förälder

ja men det har jag fått prova på idag. Så nu ska jag slänga in handduken för att gå och sova jag med! Är själv med barnen tills imorgon tror jag, om inte pappan kommer hem sent inatt!
LAgt barnen helt själv, och just nu är jag stolt över hur bra det gått.
Känner mig som en riktigt förälder idag! 10 poäng till mig. Vuxen poäng faktiskt!
Nej, handduken va det ja! Puss och godnatt! <3

mina coolingar

Saknar mina bröder så sjukt mycket! haha, ni är mina coolingar asså!

Tänkte

Jo men jag tänkte bara på mitt liv här i USA lite smått sådär nu för en stund sen när jag hämta tvätten från barnens rum.
Jag åkte ju från Sverige den 3 Maj 2010 06.50 på morgonen. Och att det redan gått 3 månader sen jag åkte, det är helt ofattbart! Jag kan inte riktigt fatta att jag gått igenom hur mycket som helst på bara 3 månader.
Hemma under 3 månader, va hände liksom? Ingenting typ. Och jag vet ju att det kommer ha hänt mycket tills jag kommer hem. Men jag tror att jag absolut kommer att ha upplevt mer. Utan att försöka låta som att jag lever värsta livet, för så är det inte.
Men till saken iaf. Du kommer hit, osäker på din engelska, och du vet att du ska prata det dag ut och dag in i 12 månader. Du vet inte hur familjen kommer vara, du vet bara hur dom Verkade vara när du mailade och pratade med dom i telefonen hemma i Sverige. Du kommer till ett främande land.
Du kommer hit, ser NYC och blir helt till dig.. Har kurs i 3 dagar innan du ska träffa familjen. I mitt fall så kom pappan och hämta mig eftersom att han jobbar i NYC. Nervös som jag var, så gick det jätte bra, och han va precis som jag förväntat mig. Otroligt snäll.
Du har sånn förhoppning om allt. Livet som Au Pair är det bästa som finns. Men nej det stämmer inte helt. Ja, vi har ett enkelt rätt slappt jobb. Men ibland, så är det inte de! Vi jobbar 5 dagar i veckan, kanske mer. Vi jobbar kanske 12 timmar i sträck, barnen kan vara förjävliga ibland och man får hemlängtan för att de inte lyder dig. De kan säga saker som: Jag hatar dig, åk tillbaka till ditt land, jag bryr mig inte om vad du säger. Och i dessa fall vet man seriöst inte vad man ska göra ibland. Du kanske försäkt med allt, inget hjälper. Och du har ingen som kan hjälpa dig heller. Du är helt på själva ben.
Eftersom att du inte är förälder till barnen så vill de kanske inte lyssna. De gör tvärtemot. Vilket barn gör. Men ni fattar!
Sen att man ska ha tur med familjen, de har jag definitivt haft! Älskar min familj jag har här. Mamman sa senast igår att jag är deras bästa Au Pair de haft! Och bara en sånn sak, värmer som fasiken. De gör ens dag. Eller när barnen är otroligt gulliga små söta bakelser på morgonen, inget bråk ingenting, DE gör ens dag!
Sen detta med kompisar, är man otroligt nervös över innan man kommer hit. Men på 3 månader har jag fått hur många nya underbara vänner som helst. Man lever samma liv, alla går igenom samma saker under året, alla kan ha sina dagar då barnen varit hemska och du bara vill dö. Du pratar om allt med alla, för att du kan inte ringa hem varje gång nått händer. Man kommer nära varandra på bara 1 vecka. Vi tjejer har pratat mycket om året nu på senare tid då Emma ska lämna oss snart för att åka på road trip och sen hem till svealandet igen då hon är klar med sitt år. Det kommer gå snabbt. 3 månader för mig har bara flugit förbi, om 3 månader kommer min pappa, hans tjej och mina bröder. Då har jag varit här i 6 månader. Sen 1 månad senare kommer min mamma. då jag varit här i 7.. och då har jag bara 4½ månad kvar innan jag ska börja packa.. helt sjukt.
Jag skulle kunna fortsätta skriva hur mycket som helt. Men jag hinner inte riktigt det nu, då jag snart ska åka med barnen till deras camp. Får fortsätta senare..
Men detta va lite om hur jag tänker. PUSS

I'm up!

asså detta med sömn! Jag sover inte bra längre... Vaknar på nätterna typ 3 ggr! Sen kan jag inte somna på kvällarna heller ^^ Segt som fan. Kanske ska lägga mig tidigare? igår somna jag inte förens halv 1, lite sent va! haha.. Men har man en bra kväll så har man! Det blev starbucks häng igår med, fast med Natta och arber. Senare drog vi  och hämta Sophie och hennes kompis Linda vid tågstationen för att sen åka tillbaka till starbucks där John mötte oss!
Bara 1 dag kvar till löning då^^ Jag kan inte fatta hur snabbt veckorna går. Tjejerna har rätt. Dom går snabbare här på nått sätt. Kanske för att vi gör saker VARJE dag efter att vi slutat, och att vi ALLTID gör nått på helgerna, vilket jag INTE tackar nej till. För när man slutar vill man liksom träffa alla! Och bara få prata av sig. Vilket är sjukt lätt med alla här, eftersom att vi alla är Au Pairer och förstår om nått är jobbigt och sånt.  Vi går ju igenom samma saker liksom.
Nej, nu ska jag nog ta och göra lite frulle. Nu har ena ungen vaknat.. Undra om han tänker komma ner:P haha! Hör honom där uppe!
Kanske ska ta och lägga mig och läsa. Boken ska ju vara utläst den 9 augusti! Herregud! Då har det gått 1 månad sen jag hyrde om den! Ojjojj ojj ..
Nej, nu ska jag kila! hah

