to the beach

And off I go! Yes, Fernanda and Precilla is going to pick me up now and off we go to the beach! Nice..
30c outside and blue sky and the sun i shining!
My life is soooooooooooooooooooooooooo fucking good right now! Love it!

Talk to you guys later!

1 månad

God morgon gott folk.

Idag är det 1 månad sen jag lämnade Sverige! Jäklarns va tiden går snabbt! Det är sjukt! På torsdag är det 1 månad sen jag kom till familjen liksom! Känns inte som de. Men ja, nu förstår man ju verkligen hur snabbt det går!
Idag är det Memorial day, alltså röd dag och det menas med att jag är ledig hela dagen! Så i eftermiddag ska Fernanda plocka upp mig så ska vi åka till stranden och sen äta middag ute:)

Igår hade vi det super kul hos min hostmammas pappa! Alla va så snälla och maten va super god. Och det farligaste va ändå Cupcakesen som fanns! 2 bite choklad eller stora med Usa flagga på!
Så goda! Och haha, barnen va så söta så.

Nej, nu ska jag gå ner och äta frukost och kolla på Grey's, familjen är inte hemma utan på en parad(heter det så?) som lilltjejen går i. :) Men jag orkade inte följa med, har inte fått sova ut nånting, så idag gjorde jag de. Blev till halv 10. nått iaf! :p haha!

Nej, nu ska jag äta frukost! PUSS

shopping :)

Ja, jag shoppade som sagt massor igår. Eller ja jag spenderade mycket kanske jag ska säga:P haha!
Här kommer en lite tit på vad jag hittade till min garderob (a)


2 sommarklänningar och 2 linnen från forever 21


Linne från Target


Shorts från target

och vad innehåller då Victoria Secret bagen? ;p



Jo detta:

The BBQ outfit


Klänningen kommer från forever 21
Skorna är från Primark

GRATTIS

GRATTIS SÄGER JAG IDAG TILL MIN KÄRASTE KUSIN SOM FÅTT EN SON IDAG! Så glada för eran skull! Hoppas ni kommer på ett bra namn, och när jag kommer hem får jag åka upp till er och hälsa på! :)

Memorial day

Då är det söndag och denna söndagen är det så att här firar man Memorial day idag. Men den är egentligen imorn. Men som sagt så firar man den idag för att alla är lediga imorn.
Så nu har jag duschat och gjort mig iordning, bara håret och sminket kvar.. Sen ska vi bege oss till min hostmammas föräldrar och ha BBQfest:) Ska bli trevligt att träffa alla släktingar på hennes sida.

Känner mig iofs inte på topp idag. vet inte om de är allergier som jag fått mot pollen eller om det är själva omväxlingen av väder som sker hela tiden. Mamman tror det kan vara lite av båda. Men vi får se:) Juste. Igår hade jag de så otroligt kul med tjejerna! Haha, jag och Fernanda garva hela tiden och hon lärde mig lite brasilianska och vi glodde på killar! haha! Kommenterade varenda! Varför är alla snygga killar på köpcentren och inte på gatan där vi bor?! HAH! Träffa även hennes hostfamilj, åh herrejösses sicken söt baby hon tar hand om! Läskigt söt! 3 månader snart 4, om 1 vecka! Shoppade ju även igår, bilder kommer upp senare! Ska ha på mig 1 av klänningarna idag:)

Jaja, nu måste jag fortsätta göra mig iordning för vi ska åka om 30 min typ!

Puss puss

pictures

Ja godmorgon alla. Nu ska jag strax gå ner och käka frulle då jag måste jobba typ 1 timme idag.. mamman ska till gymmet så jag måste vara vaken om barnen vaknar och så^^
Men här kommer lite bilder från igår. Först från frendlys med Fernanda och jag tror den andra hette Percilla. Sen Starbucks med Jani.










Never Still

Tjeeena, detta blir ett snabbt inlägg då jag bara är hemma lämnar allt jag har shoppat och in i duschen, fixa till sig snabbt sen kila iväg igen för att möta upp Jani hemme hos henne, då jag inte behövde jobba ikväll som jag trodde:) Nice!


Detta får bli kvällens outfit!
Jeans från H&M
Linne från forever 21
"kofta" från Marshalls

lördag

God Morgon alla!
Varför vaknar man när man inte vill vakna och faktiskt kan ta sovmorgon, och sen inte kan somna om!? Jag hatar de!
Jaja, va väl bara bra att jag vakna. Har duschat och gjort mig iordning har bara håret kvar men de fixar jag efter frukosten.
Efter det ska jag bege mig till The Edge och fixa papprena och sen bär det av hem till Fernanda för att sedan åka vidare till Frendlys och äta god lunch och glass! Det lilla extra idag är att jag ska shoppa (a) Känns som evigheter sen, men det är det ju inte:p haha, va förra helgen..
Mamma, jag LOVAR att inte shoppa upp alla pengar, lägger faktiskt undan, duktigt nog, ungefär 100$ varje vecka!

