Se upp sthlm!

HAHA, ja se upp sthlm, för nu har JAG tagit mitt fucking jävla körkort! WOHO! Ingen svår uppkörning direkt, men iaf! Fan va de pirra i magen när vi va tillbaka vid vägverket! De ända han sa va "Jaha ja, då är vi tillbaka då. Och ja, jag tänker släppa dig faktiskt!(:" Mitt svar blev: "OMG OMG, du skojjar? har jag klarat de?!?!?! :O :D" Hans svar:" Ehm, ja? haha"

Så när jag kom hem sen så åkte jag och plocka upp michelle vid alvik, på med paramore på högsta volym, sen åkte hem till henne och hämta en grej, plocka upp lollo på vägen, sen drog vi 3 till kista!
Fatta att man känner sig vuxen när man sitter själv i bilen! HAHA! Herrejösses. Men det är grymt skönt!

Nej, nu ska lillebror ha datan. och jag ska läsa lite psykologi.
Så ha en underbar kväll, eller ja, iaf den sista timmen som återstår av torsdagen :)
Sov så gott<3

just listen


Simple Plan-Your love is a lie

 
Miranda Lambert-More like her

 
Miranda Lambert- Crazy ex-girlfriend

 
Tokio Hotel-Automatic


Tokio Hotel-In your shadow I can shine

Luften tog all min kraft

God Morgon alla, ja som är vakna! Och till er som vaknar sen :)
Idag, är jag sjukt seg. Asså luften tog all min kraft igår efter teoriprovet! Sen kunde jag inte somna förens 1 inatt så ja. haha.
Men idag iaf ska ja på möte nu på morgonen, sen blir det att hämta en produkt till mamma av annika å en ill v-by för att byta mina jeans ll en mindre storlek!


Nj, nu måste jag rusa!

See ya later. PUSS<3


friends you can keep

Asså, måste bara slänga i ett till inlägg. Kom och tänka på mina käraste finaste vänner om hur mycket jag verkligen älskar dom! Vi har varit med om mycket tillsammans, både bra och dåliga saker. Vi finns liksom där för varandra och har ALLTID lika kul när vi ses alla 4! Vilket inte sker så ofta. Vilket är grymt tråkigt. Och nu när 1 är i kambodja, och de andra 2 pluggar och jag kanske drar till usa snart får mig att rysa. Vi kommer vara ifrån varandra i över 1 år. Jag vet inte hur jag ska klara mig. För mina vänner betyder gymt mycket, och jaghar verkligen börjat förstå att man ska ta vara på tiden man har tillsammans. För man vet aldrig vad som kan hända.

Jag ville bara säga att jag Älskar er Girls. Your the best!


52/52

I MADE IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu är det bara 1 sak kvar! sen har jag detta jäkla kort! Längtar som fan. Så på torsdag ska det hända. Jag ska ska ska ska ska Klara det! Och där med basta. men jag hoppas att klarar det. För då är allt som det ska vara. jag kan äntligen kanske åka till USA! Lovely.
jag fattade inte att jag klarat det när jag såg resultatet- haha! Satt som ett STORT frågetecken när jag fick upp den grönan texten GODKÄNT på datan! Och haha, fick 52 rätt, vilket man behöver för at klara de:p Sjukt stolt asså :P

haha, ungefär såhär såg jag ut på stan efter. Verry happy xD



Herregud

Asså, tror int ni förstår hur otroligt nervös jag är. Det är stört. Jag kommer seriöst typ inte kunna sova inatt. Asså mina nerver lever sitt eget liv. jag fattar inte HUR HUR jag ska klara det imorn. men jag SKA klara det och det kommer jag också. Annars kommer jag DÖ!
Jag vill VERKLIGEN klara det! Åh Bästis ska sitta och vänta på mig under tiden. Lovely.

Men men, slut pratat om det nu!