onsdag

Tjena bloggen!
Allt bra eller? Här är det awsome! Dagen har gått smoood framåt..
Började do´ck med lite bråk om tv imorse^^ inte okej.. Men det löste sig, sen va allt utmärkt i bilen! :) Lämpade av ungarna till 10 och drog mig hemmåt och dog i soffan rent ut sagt!
Hämtade ungarna och sen har vi slappat, kollat tv, målat, killen spelade sitt wii spel och jag hejjade! Han är GRYYYM!
Mamman kom hem sen också ett tag, och vad hade hon med sig! BÄSTA TÅRTAN EVER! En med Jacob på, utan tröja!!! Sen stog det under, Ät mig först innan jag äter dig! Nått åt de hållet!
MAMMA! JAG ÖNSKAR MIG EN SÅNN PÅ MIN FÖRDELSEDAG! (a)
Nu iaf, har vi käkat hamburgare till middag, och jag ska chilla med lillen i soffan snart, men ska först göra deras lunch tills imorn, så slipper jag de imorn! Nice! Lika bra att passa på nu liksom.
Ikväll lär det bli att hänga med käraste nathalie! Hon vill nog till Walmart, eller så blir starbucks häng som det blev igår.
Camilla joina oss igår också! Så sjukt kul vi hade, satt och garva konstant i typ 3 timmar ^^ okej, 2 iaf!
Nej, nu ska mackorna göras, sen kolla på iCarly!:D
KYSS

resa 2

Resa 2 bokad da! Nar pappa och co kommer hit! Nice! I oktober. Kollade i kalendern, inte sa lange faktiskt! Tiden kommer ga sjukt fort. Och nar dom kommer har jag varit har i 6 manader! halva min tid! Och nar dom aker Sa kommer mamma efter bara 1 och en halv manad :D Sen ar det julafton liksom ^^ haha, herrejosses..
Jaj..
Vet ni vad jag ska gora idag? Jag ska vara duktig och aka och trana efter att jag lampat av killen! Nice huh? Tranade ju fredag/lordag, och sen tog jag 2 vilodaga sondag/mandag.. Sa nu ska jag satta igang igen :)

Nej, nu frukost till mig, sen gora lunch till killen!
PUSS

HAHAHHAHAA,

Ja detta är min och Niklas humor! xD

teater camp

Ja men da va det mandag igen! Och forsta dagen pa teater camp ar nu officiellt over:p Fick bara med mig killen hem idag. Da tjejen ska pa sleepover hos sin kompis idag, sa henne ser jag inte forens imorn kl 3!
Juste, resan ar bokad da mamma kommer hit! Ska bli sa nice, vi har lagt upp varsta planen for fredag-onsdag! haha. Typiskt oss:p Planen ar att vi ska SHOPPA med Stort S i ja alla dagar? Lite turistiga ska vi nog kunna vara ocksa.. Men mest shopping, Me like alot!

Igar, som ni vet kopte jag Christina aguileras nya album. Tankte showa lite latar fran den for er! Sjukt bra!




niice weekend

Jaha, då va denna helg över också!
Denna helg har jag varit helt själv, utan mina svenska tjejpolare! Men jag hade en nice weekend iaf!
dagen spenderades med mina brasilianska polare på danburey mall! Hittade ett armband, 2 par örhängen, ett par flippflopp och Christina aguileras nya cd! SÅåå sjukt bra! Älskar låtarna :D
Efter shoppingen åkte vi till Westport och mötte upp Debra för middag! Också en brasiliansk tjej! Riktigt trevlig! Blev mexikansk mat! Käkade Nachos med smelt ost på och självklart blev det guacumole till!

Nu ska det snart sovas, då min HD försöker fixa min tv som inte vill funka! Så surt! Jaja, kollar inte så mycket på tv i mitt rum iaf! Men skönt att ha den fixad ifall att liksom! :)

Nu gick dom ner! Sleeptime! Mina barn är liksom fortfarande vakna! Inte okej:P Men de gillar mig! Åhh juste, tjejen är så gullig. Jag kommer hem, då säger hon: " Johanna, it's a not for you at your door! It's about tomorrow" Jag svarade: Okey, hah. Kommer upp och ser 2 lappar som hon tejpat fast på min dörr. På dom står det: To Johanna from J, please read. Öppnar och läser detta: Dear Johanna, I do not want a tuna fish sandwich for lunch. I want a Jelly sandwich. Just jelly! ps. I love you! pleace right back, slide your note under my door!
SÅ jäkla söt unge jag har! Så imorn ska hon få jelly på sin macka som hon ska ha med sig till camp! :) Samt oreos! haha! Juste jag skrev detta tillbaka: Dear J. Thanks for the note. And tomorrow I will do a jelly sandwich for you, just with jelly.
ps. I love you yoo!