Haha, i varje fall. Nu kurrar min mage så mycket att jag måste ner och äta nu!
PUSSPUSS

FHL

F=Faith H=Hope L=Love

Japp, alla dom 3 har jag för närvarande i mitt huvud! De vägrar försvinna. Och tror ni inte det kom låtar på radion på vägen hem från Janis hus som påminner mig om just denna person? JO! Varför förföljer de mig!?! I don't get it!
Well Well! Och inte blev det bättre av att kolla på Sex and the city 2 med Jani! Filmen va helt underbar, men själva grejjen!
Nej, ska inte borra ner mig i detta nu! MEN seriöst, varför får jag inte tillbaka ett svar? Det är frågan. Om jag då vet att denna person typ sett mitt mail? Varför svarar denna person inte?! VA?! ÅÅÅh detta gör mig galen!

Det positiva är att imorn ska jag signa alla papper för gymmet och sen blir det lunch och någon Mall med Fernanda och en annan Au Pair. Mys!

Och vet ni en till sak som stör mig? Vart jag än kollar blir jag påminnd om denne person! Sooooooooooo f***ing stupied! I hate it! Damit!!!!!!!

Nej, GODNATT

Movie

Sista jobbdagen avklarad då! Nice. Nu har jag gjort mig iordning för att gå på bio med Jani! Haha,stackarn ville verkligen ut ur sitt hus! Så nu ska jag strax röra mig mot hennes hus för att sedan gå på bio! Wiho!
Va på banken idag också, gick jätte smidigt att fixa det, Hon va super gullig mot mig, hon som hjälpte mig! Skaffa mig ett bankort med Hello Kitty och ett foto på mig på! Haha, så sjukt kul! Fick välja bild jag kunde ha på mitt bankkort, inte ofta man får göra de liksom:P

Nej, nu måste jag kila. Berättar mer om dagen senare :) Bye bye!

Bank of America

Och nu kan man ju säga att jag faktiskt bor härxD haha! Har skaffat mig ett bankkort! HAHAHA! Nått jag inte tänkt göra, men är tvungen^^ Så nu officielt bor jag här till maj nästa år!
Barnen kommer hem snart. SÅ jag funtar på att ta någon frukt nu när jag går ner igen och sen gå ut och möta de små rackarna!
Imorse, vart det bara pojken jag skulle köra till skolan då tjejen skulle till läkaren kvart över 10^^ Så henne tog jag med mig och drog till läkaren., Dom va super gulliga. Men jag visste att hon inte gillade läkare så jag tog det lugnt, och när hon inte gillade att dom skulle undersöka henne pratade jag med henne och berättade mina historier om doktorer! Då vart hon lugn igen och bröjade små skratta! Så söt!

Efter det tog jag henne till Carval för en lite glarre för att hon va så suktig hos doktorn och gjorde allt som behövdes utan problem. Sen vart det dirket till skolan! Och idag har jag också för första gången varit inne i en AMERIKANS skola! Coolt!

Nej, nu ska jag ta och ringa gymmet och sen möta barnen. Bio ikväll någon? :)

TGI FRIDAY!

GodMorgon alla!
Det är typ det jag hinner säga för jag börjar typ om 2 min och då ska ajg ner och väcka killen. Sen se till att jag pratar med pappan om tjejen också ska upp. Eller om hon får fortsätta sova tills lite senare. Hon sa igår att hon skulle till läkaren idag..

Jaja, det som måste fixas idag är Bankkort och Gymkort! Woho.

Vi hörs senare! Kram på er!


The last

The last thing before bed. Japp. Nu ligger barnen i sängen sen snart 1½ timme tillbaka. Pappan jobbar sent som sagt.. Men det gick super att få dom små rackarna i sängen:p
FÖrut till middag iaf gjorde jag ju pannkakor till mig och pojken! Hans förslag. Första gången han verkligen säger vad han vill ha! Så stolt! Det betyder bara att han gillar dom:) Och jag kände hur humöret bara reste till 100% om inte mer. HAr varit super duper trött hela dagen, men har inte kunnat sova när jag velat de. Jaja, Nu ska jag iaf göra det!

Såhär såg det ut idag iaf under pannkaks stekningen! Visst blev dom fina? (a) ps. Dom va (äckligt) goda!