Idag har jag pluggat på morgonen innan jag gick ut med sannas hund:) Efter det fick jag en nojja över att jag verkligen ville shoppa. Så jag tog med mig bästis till stan för att kolla runt:) Båda kom hem med kassar i handen ;) Jag med ett par nya stövlar från din sko, ett par jeans och en tröja från H&M. Blev super nöjd över mina köp. Vilket hon också blev:) Innan vi drog hem mötte vi upp Jacob och Hebbe för en fika på Café la Rosé. Slutade med att vi satt där i 3½ timme ;p Mycket skratt och prat asså dom 2 pojkarna är ju roliga:p Man garvar JÄMT när man träffar dom! NIICE.

Nej, nu ska jag nog ta mig nått litet att äta och sätta mig framför tv.

Godnatt, sov så gott nu alla<3

RUN RUN

ja, nu måste jag springa till tuben. haha. Måste in till V-by för att hämta nyckeln så att jag kan gå ut med lilla harry:) I'll bring y camera!!

Seee you lateeeer!


NERVÖS

Hej alla!
Ja jag är grymt nervös. eller jag börjar bli iaf! För imorn har jag teoriprov, och jag MÅSTE klara det. Eller jajag KOMMER klara det!
Tuva gav mig nyss en länk till en sjukt bra hemsida där man kan göra massa teoriprov. Wonderful. Så tänkte plugga nu ett tag, för runt 12 ska jag ut med harry:) Mys med en promenad med bästa vovven.

Till er som ska ta körkort, eller ni som håller på med det iaf. Klicka er in på http://korkortsprovguiden.se
Jätte bra sida:)


NU PLUGG!

helt over

Yo yo yo!
Nu är ´jag äntligen hemma igen! Har varit och tränat med michelle i bromma. Idag körde vi ett Bodytoning pass! Asså jag måste erkänna att jag inte är lika peppad på de här passen som på måndagar när det är ckel/styrka pass!
Men men, nu är jag iaf hemma och sitter och glor på tv med lillebror och dricker en kopp te :)
 
Strax dags att hoppa i durren innan sängen väntar:)

God natt, och sov så gott!


Moving on

Yes, nu ska jag börja röra mig hemmåt snart. Måste hinna hem och äta samt plugga lite till innan träningen som är 8 i bromma. om 4 timmar och 10 min bestämt;P haha
Hum, men jag vet inte vad jag vill äta. Har inga pengar till nått onyttigt. Sen ska jag inte äta de heller. Det kanske får bli pasta eller nått lätt iaf. Ska ringa min kära läkare imorn och be om ett nummer till en dietist.

Hörs sen, NU packa ihop och hjälpa michelle med en text samt mysa med ruffe!


3 timmar senare

ja, 3 timmar senare leker ruffe efter en tupplur och att min data la av helt plötsligt. Så jag tgig tiden att äta lite och kolla film+ att läsa lite om miljön i boken istället :)
Sen va jag nyss ute på en kort prommis med ruffie! Så nu ska jag fortsätta plugga fas med cd-skivan... Så får vi se hur det går (a)
haha, usch. Detta plugg gör mig galen!

nej,nu plugg xD

3 timmar senare

ja, 3 timmar senare leker ruffe efter en tupplur och att min data la av helt plötsligt. Så jag tgig tiden att äta lite och kolla film+ att läsa lite om miljön i boken istället :)
Sen va jag nyss ute på en kort prommis med ruffie! Så nu ska jag fortsätta plugga fas med cd-skivan... Så får vi se hur det går (a)
haha, usch. Detta plugg gör mig galen!

nej,nu plugg xD

hund vakt

hej  alla:)
hur är det me er? Med mig är detbra, kom upp i grymt bra tid idag :) 20 i 9! :D känner mig stolt asså. Fick ett samtal av bästa vän som frågad om jag kunde åka tidigare till henne för att jag ska nämnligen vara hundvakt åt lilla ruffe idag, så hon undra iaf om jag kunde komma tidigare pga av att dom typ spränger här utanför, vilket göra att ruffe blir grymt rädd! Så vid kvart över 10 mötte jag henne med ruffe i brommaplan! Å nu ligger jag i hennes säng med ruffe på bröstet :) Så mysigt!

