror kanske jag saknar honom eller bara själva känslan av att ha någon brevid mig.
Kan liksom inte sätta punkt på vad det är! Hatar när man känner så. Men sakna mitt ex kan jag inte göra. Eller kan jag de?
Ingen ide att jag skaffar mig någon nu heller. Eftersom att jag kanske åker om 2 veckor. Men då ska jag istället börja om från nytt. Utan mina vänner/familj. Lära känna nya och bo i ett annat land för 13 månader. Jag vet iofs att det kommer bli kul! Eller jag hoppas de. Men just nu, känner jag bara att jag vill försvinna. Va någon annanstan.
Vet seriöst inte vad jag ska ta mig till. Börjar få panik över detta nu...

Nej usch, ska inte hålla på att skriva om sånt här! jag ska ju vara glad nu! Min DRÖM har gått i uppfyllelse liksom. Så varför ska jag vara ledsen liksom? Jag har ju mina vänner och min familj. Det räcker.
Man måste inte ha någon vid sig för att känna sig hel eller älskad. (Typ pojkvän/flickvän asså)
Man måste kunna klara sig själv, vilket jag MÅSTE göra! Punkt slut liksom....

Men en sak är säker. Denna låt får mig att tänka på just dig.


24:e Februari

GOD MORGON SÖTNOSAR!
Skrev ju igår att jag hade så jäkla tråkigt, så det blev bara ännu mer tv-tittande tills jag bestämde mig för att ta ett långt skönt bad! Vet ni hur skönt de va? Haha, typ bästa som hände mig på hela dagen. :p

Nu är jag iaf vaken, och redo för en ny dag. Ska ut på en promenad snart och efter de får jag se vad som händer. Blir kanske bara en lugn dag, idag igen:) men jag känner verkligen att min kropp fortfarande är grymt utmattad och behöver lite off-tid. Även om jag haft det sen jag sluta jobba. Men sen fixade jag ju mitt körkort och de sista med Usa!

Jaja, iaf, nu ska jag göra mig iordning för en prommis. I'll be back!

Boooooored!

Booooored! Asså jag har så tråkigt! Jag vill hitta på nått.. Typ åka någonsans, shoppa What ever! haha (a)
Sen är jag sjukt nervös över när jag ska få svar från USA!

trött eller bara bakis?

Gaaaaaah vilken rolig kväll jag hade igår! Haha. Den började med att jag fick åka i 1½ timme till natta, som egentligen brukar ta 40 min.. Väl hemma hos henne fixade vi oss lite och drack lite vin :) Sen bar det iväg till Vickans där även natta, johanna och jocke va! Senare kom Tuva, lars och Karl också! Iaf, vi hade super kul, kollade på uppträdandet och drack massa cider, dansadeloss och hade allmänt sjukt kul! Jag och natta va kvar fram tills de stängde, och tackar gud för att min nattbuss bara kom efter 10 mins väntan:p Kom hem runt 4 å somna nästan på en gång;p Inte så konstigt kanske?

vaknade för 2 timmar sen och är sjukt trött, och lite bakis kanske. Who knows? Haha. Idag ska det inte göras mycket iaf. Ska bara ligga här vid datan och slappa. Dricka cola och kolla på film typ.. Låter som en bra dag va? Vad ska ni göra idag då? Nått kul?

Hörs senare. PUSS


HATAR TVÄTT

Asså, jag hatar verkligen att tvätta! haha, så booring. Och sen när allt inte blir torrt heller gör det mycket värre! hade iofs grymt mycket tvätt, kanske va därför. Men jaja. :P What to do (a)
Idag iaf ska jag bara ta det lugnt. Ska nog sätta på någon tränings cd sen å få lite träning gjord. Men först ska jag mejka some pannkakor till lunch:) Hoppas dom blir lika goda som dom brukar bli när jag gör (a) Haha


Måndag

Hej bloggen! Allt bra med er? med mig är det super, förutom att jag försov mig till min tvättid i 40 min. Men jaja. Ska sortera tvätten snart. har lagt in alla kuddöverdrag. Så dom är nog klara snart!
Nej, nerni tvätten nu. Skriver mer sen!