Bilder

Här kommer lite bilder från Las Vetas igår :)

 








pannkakor

Hej alla! Sitter nu brevid Jake och kollar på filmer om Super Mario spelen! Väldigt intressant. han kan så mycket den pojken! Undra vad jag ska ge honom i födelsedagspresent ^^
Får prata med föräldrarna :) 

Håller just nu på med att göra pannkakor till mig och pojken:) Flickan är hos granntjejen och har en playdate och ska äta där :) Så när jag fråga vad han ville ha till middag, antingen chicken nuggets eller Hotdog, sa han " kan du ionte göra svenska pannkakor?" Blev jag glad eller?! JAAAA! haha, det bevisar bara att han gillade dom:) Wohoo!

Visar bild sen!
PUss

dagen fore lonen!

jaha, och da va veckan snart slut! ^^ Vart tog denna vecka vagen? Helt jalka otroligt! igar va vi pa Las Vetas iaf, traffade ytterligare en svensk tjej som kom forra veckan efter en rematch. Hon verka trevlig..
Iaf, idag da sa skulle jag joina gymmet. Men icke gick de. Maste namnligen ha ett bankkonto. Sa det maste jag fixa imorn.. Och de for att de ska kunna dra av en avgift i veckan eller va det nu ar. Manaden kanske. haha fragade inte riktigt de. Far ringa Cissi.

Nu funtar jag seriost pa att ga och sova ett tag. Lang dag idag, och inte mamman kommer i hyffsad tid. Annars kommer jag jobba till 10. ^^
Puss

Onsdag & Las Vetas

Japp det är onsdag och onsdagarna spenderas på Las Vetas på kvällarna! Det gillas! Så jäkla mysigt kafé att jag dör! haha, förra onsdagen vart det inte Las Vetas utan film hemma hos Siri:)
Men ikväll kör vi på igen, och det ska bli så mysigt att få ta sitt kaffe och kunna sitta ner och prata igen, kunna snacka av sig med andra! Nice!

nej, hurrni. Nu väntar bilen strax på mig. Så jag ska fixa det sista och sen ska jag kila ner och fara iväääääääg till Cissi för att samåka med henne och Siri :)

Puss&Kram


Help me

Just listen to the text. I do like it.
Nick Carter- Help me

ny dag

Hej alla!
Ja idag är det en ny dag, och då ska man inte tänka på det förflutna! Det som har hänt, det har hänt, punkt slut!
Idag är det riktigt fint väder, precis som igår. Så nu ska jag ta med mig min handduk och gå ner och lägga mig i solen. Låter helt okej fakitkst. Vet ni? Jag har börjat kolla på Grey's. Hyr hela sesongerna på bibblan! RIktigt nice. Blev fast vid det när jag såg sista avsnittet här förra veckan. Så jag åkte och hyrde första sesongen!

Nej, man kanske ska graba sin bok och handduk nu och gå ner och lägga sig. Barnen är fortfarande i skolan och kommer inte hem förens kvart i 4! Undra va man ska hitta på till middag idag. Kanske korv och potatis? Va sägs om de?

avklarat

så, nu är jag äntligen på mitt rum igen! Mamman kom hit idag så vi har snackat om vad som hände idag och hur jag kände, men att jag försökte stå på mig, det är ju jag som bestämmer över barnen på dagarna när jag har dom. Och hon sa att det är jätte bra att jag gölr de, och att barnen inte får vara otrevliga om mig på de sättet.
SÅ nu ska hon prata med dom, och se vad som hände och ja allt sånt där:)

Ska faktiskt ta och lägga mig i sängen och kolla på en film som börjar nu. Är iofs 2 bra filmer på tv, den som går nu är Charlie och chokladfabriken, men den som jag ska se är på filmkanalerna och det är My sister's keeper. Den ska antagligen vara väldigt bra, och jag har inte sätt den:)

Puss och godnatt på er alla!


UPDATE: jäkla skit, den filmen va dubbad till latin! Så det får helt enkelt bli Charlie och chokladfabriken!


forklaring

Ja, som min pappa skrev i sin kommentar till inlagget nedan, va det inte personligt sa! Jag vill verkligen INTE do! Jag har haft en fruktansvard huvudvark idag, och allt blev varre nar barnen borjade braka! Det ar forklaringen till mitt forra inlagg. Det blev helt enkelt for mycket. Och jag kande att jag verkligen inte orkade mer!
Men nu ar allt bra igen.. Fatt veta varfor det blev som det blev iaf.

death

Ja, de later verkligen lokande just nu! Doden, doden doden! Jag vill dit just nu! Piss och bla ar va det ar just nu! Doda mig nu tack!