Ska strax börja plugga teori, vilket va meningen med den här dan också! haha. Fick låna en till teori-cd av hebbe igår. Och jag kan inte sluta säga tack till honom asså! :P

Nej nu ska jag hämta kaffe och sen börja plugga!

hellu

Nej nu ska jag bara fixa håret sen måste jag kila till tuben :)
Ska ta mig till stora essingen, ska bli intressant och se om jag hittar (a) :p mitt lokalsinne är inte det bästa..

xoxo

jobbigt

Hej alla,
sitter här igen nu efte 1 veckas vilande. Har mått piss hela veckan. Men nu ska det kske vara på bättringsvägen(:
man får hoppas liksom.
Har börjat träna nu igen också med michelle (: Så nice. Igår tränade vi ett cykel/styrka pass som vi gjorde förra måndagen också. Så otroligt jobbigt. Men men!
Nej nu ska jag strax hoppa in i durren innan jag beger mig till stora essingen för att möta upp Striem för en promenad och så ska jag få hans cdskiva som är med teorifågor :) Så snällt! Sen ska jag till lilla essingen för en kvällsfika hos min kära kusin (: Ska bli riktigt mysigt!

Hörs senare. Chao

GRATTIS LILLASYSTER!

Hah, ja. Min älskade lillasyster fyller 18 år idag! Fan, du va ju nys 12 liksom! Tiden går för fort! Men ikväll bär det av hem för födelsedagsmiddag med släkt och vänner :) MYys pyys!


haha, du är Alltid lika söt sweetie! LOVE YOU <3

fixat naglarna

Hej hej :)
Hur är det med alla? med mig är det super. trött bara av utmattning. och ändå pluggade jag bara 1½ timme idag. Sen åkte jag hem, mötte sanna på vägen. Skulle gått dit nu ikväll men det blev inte så. Så jag fixade mina naglar istället :) Blev jätte bra, tack vare lite hjälp av mamma också (a) Men imorn ska jag fila ner dom ytterligare en bit. dom är fortfarande lite för långa! ^^

Nej nu ska jag sätta mig framför tv igen. och typ dö. jag är sjukt godis sugen. Inte okej.

Bye

Dirty

asså saknar denna tid då man faktiskt dansade! Kommer ihåg att jag ofta brukade dansa till den här
Christina Aguilera-Dirty


HATA PLUGG

Asså nu är jag riktigt trött på denna teori. Känns inte som att jag kommer någon vart! hatar det TOTALT!
och värre är ju at jag har en förbaskad träninsvärk som heter duga i rumpa, ben och hela armarna! Inte okej. Förstår inte hur Bästa vän kunde övertala mig till Cykel/Styrka passet igår ^^ men det va såå värt det.

jaja. tror jag ska ge upp pluggndet nu, och söka efter en psykologibok. Som jag skrev igår har jag fastnat försånt. Tycker det är sjukt intressant. Speciellt att läsa om barn och ungdomar.
Sen ska jag nog börja bege mig hemmåt. Får väl läsa lite i boken på väg hem :)


Sweet

hej bloggen.
Nu sitter jag här på stadsbibblan igen :)  Känner mig grymt duktig att jag ens sätter mig på tuben för att ta mig hit! xD
Igår när jag kom hem från den (hemska!) träningen med michelle tog jag mig en dusch för att sen sätta mig och fixa mina naglar vid 10. haha. men så blv det inte. Utan det blev kvällsfika hos Sanna istället :) Så mysigt. Och Harry ville så ha sällskap av oss han med. Han ville ju också fika :p

Men idag sitter jag som sagt här igen och ska plugga ^^ Känner inte riktigt för det. men måste tyvärr göras. Känns som när man gick i gymnasiet och åe hit efter skolan och pluggade drycker eller svenska typ.. :p

Nej, nu väntar pluggandet efter mig!
Tjao

kommentar

Juste, du som skrev kommentaren till mig om att jag "ser ut som en gris". jag tar verkligen inte illa upp. jag såg det mer som en komplimang faktiskt. Gillar du mig inte så varför ens läser du min blogg? Helt oförstårligt. men ditt val. Jag gillar mitt utseende. och desutom är grisar söta.