18:e februari

God morgon sötnosar!
Allt bra med er? Med mig är det bara bra :) faktiskt inte så trött:D Framsteg! Idag iaf ska jag hem till sanna lite senare men först ska jag åka till ÖB och handla lite smått å gott. Sen kanske jag ska träna på SATS med lillebror och hans kompis:P

Men nu ska jag iaf fortsätta kolla på min film och äta klart min frulle!

Hörs senare<3

GRATTIS MAMMA

glömde skriva det förut, men



GRATTIS MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN!

ÄLSKAR DIG! <3

:)

Åh måste bara säga en sak! Det är så kul när antalet sidvisningar och unika besökare ökar hela tiden!
Men tycker dock att det skulle vara trevligt med lite fler kommentarer från er som läser :)
kanske vad ni skulle vilja att jag skrev mer om, eller nått annat som ni kan komma på!

Skriver mer imorn, för nu måste jag sova om jag ska komma upp i hyffsad tid :)
Godnatt alla <3

bilder

Hej :)
Hur är det med er alla? Själv sitter jag och kollar på schalaken, eller hur den stavas medans jag kollar på lite bilder från olika tillfällen. Men tänkte att jag skulle visa från förra utgången :) Så jäkla roliga bilder :P






St: Görans

Hej alla!
Nu är jag här igen! Igår träffade jag sanna för att kolla om mammas present hade kommit, men det hade den inte^^ Som tur va hade jag en annan också :) Iaf, runt 2 tiden tvingade jag henne att åka till akuten pga magen. Så vi kom dit vid 4 och kom inte därifrån förens halv 10:p Mycket intressant va de iaf och kul hade vi xD
Så det va min dag..

Idag ska jag träna lite senare och hälla i mig massa juice och tranbärsjuice. har troligtsvis fått urinvägsinfektion ^^ Mindre kul.. Jaja. Nästa vecka får jag svar från USA! Hoppas verkligen att jag kommer in!


Hörs senare :D

@ the studio

Hej alla,
nu måste jag snart kila. Ska till the studio och fota lite bilder! Tycker sånt är så kul. Man får tänka på nått annat i några timmar, va i en annan värld typ! :) Alltid lika kul. Eller va tycker ni?

Vi hörs sen, då lägger jag upp dagens också!

LOVE <3

12e februari 2010

Good morgon allihoppa!
Hur är läget med er? :) med mig är det bra, har fortfarande lite ont i magen dock och snorar fortfarande som en gris!
Sitter just nu och käkar frulla, de blev yoghurt med cheerios och en macka + juice! Mums.
Ska strax göra mig iordning iaf, ska till jakan för att träffa en läkare och prata lite å så.. Ska nog gå bra! Hoppas jag iaf! :O
Gillar inte riktigt läkare, har nog alltis haft lite skräck för dom. Speciellt sen min olycka för 3½ år sen när jag och bästis va i malta!

Vad ska göra idag då? Ja, eftersom att jag inte kan påverka något mer på Usa-fronten så tänkte jag träna typ 30 min bara efter läkaren för att sen åka hem och duscha och ta mina 3 ombyten och åka till stureplan för att fotas. Syster skulle varit med, men hon kan inte nu för att dom slutar halv 3 istället:/

Nej, nu måste jag äta upp och sen kila..
Börjar lägga upp dagens outfit från å med idag också, men den får vänta :)

Tjao

God natt

Ja, haha herrejösses. Borde ha legat i sängen för 3 timmar sen! Men icke. Datan krångla och vägra gå igång. Sen va jag hemma hos sanna till 9 då jag åkte till spånga för att sola med bästis:)
Hjälpte sanna att försöka plugga lite teori till körkortet. Gick hyffsat bra faktiskt ;p Märks att man redan börjar glömma teorin, oavsett om jag kan det mesta på vägarna!
jaja. Sen när jag kom hem så efter mycket om och men fick jag på data helvettet och kunde börja ladda upp filmen på mig till STS. Bara de tog 1 TIMME:O jaja, men nu är den uppladdad och jag har skrivit till lite saker. Men nu är hela ansökan iväg skickad och nu är det bara väntan kvar!