medans

medans jag kommer ihag det, sa stallde pojken en valdigt bra fraga imorse. Han satt och kollade ut genom fonster i vardagsrummet, medans jag diskuterade med tjejen att hon inte behovde ha sin tjocka troja idag utan den som inte va sa tjock for att det skulle bli varmt idag. Da sager pojken till mig. "why is the sky blue?" jag da, mit dumhuvud haha, trodde att han menade varfor finns det inga moln pa himlen, sa jag svarar "because it's not any clouds on the sky, which means that it's not going to rain today:)" han svarar lite bittert "yeah, I know, but why is the sky blue?" och da gick det up for mig vad han mena, ja varfor ar himlen bla egentligen? Ar det nagon som vet? Eller ar den bara det bara for att? Det ar ju som att fraga sig, varfor ar solen gul?

Tycker det var en bra fraga vilket fall som helst :) Han ar smart den grabben!

Nu ska jag iaf satta pa mig bikinin, hamta min bok och skara upp lite melon och satta mig pa baksidan! Solen skiner och jag har precis kommit hem fran 1 timmes powerwalk+styrka pa baksidan! :) *stolt*


KAFFE

Sa, da har man lampat av barnen i skolan! Ah jaklar va de va snabba idag! Skolbussen va till och med utanfor! Haha, fragade om de ville ta den, men icke. de ville de inte! Sa det blev skjuts! Och jag kunde ta det lugnt med korningen, de va ingen ko. Allt va underbart! :)Basta morgonen hittills!
Nu ar jag iaf hemma och tankte kaka lite frukost. Vet ni jag kopte med mig kaffe for forsta gangen en jag kom hit till familjen, drack kaffe pa hotelet. Men det smakade inte sa gott. Jaja.. Hoppas att detta smakar battre :)

Idag, ska Juliet hamtas pa biblioteket vid halv 5 for att hon hr Brownies. De ar alltsa flickskoterna! :) Sa gulligt..
Nej, nu frukost och Grey's!


Väckning

God morgon alla!
Nu sitter jag här helt nyvaken, eller ja jag har ju klätt på mig och så. Har seriöst slutat använda smink typ. ända gången jag använder det är om jag ska ut med tjejerna eller så^^ Men då är det inte mycket heller!
Alldelles strax ska jag ner och väcka barnen, idag ska de upp i tid! Och då ska vi komma iväg i tid också. Alla kom i tid igår, men ni förstår vad jag menar. ni som känner mig VET att jag HATAR att STRESSA!!!
I vilket fall som helst. Nu måste jag sätta på mig mina skor och gå ner!

MAMMA! GRATTIS IGEN TILL DET NYA JOBBET. HOPPAS DET GICK BRA IGÅR PÅ DIN FÖRSTA DAG! LOVE YOU!


ps. Det kommer nog bli fint väder idag! Solstolen? svar ja(a)

försöka går alltid xD

Då va måndagens jobbadag avklarad! Med andra ord Check! bara 4 dagar kvar till löning igen och HELG! och vad mer händer på fredag, jo en ny film kommer ut på bio! Så mycket som Prince of Persia! Och den ska jag banne mig se, oavsett om jag ser den själv eller med någon! (någon som är på?) (a)

I vilket fall som helst. Så ska jag lägga mig i sängen vilken sekund som helst och fortsätta läsa mig bok som jag Fortfarande inte är klar med ^^ Har 5 böcker kvar att läsa! Eller ja 2 är ju lånade som ni vet :p
Dagen annars har gått smidigt fram, förutom att lillen inte ville äta middag i köket med oss andra, men hon fick icke sitta vid tv för mig, så det blev lite tjaffs! Och killen trodde då att han kunde få sitta vid datan, haha. bra försök. Men nej nej. Imorn kanske de får sitta där om de är snälla! :p

Nej nu kallar sängen och lite sunny D :D


tvätt tvätt tvätt ^^

Tjenis alla!
Nu har barnen varit i skolan i 2½ timme, och jag kom hem halv 9, för att fortsätta med denna oändliga tvätt jag har idag! Helt otroligt. Har tvättat sen ja, kvart över 7 kanske? helt otroligt. klockan är nu halv 11 ^^ Jaja, allt blir rent och fint iaf! Imorn tänkte jag göra storstädning i barnens rum, vilket innebär dammsugning av rummen..