Nej, hurrneni. Nu måste jag göra mig iordning för att gå och sova! Och imorn kommer NATTIS och MADDE hem! NIIICE :D Längtat! Puss och godnatt!

the airport

Tjena tjena!
Allt bra med er? God morgon förresten! Här är ju klockan bara 10 :p Gick dock upp kl 07.45 imorse för att gå ner och göra en macka och sen dra hem till emma och hämta mitt efterlängtade kaffe och sen köra henne och nathalie till tha airport!
Dom jävlarna ska på semester nu i 1 vecka till san diego! Är absolut inte avis, nej nej! Om  det är någon som tror de har ni fel! ^^ hah!
Detta är seriöst första helgen sen jag kom hit jag inte gör ett skit! Alla mina käraste är på semester och jag är hemma. Seegt, men imorn ska jag hänga med mina brasilianska tjejpolare! Blev inställt idag, vilket kanske va bra, eftersom att jag kanske ska jobba lite senare:P
Fram tills dess ska jag slappa nu 1 timme kanske, innan jag ska dra till gymmet och träna IGEN! Va på gymmet igår med Emma, och körde ett Zumba pass! Åh herre jösses vilken träningsverk man har idag då! Kan inte röra armarna! Definitivt inte magen! Den är så fruktansvärt otränad! Jajaj,. därför jag ska dit idag igen. Efter det blire hem för att snacka med Niklas kl 2 :) Niice! Och sen börjar jag jobba!
Resten av kvällen ska jag bara läsa min Twilight bok, jag FORTFARANDE håller på med! 2 månader liksom, men man har fan inte tid att läsa! och jag har 6 böcker att läsa + 2 och 3 av twilight på engelska! NOT OKEY!
Nej, nu ska jag sova 1 timme så jag är fit for fight för tha gym!
<3<3

Lovley

ISA EK, dina skor skickas hem idag! :D Nice Huh!?
haha, morgonen har varit underbart bra:p Vet inte riktigt om mina barn slagit sig i huvudet eller nått? jaj. Den gick super. När jag och killen kom hem tog han det lite lugnt, innan vi spelade super mario på Wii :D Så jäkla kul!
Sen blev det pannkaks tajming!
Nu ska jag snart göra iordning min lunch, och fråga om han vill ha nått också. Sen bär det av till NCC och hans Camp. Under tiden han har camp ska jag shoppa i Stamford och skicka ISAS skor till henne :D DÅ blir hon glad!
Nej, nu ska jag ner igen!
PUSS och KRAM hela dan'

emma!

Igår gott folk slutade jag tidigt vid halv 7! Riktigt skönt..
Tog mig en dusch och drog hem till emma vid halv 8 för att hjälpa henne med packningen till san diego och hem till sverige! Hon snutten åker hem snart! Inte många veckor kvar, 5 bara kanske!
Blev en skvätt med tårar..
Under själva packningen med mycket skratt, rensning och bra musik så hittade jag en påse som låg i hennes rum. Frågade om jag skulle lägga ner de. Men icke utan jag fick ta de jag ville från den påsen. Så igår fick jag 1 väska, 2 tröjor och lite annat smått å gott av emmsis!
Så söt!
Men packningen gick super. Jag är då den av oss som faktiskt gillar att packa!:p HHAH.. Emma rensa jag packa!
Juste, varför det inte blivit några bilder nu under denna vecka är för att nattas kamera gick sönder innan hon drog till Miami, som jag va snäll och lånade henne min! SÅ så fort hon kommer tillbaka ska jag ta bilder på allt jag shoppat och fått av emma! LOVAR!
PUSS PUSS, nu ska det ner och jobbas!

nara krashen

....
Jag skakar seriost fortfarande, Inte okej, ah herregud. Ehm idag iaf nar jag var pa vag tillbaka till Norwalk fran Stamford centrum sa kor jag pa motorvagen och ska strax svanga av. Va hander da, mitt framfor nasan pa mig, typ 50 meter bort, pa min vanstra sida?
Jo bilen som ligger i vanster filen far sladd pa bakhjulen och ratt som det ar sa far den spinn och kor over hela vagbanan mot hogersida, smachar in i vagkanten (stalsaken) med hela motorhuvudet och forarsidan. Har fortfarande sadan fart att bilen sedan spinner tillbaka rakt over vagbanan igen till vanster sida dar hon far stopp pa bilen.
Jag da, hinner kanppt tanka pa vad som precis hande, men panikbromsar for att chocken kommit.. Men vet inte vad jag skulle gora, sa jag borjar sjalvklart kora vidare, i min chock!
Skakar som fan i hela kroppen nar jag kommer till Dunkin Donuts och vet inte vad jag ska ta mig till. Pga att chocken fortfarande ar kvar och jag ar nara pa att borja grata!

Pratade med Johanna som forsokte lugna ner mig, och sa at mig att sitta kvar tills jag va kapabel till att kora igen. Eftersom att det va 1 timme kvar tills killen sluta camp.
Nar jag kommit hem med bada barnen, alla va i sakerhet liksom. sa ber jag mamma ringa. och ja, jag va fortfarande i chocktillstand da! Skakar lite fortfarande nu. Men Jag hade TUR som inte va narmare bilen, for da hade jag varit med i krocken. Som tur va, eller tur och tur, sa va det bara denna bil som krasha och ingen annan..