Börjar seriöst bli nervös nu! inte okej.

jaja, nej nu ska det sovas. God natt alla sötnosar <3

goood morgon

Tjena, eller ja god eftermiddag..
Har iofs varit vaken ett tag nu! Men jag är så sjukt trött. Fattar inte varför. kanske börjar bli lite stressad nu med allt. har bara 1 sak kvar att fixa och det är videon. Men de är fan svårt att få den riktigt bra! Ska ju prata på engelska i minst 1 minut om mig själv och varför jagvill komma till usa som en au pair.
Det är inte lätt att få till det. Sen hatar jag att snacka engelska inför kameran oavsett om jag står med en kompis, som filmar, eller själv. Blir så grymt nervös. HAha.. kanske normalt men iaf!

Idag iaf, ska jag se till att fixa den. Sen ska jag iväg och träna om typ 1 timme. Hoppas jag kommer iväg bara. xD

Juste tänkte på en sak. Kenza vann ju igår på finest award. Hon vann ju årets modeblogg och årets personliga blogg! jag är faktiskt riktigt glad att hon gjorde de. Hon verkar vara en grymt härlig person! Så jag  skulle bara vilja säga grattis Kenza till de fina priserna!

haha, såhär såg de ungefär ut....

Hahah, ungefär såhär såg de ut i fredags när jag och syrran filma xD



Tagning 1 :p


haha, tagning 2


Och här va sista tagningen, där jag faktiskt nästan lyckades ;d tagning 12

10 februari

Asså denna fucking jävla helvetes förskylningen kan den inte bara försvinna!!! I HATE IT! Sitter i soffan just nu och äter frulle framför filmen Tonårsliv, har ni sett den? :) haha, den är så komisk!
jaha vad ska jag göra idag? Ska FILMA med syrran som jag skulle gjort för typ hundra år sen! Sen ska jag träna vid 8 med michelle och lollo (: Lovely. Idag blir det Body toningpass, jag ska seriöst köra slut på mig själv!

Vad ska ni göra idag? :)

juste, jag har bestämt mig för att sluta äta godis! Haha, det får vi se hur de går..

träning+solning

Hej igen alla!
Har varit hemma ett tag nu, va iväg å träna + sola med michelle vid halv 7:) Först va det 45 min spinningpass och sen tog vi bilen till solariet för solning i 20 :)
Passet va nog de jobbigaste jag varit med om. Har ALDRIG tagit ut mig så mycket jag gjorde idag. Svetten bara rann xD haha. jaja. Sen iaf blev det ju solning som avslutning och det va vi ta mig tusan värda asså!
Kom hem vid 9 och har typ suttit still i soffan sen dess. Orkar inte röra på mig. Haha, är seriöst helt slut!

vilket betyder att jag kanske ska hoppa in i durren och sen gå och sova? Låter väl som en utomordentligt bra ide tycker jag! vilken svenska jag  fick. Jaja.

Nej dags att sova! Sov så gott alla sötnosar<3

ps. filmen jag lova er ska jag försöka få in imorn. Har försökt hela dagen, men det funkar inte :/ ds.

fire burning



sean kingston- fire burning

gaga olalala

haha, jag har så fruktansvärt tråkigt! min lillebror kom in och väckte mig vid kvart i ttio typ och fråga om han kunde få skjuts till solna för att han hade försovit sig! Illa! där ligger jag, typ halv död och vill inte gå upp. Men vad gör man inte för sin sötaste lillebror! 

Nu iaf är jga hemme å kollar på 17 again. Såå bra! HAHA! Love it. Sen idag så ska jag filma igen med Syster. Så jag måste skriva mitt manus så att vi SLIPPER ta typ 12 tagningar idag igen ^^
Nej nu ska jag gå och göra nått att äta sen ska jag fortsätta kolla på filmen :)

<3

FEEST!!!!!