Tänkte strax åka till Biblioteket igen och lämna tillbaka filmen jag hyrde och kanske låna 3 till? :) Låter som en grym ide tycker jag allt! Sen ska jag även ta mig 1 timmes promenad idag, och idag SKA jag göra situps! haha. Har varit super duktig annars med att göra armhövningar, lite biseps och triseps, utfall. ja lite basic liksom ;)
Efter min promenad iaf så väntar en GOOOD fruktsallad på mig, gjorde den lite tidigare idag. MM. Det är med banan, apelsin, vindruvor, persika, melon och jordgubbar! Gott va? (a)

Nej nu ska jag kila iväg! Puss

 


Bio

Ja, med detta inlägg kommer jag säga både god morgon och godnatt! För nu ska jag gå och sova, och alla hemma i sverige ska upp! ;P
Nu på kvällen iaf har jag varit på bio med Cissi, Siri och hennes pojkvän! Vi såg den efterlängtade Robin Hood. Och den va faktiskt bra, vissa säger att den inte ska vara det, men alla vi 4 satt som fastklistrade i stolarna!
Måste bara berätta att det ända vi kan komma på som skiljer sverige från USA och är sjukt dåligt är att bion är fruktansvärt dyr, men vi går ändå dit och glor varje vecka för att vi inte har nått bättre för oss ^^ OCH det bästa med bion här är att du får påfyllning på popcornen du köper! Och då kan jag tala om att de är ingen LITEN popcornskål du får, utan det är en SJUKT STOR! haha!
Hade en underbar kväll med underbara människor iaf!

Tidigare idag när vi satt och åt middag, jag och min hostfamilj. Så kom lilltjejen framt till mig med nått bakom hennes rygg. Och sen tog hon fram den och visade vad hon skrivit på baksidan. To Johanna, From Juliet. Och vet ni va det va?
En tavla! Hon är så otroligt duktig på att måla! Blev sååå glad! Ska hänga upp den på mitt rum! (a)
Nej, nu dags att sova. Jobbdag imorn! Puss och godnatt


shopping


Klänning från Marshalls, 119 kr


Gladiatorskor från Marshalls 119 kr

 
Kofta utan ärmar(vad man nu ska kalla de) med fickor på sidan. Från Marshalls, 105 kr

redan söndag ^^

Jaaa herrejösses va tiden går! Det va ju fredag nyss!
Jag har nyss insett hur snabbt detta år kommer gå, och både jag och min hostdad sa idag att sommaren kommer gå sjukt snabbt! Vilket den kommer göra!

Idag iaf har jag jobbat fram till 1 typ då pappan va och spelade golf med en vän. De va mig en upplevelse. Hade mitt första utbrott idag på båda barnen! Så det va mig en utmaning, men det funkade. Jag blev dock riktigt förbannad, men vi löste allt och sen va vi vänner igen :)
När jag slutade gick jag upp och snackade på skype med både Niklas och Michelle! Me like! Sååå nice att kunna snacka med sina vänner! Men Michelle den apan har varken mick eller webcam så haha jag fick sitta och snacka högt för mig själv, då hennes data pratade med henne och hon fick skrivaxD hHA! jaja, så kan de gå!
Lite senare blev det mat och efter maten passade jag på att ringa till mamma! Hon blev så glad så :) Efter 20 min i telen med mamma gick jag upp och pratade med pappa på skype. Dock funkar itne min web , vette tusan varför. måste försöka fixa den^^

Nej nu när man är ledig kanske man ska gå ut och sätta sig med sin Ipod och The Notebook och läsa lite. Har kommit fram till att jag ska läsa sista boken av twilight det sista jag gör! Vill spara den så länge som möjligt! OCH DET TRÅKIGA ÄR ATT MINA TWILIGHT FILMER FUNKAR INTE HÄR!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(:'( är super duper ledsen! Men jaja.
får se om de finns på biblioteket, annars får jag helt enkelt köpa dom...

PUSS

bilder i ett

Här under kommer lite bilder från Tha playdate. Make your own uppfattning, men så här kan de gå iag;p







Här kommer några från Carnivalen och det jag shoppade får ni imorn ;P









Godnatt

lördag

Och där va lördagen avslutad! Jag har börjat märka hur snabbt dagarna går här.. Inte mänskligt! Helt plötsligt har dagen bara flugit förbi..
Idag har jag varit förbi biblioteket igen och lämnat tillbaka mina filmer jag hyrde, men lånade om Benjamin Button. Sen gick jag runt och kollade på böcker, och jag hittade faktiskt 2 st jag hyrde:) De va Harry Potter på engelska och The Notebook, mycket bra tycker jag. Skulle vilja se the Notebook på film. Undrar om den kommit ut på dvd? Nån som vet?!
Iaf, vid halv 5 gav jag mig iväg till Farifield och Mötte upp Jess + 2 andra Au Pair tjejer för att gå en sväng på Jennings Beach Carnival, och ja det va verkligen typiskt amerikanskt! haha! Mycket trevligt. Åkte inget dock, eftersom att det mer var för barn än för oss lite äldre. Men ja, jag vet att jag innerst inne är ett barn fortfarande. Men inget åk för mig idag inte:p
Efter det bar det av till Marshalls för att glo på saker. Älskar från och med idag marshalls. Det är precis som Primark fast lite mindre! :p Love it!
De 2 andra tjejerna drog hem pga jobb, så jag och Jess drog till en Kinesisk restaurang och käkade underbart god middag! OCH EN SAK TILL BÄSTIS MICHE! DOM HADE STRAWBERRIE DAQUIRE DÄR! och vem tog den? Jo jag :D:D:D:D:D Fatta att jag blev överlycklig när jag såg de!