Nej, nu ska jag ta lite juice.
Tack gud for att jag fortfarande lever och inte var med i krocken! <3

Mike Posner


måndag

Sådär då! Då har man matat ungarna med middag och sen är första dagen av camp avklarat!
Medans killen hade camp på NCC åkte jag till dunkin donats och satte mig och läste i min twilight bok, kommer göra de alla dagar nu under denna vecka!
Kunde inte vara ute för att det va så varmt. Och nu regnar det som bara den, och jag som skulle springa med emma ikväll ^^ får väl dra till gymmet istället!
NEj nu ska jag göra lite arts and crafts med lilltjejen:)

Puss och kram. hörs kanske senare!


au pair möte

Gårdagen blev väldigt slapp. Åkte först till Starbucks på morgonen för att äta frukost med sophie och natta, efter ett tag kom även emma och joinade oss! Satt och snacka skit i seriöst 2 timmar tror jag! Efter det hyrde vi en film på stop&shop, blev "the girl with the dragon tattoo" som vi svenskar känner till den som är "män som hatar kvinnor" sjukt dålig översättning!" men jaja! Åkte hem till natta ett tag innan vi drog till Sophie för att glo på filmen, väldigt kul att se en svensk film i USA!
Vid kvart över 4 drog jag, emma och natta för att vi alla hade au pair möte. På listan stog det 5 guys fries and burgers. Spenderade 1 timme där. haha, vet ni vad som händer då? JO 1 av killarna som jobbade där hade sagt till en av tjejerna att säga till mig att han hette greg och ville prata med mig! xD hHAHHAHAHA! gick inte och gjorde det dock. Min LCC sa då, "hah, ja nu kan du ju inte äta här mer, om du ska de får väl du klä ut dig eller nått:P" ja´g bah: " ja, eller så får mina kompisar beställa åt migxD"

Efter de drog jag, Harpa, Cissi, Jess och en tjej som ska ta över Jess när hon åker hem till frozen yoghurt. Mycket gott!
Cissi, jag och Harpa på frozen yoghurt!


nykomlingen och Jess :)


Beachen baby

Ja men natta vakna halv 9, snäll som hon var så lät hon mig sova iaf till halv 10 då jag också gick upp och gjorde mig iordning för tha beach! Vi åkte till först till starbucks och handlade en varsin kaffe för att piggna till, stannade även på stop&shop och handlade älskade jordgubbar och HALLON! mums. Efter det drog vi till Subway där vi handla med oss mat och dricka. Skulle möta upp Ally hennes unges lärare där, men vi fick ta oss till BoB's store och möta dom där. Medans vi vänta gick vi självklart in på Bob's för att "Bara kolla" Och vad händer? Jooo! Jag och natta kommer ut med en påse var med likadana skor och jag köpte mig världens snyggaste t-shirt! haha!
Skorna är gladiatorskor med nitar på och på min t-tröja står de "Dear diary, I wished for a puppy, but insted i've got a brother" ahhahaha! Natta tyckte den passa mig lite si sådär va :P haha!
Jag har ju då 2 tvillingbröder back home!

Träffade på Ally, hennes mamma och mammans man efter ett tag, då drog vi till stranden och låg där till kvart i 4! Hade så sjukt kul. Vi lekte små barn i vattnet


Men vi gjorde även lite pyramider. här med natta som bänk :p

Nice huh? :p


Natta och jag!

Efter stranden åkte lämnade jag av natta och sen åkte hem och duschade för att sen " jobba" för att lillen skulle ha sleepover med hennes bästa kompis. Mamman, va snäll och beställde mat från lunch box, blev sallad för mig och pizza för barnen. Sen lekte dom bara massa efteråt. När pappan kom hem kvart i 6 så satte vi oss framför tv och glodde på tv till typ 7 då vi hyrde film på tv.. Kvart över 7 fråga mamman om jag ville gå ut. För de behövde inte mig nå mer. Så jag gick upp än en gång och duscha och gjorde mig iordning för att sedan hämta upp natta och sen sophie för att åka hem till Arber och Astrit för att spela beer pong!
Tjejerna vann förståss! :P
Sen tog vi bilen och åkte till stamford där det blev utgång på Hulahanks. SJukt mycket folk. Blev massa röj som vi brukar göra! dans dans dans! Lovley! Efter att vi varit där en timme kom de andra grabbarna och joinade oss! Sjukt kul!
Va hemma igen 20 över 2 :) somna nästan direkt. Va sååå trött!

Ser ni min bränna :P hah!
Sophie, jag, arber och natta


Bästaste


Tack för en underbar kväll med er tjejer! <3

fredag

Tänkte göra en liten uppdatering på helgen som varit:p Har ju inte riktigt suttit vid datan på hela helgen. Sjukt:p hah men nyttigt!

Va med lilltjejen hela dagen! Hade sjukt kul, gjorde massa arts and crafts! På eftermiddagen så satt vi bara och glodde på tv:) Pappan skulle kommit hem vid halv 8 men kom inte förens 9 ^^ Drog direkt till emma, eftersom att vi skulle äta tacos där alla vi tjejer + arber, John och Astrit!
Efter maten spelade vi lite Drums och guitar på Wii innan vi drog till stranden:) Emma, sophie och Frida drog hem vid 12 då vi andra stanna kvar och spelade spel:p
Natta och jag som alltid kommer på dumma ideer och får för oss att ta ett dopp mitt i natten ^^ så vi hoppar i vattnet och badar. Varmt må ja säg!
Blev en speep over hos natta! Riktigt nice. Va hemma runt halv 4 då vi satte på datan och somna till vänner!


haha, försöker göra någon min, men de funkar inte riktigt va:p


Sötnosarna <3 Arber och Natta

Natta och Madde!