Hej alla, nu är jag hos bästis och förfestar lite :) Vi har gjort oss iordning och just nu känner vi oss GRYMT snygga! Vi kommer äga dansgolvet ikväll. xD
Så ser ni en brunett och en blondin på dansgolvet som dansarloss är det vi ;)

Snart ska vi iaf dra oss in mot stan och möta upp natta. Sen blire dans hela natten låååång :D:D
Bilder kommer imoorn.

Love ya all. Ha en Underbar fredagskväll, dansa inte för mycket bara ;)

möte

God morgon God morgon!
Nu är jag uppe, vilket är mycket ovanligt för min del! Men jag har möte i alvik kl 9 så jag måste åka nu:p haha! annars kommer jag försent. Och det vill jag inte.

Men jag skriver sen!
GOGOGO!


sooool å värme

Hellu alla glada!
Det blev igen filmning idag med Tuva. Hämta henne i solna vid skolan och sen drgo vi direkt till V-tuna å käka pizza :D MUMMA KARDEMUMMA! Vi satt där och snackade skit innan jag skjutsade hem henne och jag blev tvungen att åka! Så mysigt att träffa henne igen, efter många veckor.
Iaf, när jag kom hem så skulle jag dra till spånga för att möta michelle och ekis. Men hittar jag mitt fucking jävla buss-kort eller?!?!?! NEJ! Utan det slutar med att jag får ta mammas. Blir så sjukt irriterad. Köpte de i förrgår liksom. Jaja. Och de dumma är ju att jag bara använder de ibland eftersom att jag kör mest bil nu.

Det va grymt skönt at få sola och bara koppla av i 15 min! De behövdes verkligen. Och de fick mig att längta till sommaren ännu mer! Eller iaf våren så man kan börja använda skinnjackan igen! Niice, right?! xD

nej, nu ska jag sova. Möte kl 9 imorn. *Suck* 
Sov så gott alla söta! <3


Dags att dra

Sååååååå, nu är jag färdig fixad och allt. Så nu ska jag bara göra mig en macka och sen rulla ner till bilen för att ta mig till solna. Hur de nu ska gå.. Kommer inte hitta till tuvas skola! Hon får ta sig till solna c istället :p
Mitt lokalsinne är fan inte de bästa. men men, ibland så.

Lägger in videon sen + dagens :) Tänkte börja med de nu.

Pööööss<3

till durren

Ja alla, nu ska jag hoppa i badet ett litet tag för att fixa mig. ska ju spela in videon sen. Så man måste ju vara lite snygg iaf! Just nu ser jag ut som ja. jag vill inte ens uttala mig! xD

Hörs snart igen ;D

Nära nu, can't wait

Hej alla! Sorry för min dåliga uppdatering. Men pappa fyllde 50! GRATTIS PAPPA! I helgen, eller i måndags rättare sagt, men vi hade hela släkten från hans sida över på 50 års middag i lördags. Sen har jag varit sjuk, är det fortfarande. Sitter här i soffan och snorar som bara den. Men iaf idag har jag pratat med STS om min resa. Och nu är det fan nära. ska bara fixa det sista på internet och skicka in papprerna idag. Ska bara hem till far min och ta kopior på allt.
Går allt som det ska så kommer jag nog åka om kanske 3 veckor redan! Helt otroligt. Vågar nästan inte! Och jag VET att bästis inte vill att jag ska åka. så hon kommer göra allt, verkligen ALLT för att förhindra de! :P hah.

Haha, vet ni vad jag ska göra? När jag träffat Tuva så ska hon få filma mig. Så att jag kan lägga in en liten video på mig själv när jag pratar engelska. HAHA. jag hatar att prata engelska bara sådär. Men men, är man tvungen så är man.
Lägger in den senare ikväll :p

Nu ska jag måla naglarna och sen duscha! Talk to you later!

<3

RSS 2.0