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på What happens in Vegas:) Sen ska jag sova.
Puss

11.45

nu blev det visst 2 inlägg efter varandra, men jaja...
Snart ska jag iaf ta och köra iväg till lilltjejens skola för att plocka upp henne och hennes kompisar! Nice, 3 små tjejer som är 8 år. kan det bli bättre?
Hoppas dom leker ute, och att pappan kan hjälpa mig med vad dom kan äta till mellis. De lär ju bli oreos som vanligt. För vi har inte så mycket annat hemma iofs. Pappan ska åka och handla lite senare eller imorn:)

Asså jag har kommit och tänkt på en sak. När jag bodde i Sverige så åt jag faktiskt inte så mycket. Jag va så trött på all mat, och då va jag heller inte så kaksugen, men godis ja jo det åt jag ju.
Men sen har de verkligen förändrats när jag kommit hit. Här finns de inte nått som heter "inte hungrig" utan man äter typ i princip hela tiden, om det inte är mat är det snacks, alltså godis, popcorn, kakor you name it!
Och har man dragits in i det? Svar: JA! Det är inte okej, med tanke på att allt är så fruktansvärt gott, och jag har nog aldrig ALDRIG ätit så mycket som jag gör nu. Det är inte hälsosamt..
Sen all mat i sig är ju inte så jäkla nyttig heller. Min familj ja, dom försöker äta nyttigt. Men de är ju som sagt mest frysta saker och pizza som barnen äter, och då blir det automatiskt att jag också äter det som jag gör till dom. Vilket igår var chicken nuggets med honung på och pommes.. nyttigt? nej! ^^
Iaf, vad jag vill komma med detta är att jag saknar svensk mat! all denna nyttigheten som man va trött på när man bodde hemma. Saknar den och frukosten. Speciellt fil, min fil och mi mjölk! åh. haha. det är massa svensk mat jag saknar. Men det orkar jag inte rabbla upp. I vilket fall som helst så ska jag sluta skriva nu! haha, tror detta inlägg är tråkigt att läsa. men va bara tvungen att skriva lite om maten:p

Nu ska jag gå ner och äta NÖTTER!! Innan jag ska fara iväg och hämta lilltjejen på skolan :)


kom nyss på

haha, jag kom nyss på att jag sa att jag fått ett paket av mamma men jag visade aldrig va de va i det:P haha!
Strike!
Men här är en bild på de iaf:)

playdate

Jaha allesammans, god morogn!
Fredag igen då^^ herregud, vart tar alla veckor vägen? har på måndag varit här i 3 veckor redan! Fattar inte de! Och det känns verkligen inte som de heller.. SÅ ja. tiden kommer gå otroligt snabbt!
Nu är Lovisa hemma i sverige igen! Usch, känns jätte tråkigt att hon åkte hem! Saknar både henne och Linnea!

Imorse iaf, japp, vi kom iväg lite för sent. Tjejer xD haha! Alltid ska det passa och håret ska vara perfekt, ja ni vet:P Vi kom tillslut iväg iaf, och alla kom väl i hyffsad tid. Typ 2 min försent. Så det gjorde nog inte så mycket. De har även halvdag idag^^ Så vid 12 ska jag börja röra mig mot Lilltjejens skola för att plocka upp henne och 2 kompisar för att de ska ha en playdate. Och när man ska hämta barnen här i usa, ja då parkerar man inte bilen och går in och hämtar dom, utan de står som en vakt utanför vid "rondellen" vid ingången och frågar vilka man ska hämta, och då säger man namnen så kommer dom. Du sitter alltså bara kvar i bilen tills din unge har kommit och hoppat in, förns då kan man åka! Haha, rätt konstigt. Det är ju typ som att allt dom har här har nån slags person som gör allt åt en! :P hha.. Jaja

Nu på morgonen va jag otroligt duktig, har rensat i hela skafferiet. Attans skulle tagit före och efter bild, men det blev det inte, iaf. Man märker skillnad och pappan va riktigt glad att jag gjorde de! Han jobbar nämnligen hemmifrån idag:)
Nej nu måste jag ut och ta mig en powerwalk innan jag ska göra mig iordning och iaf hinna sitta ute i solen en liten stund innan barnen ska hämtas!