Jaha, då har madde och natta lämnat oss kvar i regnet för att åka på semester i miami i 1 hel vecka! Lyllosar!
Natta går snart på planet och maddes går inte förens om 6 timmar!
Hoppas ni får en UNDERBAR vecka tjejer! Festa inte Föööööör mycket nu ;) haha


..


starbucks sen emmas

Tjena tjena,
ja men vilken härlig dag jag haft då!
Börja med att lillen vakna vid halv 8 då hon kom ner till mig och chilla i tha sofa! Satt bara hemma och spela spel och glodde tv till klockan va jaaaa. kanske halv 3, då vi packade ihop bad väskan och chilla ännu mer i soffan till klockan blev kvart i 4 då vi satte oss in tha car och drova till hennes polare 2 min ifrån oss för att plocka upp henne för deras playdate!
Åkte till lillens mormor och bada i poolen, eller dom bada, jag kolla (a), i kanske 1 timme innan vi gick in till mormorn och lekte med lily(hunden).
5 över 6 va klockan då vi satte oss i bilen igen och körde till tha restaurant, där vi skulle käka midag med mamman också för att avsluta kvällen! Mycket god mat må jag säga, blev sushi för min del med lite nudlar av lillen. Efter de, bar det av till glass stället Carvel för efterrätt, efter mycket tjatan av småflickorna.
Mamman beställde "vuxen" storlek till mig, vilket bestog av 2 kulor av orange sorbet. :) Mycket gott.

20 över 8 befann jag mig hemma hos natta efter att ha droppat av lillens kompis och lillen hemma. Då vi sedan åkte och plocka upp Emma och frida för att dra till starbucks en sväng innan de stängde. Sen bar det av hem till emma för att möta upp Arber och hans (söta)kompis:) hah, Blev en del musik spelandes och även Wiispelande som betog av sång,trummor och gitarr! Nice avslut på dagen med andra ord.

Nu väntar sängen! Imorn är de jobb och sen dras det ut på stan! NICE!

trallalla

Jag ar troooooooooooooooott! Hah, som alltid! Nej da!
Klev upp 7 imorse och somna om i 50 min innan lilltjejen kom upp och satte sig vid tv med mig. Sen dess har vi kollat pa tv och Hannah Montana! Assa hon ager ju, eller ja Miley Cyrus gor..

Igar va vi alla hemma hos Emma och kollade pa The forth Kind som Arber hade hyrt! Baserad pa en sann berattelse. Helt okej.
Haha, men vissa va riktigt radda ;) Men okej, ska jag vara arlig, skrek jag till 1 gang! Hah!
Efter filmen spelade vi guitar hero med trummor och sang. Haha! Vi agde ju ^^ Runt kvart i 11 skjutsade jag och natta hem Arber for att sen aka hem :) Riktigt mysig kvall ma ja sag.

Idag ska lillen ha playdate, om vadret vill bli lite battre ska vi nog till hennes mormor och bada i poolen :) Sen blir det antagligen middag ute. No idea!

Nej, nu ska jag leka lite med henne! Haller pa att somna!
Puss pa er, mer bilder fran helgen far ni ikvall :) <3


kommentar

Jag fick en kommentar för några dagar sen av Lina. SÅ här löd det!:)


Postat av: Lina

Hej!
Håller på att ta körkort just nu och undrade hur det är att köra bil i USA? Förresten klarade du körkortet på första försöket? :)

Svar: Att köra bil i Usa är inte så svårt pga att vi kör på samma sida av vägen. Dock har de varit svårt att lära sig alla speed limits men de är bara att göra som i sverige. Sen får du bara köra max 5 över de som står! Annars kan du kanske bli stoppad. Och det är inte billigt med böter här inte..
Dom har en massa regler som jag fortfarande lär mig, men de är olika regler beroende på vart du är i USA.
Haha, om jag klara de på första försöket. Nej nej:p Tog med 3 försök. Då kan jag lägga till att jag gick en 2 veckors kurs i falun.. Så nu har jag haft körkortet sen den 28 januari :)

Hoppas de går bra för dig, hejjar på dig! Good luck:)

ps. kul att du läser min blogg(a)


Bilder, del 1












Niagra fall

Ja men nu äntligen får ni en liten uppdatering om min helg i Niagra falls! Först och främst ska jag väl börja med att säga att vi spenderade ungefär 20 timmar i bara bussen ^^ Vi (Jag, Emma och Frida) sov ungefär 15 av dom :p haha!