Stadsbiblioteket

Hej hej :)
Ja, haha tog mig faktiskt hit idag. Har suttit och pluggat konstant i 1½ timme! Känner mig oerhört duktig. Men nu orkade jag inte. Haha. Så jag tog mig en lite paus. (a) Denna vecka har jag bestämt mig för att bara ta hand om mig själv. Behöver det verkligen. Ska bara plugga, bada, träna och köra. Ska faktiskt på ett spinningpass ikväll med bästa vännen! :) Hon som boka upp mig! :O Haha. Trodde inte jag skulle få pga att jag inte har gymkort där. Men jag fick. Så hon smsa mig och sa det förut! Då jävlar ska jag spinna på! Nu ska det göras en förändring hos mig.

Igår iaf, sa jag ju hejdå till 2 polare som ryckte in i lumpen. va riktigt jobbigt faktiskt att säga hejdå. Trodde inte det skulle bli det. Men det blev det. Så nu vet jag inte när de kommer hem. Säker nästa helg eller så. Man brukar få permis den första eller andra veckan. Tur de!
Nej, jag ska nog kanske ta och kolla runt efter nån bok som jag kan läsa. Eller ja, jag tänker på en psykologi bok eftersom att jag vill plugga det sen. hah, jag vet. jag är lite knäpp. men jag har fastnat för det. Tycker det är så sjuk intressant.

Ska iaf åka strax för att svänga förbi åhlens i V-by och sedan fortsätta hem till Sanna ett tag för snack och te:) Mys.

Träningen är väl runt halv 8. Så jag hör av mig innan!

xoxo

100110

Hej alla.
Hur mår ni? Själv är jag sjukt trött. Vaknade halv 1 av att jag verkligen inte ville gå upp men va tvungen. För jag ska strax gå upp och göra mig iordning för att åka till V-by för plugg med Claudia:) Väldigt trevligt.
Iaf, idag är det söndag och idag är det den dagen jag inte ville skulle komma. En vän rycker in i lumpen och jag vill verkligen inte det. För jag kommer sakna honom sjukt mycket. Men sen är det mycket annat därintill som gör att jag inte vill att han åker. 
Han ska vara borta i 1 år. Vilket jag kanske också ska snart iofs. Men det tar emot att behöva säga hejdå idag. Jag vill liksom inte. Kommer säker börja gråta och bete mig som en barnunge eller nått. Skulle vara så typiskt. 
Men iaf, denna människa är så fantastisk och jag vet, jag vet, att han kommer ha det väldigt kul och skönt i lumpen. Och om du läser detta vet du varför jag tror de. 

Nej, nu vill eller ja vågar jag inte skriva mer. Dessutom måste jag upp och ta en dusch innan jag ska bege mig mot V-by.
Puss 

Vin och Wii

Tjjjena allla !
är hemma hos J och spelar wii med honom och hans 2 polare! haha, kan det seriöst bli roligar? De spelar tennis just nu, och ja. det är fan fight asså! Speciellt nu när vi dricker vin och öl ;p haha!
Så sjukt kul. Måste säga att jag och blomman äger! (även fast vi kanske inte vinner i slutändan, men vi ÄGER!)
Snart kommer L och M också.. Haha, då kan det bli roligare xD haha. Jag tog mig en paus och satte mig här ett slag med mitt vinglas och låter pojkarna roa sig lite. Smart val. eller? ^^
HAha, kanske ska gå och hålla dom sällskap. Fast jag är lite dj. Så måste faktiskt få ta en paus lite då och då. De där wii-spelet tar ju fan på krafterna! :O

Nej, nu ska jag och blomman ta och vinna igen (a)

xoxo

vet ni?

hej kära kära bloggen.
Nu ska det fan bi ändring asså. Mer inlägg ska det bli om min kära data vill sluta lagga! ^^
Klockan är nu 12 och jag är inte trött, ovanligt.
Sitter och pratar framtiden med bästa vän och planer med hebbe om lördag. Jag och bästis har även betämt att det blir utgång på måndag. Great!
I need it so baaaaad!

men Varför jag skriver nu är för att jag måste bara säga hur mycket jag saknar skiathos jag och tjejerna va på i sommras! En hel underbar vecka med bara party, sol och bad. sena nätter och sena dar. Goda drinkar och bara massa underbara folk och utflykter!
Men mest hur brun man va!


RSS 2.0