PUSS

för mycket..

Go morgon, go middag, go kväll. åh ja allt de där.
assåå mitt huvud kommer snart EXPLODERA av denna äckliga huvudvärk! Har nog sovit för lite och varit ute i solen föööööör mycket. Jag har druckit hur mycket vatten som helst, iofs har jag dock inte tagit en huvudvärkstablett, och MAMMA; det va bara för att försöka få den att gå över utan en värktablett! :P haha!

Nej nu väntar sängen! Puss

ps. ni får se bilder från konserten imorn :) <3

konsert

Jaaha, nu har man duschat, men är sertiöst fortfarande lika varm! Inte okej. Mitt rum är för tillfället en bastu!
Legat i solen hela dagen, tror seriöst att jag fått lite solsting! Trött som fan och det yrar i huvudet..
snart ska jag plocka upp barnen vid bussen, då jag ska försöka få dom att vara ute och leka på studsmattan! Vi får se hur det går:p

Ikväll har iaf minstingen en konsert i skolan som vi alla ska kolla på:) Ska bli riktigt kul. Hon berättade för mig att dom ska uppträda med 2 låtar!
Mycket intressant ska det bli iaf! :) Nej nu ska jag gå ner med barnens tvätt och sen ska jag hälla i mig nått som har socker i sig, så att jag blir pigg! Håller på att somna!

PUSS

soooooool

Fy fasiken va varmt det ar ute! Nastan for varmt, ah ska icke klaga! Ligger just nu pa solstolen, eller ja just nu nu ar jag inne och ater lite lunch och for att fa vara i det kalla ett tag sa att jag inte svimmar! Men det andra jag har egentligen att saga ar att va solen tar! haha brand rumpa here I come! :p haha.

Nej nu ska jag ata upp min lunch och sen joina solen igen dar ute och lasa min deckare! :)

Puss och kram skummbanan!

run run

Godermorgon allihoppa!
Just nu sitter jag nere i koket och alltsa pa vardfamiljens data :p Lite lustigt att skriva pa detta tangentbord.. For dom har ju inte grejjerna dar vi har dom. sa jag maste liksom stanna upp varje gang jag ska gora natt tecken :p

Jaja, nu pa morgonen gick det val sadar, alla va vi inte riktigt pa humor idag, vissa hade vaknat pa lite fel sida, men det gick bra efter ett tag:) Va ivag till skolan i tid idag iaf, sa vi slapp stressa! Me like. Holl tummarna for ocksa att bensinen skulle racka till skolan och till bensinstationen, 50 dollar for nastan full tank! Hur mycket ar de i svenska? ^^
I vilket fall som helst, sa postade jag ytterligare 2 brev idag! :) Nice, sen bar det av hemmat och pa med traningskladerna. Blev peppad bade av vadret och av att se grannen powerwalka pa gatan xD Sa det blev till att slanga in kladerna i torktummlaren och mina klader i tvatten och sen dra ut! Kanner mig grymt duktig. och nu ska jag banne mig skaffa gymkort pa The Edge ocksa.

Nej hurrni, nu ska jag glo film och ata nyttigheter sa att jag kan ga ut i solen nar den vill titta fram pa baksidan:)

<3


har ingen rubrik just nu

God natt allesammans. Ja, Min area director va här ikväll och pratade med oss lite allmänt bara. Helt okej. Tycker mycket om henne :)
Efter det vart det inte las vetas utan hem till siri för att kolla film! Åh va det va skönt att få vara med bara svenska tjejer, kunna snacka svenska! Ibland behöver man verkligen de!
Imorn åker Lovisa hem! Fyy va de ska bli tråkigt.kommer sakna henne väldigt mycket!

Nej, usch förlåt men jag orkar inte skriva mer, ni får en update om idag imorn istället.
Puss&kram, sov så gott, godnatt<3


Paket (a)

I<3paket! JAPP det är så det ska vara! haha!