Börjar med lördag då..
Ja vi vaknade upp i stamford med klockan på 5am för att åka vid 20 över.. Vi hade då varit ute i fredags och fick oss iaf 3 timmars sömn fredag-lördag:p
20 över 5 satt vi i bilen för att köra till Stamford station där tåget skulle gå 10 över 6. Efter att ha köpt biljetterna och allt sitter vi på tåget som tog oss till Grand central, där skulle vi då byta till tunnelbanan för att åka till ja va de nu va och byta till J som skulle ta oss till China town där bussen skulle gå. När vi kommer dit, märker vi att klockan än halv 8 och vi är lite lätt stressade för att vi inte vet vart gatan vi ska till ligger.
Efter mycket om och men hittar vi de, men då ska vi fortsätta någon annanstan längre ner där våran buss står. Träffar ett ungt par som ska till samma ställe som oss. alltså 1000 Islands, (dom hade delat upp oss så), efter att vi hittat 3 bussar och ingen tour guide så får vi lite panik om vi verkligen är på rätt ställe eller inte. Så vi springer för att löpe frulle och springer tillbaka då vi träffar på en kille som är en tour guide, men då fanns vi inte med på hans lista utan skulle ta oss till en annan som stog på andra sidan gatan.. Inte hade han med oss på listan heller utan vi chansar då på sista. Och de ända hon svara var att: Yes yes, come with me. Vi bah: Jaha, men är vi verkligen på denna buss? Men vi fick inget riktigt svar. Men som tur va fick vi plats och runt halv 9 kvart i 9 sitter vi på VÅR buss som äntligen ska ta oss i 8 timmar till Niagra falls.
Under bussresan vart de 3 stopp tror jag, så vi kom fram till Niagrafalls runt 4. Får våra båtbiljetter som ska ta oss på en tur nere precis vid Niagra falls i 1 timme! Så sjukt häftigt att stå först på bron över allt för att sen ta hissen ner och kliva på båten som åker precis vid dom.
Efter hela den resan, hade vi några timmar fria innan vi skulle på bussen igen. Så vi går upp på trapporna som är precis brevid fallen och sen åker upp med hissen igen för att gå och köpa oss lite lunch. Sätter oss på en bänk där vi kan se ut över strömmen och till fallen. Cooolt. Efter de bar vi oss ut på en rund tur för att kolla läget och kanske shoppa nått. Men ingen av oss hitta nått spec så de blev till att gå lite till innan vi satte oss och vänta på bussen.
Sen blev det en tur till andra sidan där vi fick se Niagrafalls at night!! Sjukt häftigt det med, då stog vi iofs ovanför allt, men man såg fortfarande ljusen som lös på..
Sen bar det av i 1½ timme tror jag för att komma till själva hotellet vi skulle bo på. Kom dit runt halv 12-12 då jag och Emma bara tog en snabb dusch och sedan däcka i sängen. Oj va vi 3 sov som änglar.

Söndag:
Klockan ringde kvart i 6, tror jag, då vi va tvugna att gå upp för att bussen skulle åka kvart i 7 för att ta oss till the 1000 Islands som ligger 3 timmar bort.
Halv 11 sitter vi på båten som ska ta oss ut i den Amerikanska skärgården för att kolla på de välkända 1000 islands. åKte över till Canada gjorde vi också. Killen som va våran Tour guide på båten säger: Do you see the line in the water? Did anyone get a picture off it? sen börjar han garva lite smått och frågar om vi ska vända så att alla kan se. ^^ Väldigt smart.. hah. Vi gick iofs på de till en början, innan han börja garva då vi fatta att de va ju inte alls nått i vattnet.
Så himla fint, och vi hade sånn tur med vädret dessa dagar. klar blå himmel och 40 grader typ! NICE.
Efter denna båttur va det bara att sätta sig på bussen igen som skulle ta oss tillbaka till NYC. Tog 6 timmar tillbaka, vilket gjorde att vi va i China Town kvart i 8. Då var det bara att ta sig till Grand Central och köpta tågbiljetter till tillbaka til CT. Hade en 30 min väntan, då Frida får ett ryck och säger att " MEN VI HINNER VÄL TILL TIME SQUARE?" Så där springer vi som 3 idioter för att hinna dit, ta 3 foton och sen springa tillbaka för att sätta oss på tåget! Haha..
Så allt slutade bra och vi kom hem halv 11.
Sammanfattning av hela helgen va att den va super mysig och häftig, Nu kan jag bocka av detta från min lista "att göra" :)

Nu ska de sovas, har haft stömavbrott halva dagen typ, eller ja i 3 timmar. så kom inte hem med lilltjejen förens halv 10 efter att vi sätt på Dispectibal me och ätit sen sen middag på Donken. Sen drog jag till natta ett tag för att fixa med bilder och hennes Ipod :)
Sov så gott. Puss och kram

home

Ja men jag tankte bara skriva nu att igar kom jag hem vid halv 11 pa kvallen, efter en helt underbar helg med Emma och Frida..
I lordags va vi vid Niagra falls bade pa dagen och kvallen och igar akte vi till 1000 Islands, och akte baten ut till "skargarden" och over till Canada :D

Skriver mer sen, ska gora en bagel med creme cheese pa till lilltjejen, bara vi hemma nu i 1 vecka :)
PUSS

Niagra falls

Jaha men då va det fredag ytterligare igen då! Vart tusan flyger dagarna förbi?! ^^
Jaja, idag har det varit en underbar dag då jag har varit ledig i princip hela dagen då föräldrarna tog med barnen till en nöjespark hela dagen! Nice.
Så jag har spenderat min dag med att läsa Twilight 1 på engelska! Hah. Går framåt iaf!
Nu iaf, ska jag ner och göra lite snabb middag för att sen gå ut, för imorn ska jag, emma och hennes kompis Frida till Niagra falls! Kommer hem på söndag. Så på måndag blir det en uppdatering igen!

Blogg fri helg med andra ord! NICE..
Nej nu ska jag njuta hela denna helg, med tanke på att jag haft hemlängtan. OCH JAG HAR HITTAT MIN KAMERA, eller min HD gjorde de ute buskarna!:P hah. SÅ kan de gå..

Nej, ha en underbar helg allihoppa!
Puss och kram från andra sidan jorden!




100 grader

Varfor har vi varsta varmeboljan for??!
Jaj, idag har det varit forsta gangen pa 10 dagar som jag jobbat! Slapp dag som tusan, men saa skont. Barnen har varit super trotta. Men vi tog oss iaf till Biblan och hyrde 3 filmer och lamna tillbaka Grey's.
Nu haller jag pa med middagen, pa menyn star det pasta med tomatsas! :)
Annars under dagen har jag och lillen varit kreativa och gjort armband av olika monster. Men tyvarr kan jag inte ta kort pa det pga att jag fortfarande inte hittar min kamera..
Men tror den ligger i nattas bil! Far hoppas de.

Nej, nu ska jag aterga till min matlagning och fortsatta att njuta av de sista pa dagen!

HAMLET

Haha japp, de stämmer. Jag och natta tog oss en tripp til Wilton för att vi skulle hyra film. Men när vi väl är inne på Stop&Shop, tror ni hyrautomaten funkar då eller? NEJ!
SÅ vi fick gå tillbaka till Biblioteket för att se om de hade de filmer vi ville ha. Men icke. SÅ istället blev de The Host och The proposal.. Så ikväll blir filmkväll:)
Natta, då som är så rolig ville hyra en bok för att ha och läsa, för att hon läser så sjukt jävla snabbt, säger att ja men varför inte läsa shakespear.. På min 20 år har jag inte gjort de. Jag då säger: Gör du de, får du fan komma på nått bra jövla namn till mig du kan kalla mig för.
Och va kommer vi ut med? Jo 2 st hamlet böcker. Hon övertala mnig att också läsa de. SÅ nu har vi 3 veckor på oss att läsa Hamlet! :P haha!


36 grader?

Tjenixen alla!
Underbra dag idag! Tycker ni inte? Har ni varmt i Sverige? De har vi iaf! Nästan helt omöjligt att va i solen! Och som ni vet pierca jag mig här i lördags. Så de gör att jag helst inte ska bada i allmäna poolar/hav.. Suger. Men de funkar iaf. Mina kära underbara vänner får slänga vatten på min ryggxD haha!

Tänkte att jag skulle berätta lite kort om vad jag gjorde igår, eftersom att de inte blev nån uppdatering då..
Igår så åkte jag iväg och mötte upp natta då vi tog oss en tripp till Starbucks för att dricka kaffe, eller ja en iste för mig och en ischailatte te för natta. Efter de bar de av för henne hem för att jobba, då jag fortfarande är ledig.. Kom hem och ringde till Sofie för att höra vad hon gjorde, Visa sig att hon va på deras Country Club i reddig, så jag drog mig dit för att slappa vid solen i 1½ timme innan vi vart så sjukt hungriga och tog oss till Danbury Rd för att äta fan världens godaste sushi! för 24 bitar, 1 cola och 1 juice blev det 25 dollar! Så sjukt billigt!
På kvällen hade jag och natta bestämt dejt. haha, som alltid. Dejten bestog av att gå på bio och ÄNTLIGEN se på Eclipse! Vi hade även våran vän Arber som joina oss på våran dejt. Ojj vca vi garva och va spända under hela filmen! Blev faktiskt lite besviken. Men den bästa scenen va ändå fajten! Men denna film kommer jag se om! hha! De va trots allt bra! :)



Idag då. Ja nyss va jag och natta hemma hos Emma och "bada" i poolen. Lovley! Nu ska natta hah, jobba i 30 min sen ska jag hem till henne igen då vi ska åka och hyra filmer tills ikväll. Lär bli Hunting i Connecticut, vilket är en verkligehetsbaserad film. Och huset de handlar om ligger inte så långt ifrån oss^^ Sen ska vi också se om "Girl with the dragon tattoo" har kommit ut!
Mina underbara ungar kommer hem idag också! Kommer runt halv 8 tror ja. Då min HD igår sa att han kunde hämta dom, så jag slapp virra runt i New Jersey.. Så snällt! :) haha. Han har nog fattat att mitt lokalsinne inte är de bästa. Men man lär sig hitta nu utan GPS! man lär sig hitta sina små knep. Som att jag vet att jag ska svänga in på Godfrey's efter backen och 40 speed limit skylten:p
Duktigt Johanna. GOGOGO!

Nej, nu ska jag sätta på mig en tröja och gå ner igen. Snart film hyrning! ;D



Milla

AAAH asså hur söt får man bli egentligen?! Har precis fått se nya bilder på min pappas och hans flickväns nya vovve! Så sjukt söt!
Dom hämta henne i lördags tror jag, och nu är hon hemma:)

Såhär ser hon ut iaf!







Sötnos nr 1, eller vad?! :D

Impuls

Nu är det lördag igen. Herregud, vart tar veckorna och helgerna vägen?! jaja, i vilket fall som helst..
Idag iaf drog vi med Arber och hans bror till en pub där vi träffa deras pappa och morbror för att glo på fotbollsmatcherna! Vart lite käk till de också! Så good! Käka Chibatta med kyckling, spenat och champinjoner på!
Efter första matchen satte vi oss alla ute i solen och chilla, men efter ett litet tag får natta ryck och säger till mig: Johanna, vi åker och piercar oss! Jag svara: Haha, okej:p.. Snacka om impulsgrej.
Så Astit hängde med oss till stället för att kolla på tatuering som han kanske ska göra.. Natta bestämmer sig för att pierca sig i tungan igen, och jag pierca mig också:p Kan ni gissa vart? ;) HAHA.

mamma och pappa. till er här nu då. jag vet att ni inte gillar de. Men jag är ju faktiskt 20 snart (a) haha. Guess where;)
Nu ska vi iaf snart till stamfort på en fest och bara chilla iofs. Ska nog bli kul. Sötaste killen kommer också! wiiihooo.
Det komiska med att vi faktiskt är i usa, är att vi inte hänger med några amrikanare. Utan de är alla från Paraguay, Polen,  Houndura(eller hur det stavas), Litauen och ja:p haha xD
Nej nu åter till att göra sig iordning.

Chaaoo



think

Jag har borjat fundera massor under den tiden som jag hittills varit har. Kanns konstigt att jag under detta ar kommer missa sa mycket som man ar van vid! Men det ar ju bra med forandringar och sa. Men ni fattar.
Jag har legat och tankt pa att jag kommer ha vuxit sa mycket med vem jag ar, och vart jag star i livet. Man kommer ha forandrats! OCh sa ar de bara.
Sen de har med att man ar radd for att inte ha nagon nar man kommer hem och faktiskt upptacka vilka som ar ens vanner, de skrammer mig ratt rejalt!
Jag menar, bara pa 2 manader har jag hittat massa nya vanner som kommer kanna mig for den jag ar har. Eftersom att vi har allt gemensamt har. Alla ar Au Pairer alla kommer ga igenom hemlangtan, vi partar, de ar dom vi snackar med om natt hander, de ar dom vi aker till nar vi har en rast pa 3 timmar, de ar dom vi umgas med varje dag i 12 manader. Man gjorde inte de hemma pa samma satt som man gor har. Det ar annorlunda har.

Jag har bara varit har i USA som Au Pair i 2 manader och 1 vecka. Men pa bara den tiden har jag redan hunit komma under fun med vilka jag verkligen hade som vanner. Jag saknar alla dar hemma men inte lika mycket nu, nu har jag det sa bra har att jag just nu faktiskt inte vill komma hem. Min pappa mina broder och pappas flickvan ska komma hit om bara 4 manader forhoppningsvis, sen kommer min mamma bara 1 och en halv manad efter, till min 20 arsdag.
Tiden gar fort. Men mycket hinner andras. Manniskor andras dar hemma, JAG kommer andras. Jag kommer inte vara samma gamla Johanna. Pa ett sett ja, kanske lite. Men annars nej. Jag kommer nog fortfarande vara lite korkad pa vissa saker, typ som mina kommentarer jag kan lagga ibland. (Natta och de andra bara garvar at mig:p) hah. Men ni fattar vad jag menar. Jag kommer ha vuxit sa fruktansvart mycket som person efter detta ar att jag kanske itne kommer kanna igen mig sjalv. Och att efter 1 ar komma hem till Sverigen igen och borja leva sitt liv "normalt" som jag alltid gjort i Sverigen, kommer ta mig tusan inte vara latt.

Men jag hoppas att jag kommer ha hittat mig sjalv efter detta ar och att jag fatt ett grepp om vilka ens riktiga kompisar ar.

Over and out

Japp, nu ska jag ut! Ska till norwalk med natta! Känns bra att få komma ut lite mer, kanske sätta sig på en bra eller nått? hah. Jag vet inte vad vi ska göra. men Jag behöver de efter igår!
Nu har jag bara dammsugning kvar i lekrummet! Nöjd eller vad? :D Woho.

Nej, får skriva mer imorn eller nått. Måste hinna slänga i mig lite mat innan! PUSS


Inte mycket kvar nu!

jaha, da ska man kanske ata lite lunch da? Har fortsatt stada i lekrummet idag och nu ar jag snart klar! Fett duktigt av mig! Borjade runt kvart i 9 och nu har jag bara lite lite kvar sen dammsugning! :D NIIICE!
Snacka nyss med natta om ikvall, kommer bli gryyyyymt!
Och snart ska jag hem till Emma for att bada i lite pool innan jag ska hem igen och Stada klart!

Men nu ater till att gora lite lunch! :) Kanske pannkakor som natta gjorde!?

Harry Potter the last movie

Japp, nu är trailern ute! Sista filmen, första delen kommer ut i november och den andra delen nästa sommar! Nice.

Movie night!

GAAAAAH 5 jävla timmar av sorterande av allt möjligt lego har jag ägnat mig dag åt! OCH JAG ÄR FORTFARANDE INTE KLAR! när tar det slut liksom!?
Jaja, bara att gå upp lite tidigare imorn och göra klart allt!
Vid 12 iaf drog jag och natta iväg till Stamfort för att käka lunch, blev pizza! Åhh den va grymt god! Sen tänkte vi " varför inte kila upp till pojkarna och ge dom de sista av de? hah och ställa W mot väggen?:P hah" Så vi tog vårt pick pack och drog upp till dom. Och guuuuh vilken tajming. Han kom hem 5 min efter att vi kommit. Men dock tog de ett tag innan natta ställde honom mot väggen, men när hon väl gjorde, oj va sur han blev! Eller arg kanske?
Och skyller allt på henne^^ Hum, hon har dock inte gjort ett enda litet fel, mer än att säga sanningen till exet!

Nu på kvällen iaf drog jag, emma och natta till Arber och glodde skräckisar. MEN va fan är de med oss och alltid välja helt fel skräckisar. Den vi hyrde va inte ens bra, den va bara äcklig! hade liksom ingen handling:p haha jaja, Efter den fortsatte vi att glo på Motorsågmasaken. Men jag klara seriöst inte av den! Hade ju lovat mig själv att ALDRIG kolla på den, men jaj. sånt måste man ändra på ibland!
OCH VET NI!?? tror ni inte jag fått värsta vaxproppen eller?! JOOOO!  gör så ONT! är seriöst döv på ena örat!
Men för att göra lite gott på allt ont som hänt idag så har jag beställt, 2 par skor, 1 skit snygg röd bikini och en väska från Nelly.com. Rean har börjat där så de va asbilligt allt gick på 375 kr! Nice.


I'm just gonna say this. This they was the worst day ever, exept for the night with the girls. I LOVE U!


RSS 2.0