Idag fick jag mitt efterlängtade paket av min kära mor! I doo LOVE HER! Och det som va innuti kunde seriöst inte bli bättre:D Woho! HELLO SWEDEN liksom!
Jag är iaf tillbaka från min lilla tripp till postkontoret och biblioteket här i Weston. Gick super bra på postkontoret, och det va inte alls dyrt att skicka hem allt! :P Gick på 19.46$ alltså 136 kr! Inte så dyrt. Sen bar det av till biblioteket där jag fixade ett bibliotekskort och passade samtidigt på när jag va där att hyra 3 filmer :) Det blev Pirates of the Caribbean, Bruce den allsmäktige och Benjamin Button. Har sett 2 av dom, men Benjamin Button ska jag nog ta och kolla på nu :)

Sen när barnen kommer hem ska de få nått att äta och sen om de vill får de kolla på någon av filmerna. Hyrde dom för att det är lite barnfilmer. eller ja Bruce den allsmäktige iaf ^^ Juliet har en playdate idag också, så hennes kompis kommer med hem i bussen:) Mycket trevligt! Vette tusan om hon skulle äta här också, men det visar sig :)

Nej nu ska jag kolla film. PUSS


THE PAKET!


Här har vi Biblioteket i självaste Weston:)

bride wars

Hej hej allihoppa!

Nu är jag frisk igen, kanske ni förstog igår:P iaf! Idag har jag varit duktig och tvättat barnens kläder och mina egna! Seriöst de blir säkert 4 tvättar i veckan ^^ Inte okej. jaja!
Det är redan onsdag, och om 2 dagar är min 2 arbetsvecka över! Man börjar märka nu hur snabbt det kommer gå ^^ Herrejösses, på måndag har jag redan varit här i 3 veckor. helt otroligt! Längtar tills i sommar iaf. Då Lollo och hennes syrra kommer hit, och sen kanske N ska hit också med hans lillebror. Mys å träffa dom igen! :) (a)
Mycket pengar måste jag spara! haha, japp vi får se hur det går!

Nu iaf sitter jag och kollar på tv, på bride wars(bröllopsduellen) så bra! haha, älskar skådisarna!

Nej, snart ska jag åka och posta lite saker. sen ska jag slappa och ikväll blire nog Las vetas :D

Tjao

and now home

jaha, inte vart det någon kaffe inte. Men en biltur så det duger ^^ När jag väl hämtat upp Jani satte vi fart ner mot staden Wilton, och där va starbucks stängt ^^ vid 9! Kom igen! jaja, då åkte vi iaf vidare till starbucks i fairfield, vilket precis, ja PRECIS hade stängt när vi kom! Fy fasen asså!
men en bra lång biltur blev det. och mycket snack;p haha! Gillart!

Jaja, off to bed now! Den väntar på mig och jag längtar efter den. De flesta av er hemma i sverige ska antagligen strax gå upp eller om någon timme eller 2. men inte jag, jag ska gå och SOVA :D Woho!

PUSS

off

YEEEEES då va arbetsdagen över och nu ska jag iväg för att hämta upp miss Jani för en kaffe! Nice! Ska bli riktigt kul att träffa henne igen och snacka massa skit! Woho.

Iaf, jobbdagen har gått bra, fram tills jag sa åt barnen att göra sina läxor vilket INTE uppskattades idag! De som brukar gå så otroligt bra! Men icke inte idag! Pojken typ hatade mig och sa att jag va skylldig honom 10$ vilket jag INTE är! Och tjejen vägrade sitta vid matbordet utan skulle verkligen sitta framför tv! Men hon fick det gjort, eller ja. vi fick ändra 4 svar men jaja! hon är ju bara 8 (a) och killen gjorde de också tillslut! I'm goood!

Nehe ni, nu måste jag kila! Kaffestund med Jani! Vart, ja hah, det får vägarna avgöra! ;)


Tisdag

God morgon alla :)
Eller jag har iofs varit vaken sen halv 7 imorse.. skjutsade barnen till skolan, vilken jäkla omväg denna gps tog! herrejösses. allt började med att den inte ville funka. När John precis svarar ja då får den för sig att börja funka! Suck! ^^
I vilket fall som helst så kom barnen till skolan, och jag kom hem! vilket är viktigast xD
Har hunnit tvätta barnens lakan idag, Den sista ska snart in i torktumlaren :) Sen har jag satt på diskmaskinen, och nu sitter jag här under tiden de ska bli klart. Men jag ska gå upp och göra mig iordning för en lite utflykt till STOP&SHOP! Tänkte åka dit och kolla vad dom har för roligt:)

Nej nu väntar duschen!

PUSS

bläääääää

Nej inte va det bättre idag inte! Har sovit 10 timmar idag igen. Det är sjukt! Men jag antar att jag kommer sova mycket nu framt tills jag mår bättre igen.
Just nu iaf håller jag på att tvätta sista tvätten. Så skönt. Har fått mina kläder och barnens kläder tvättade samt 3 handdukar!
Idag ska jag bara slappa, hoppas solen når baksidan snart så att man kanske vågar sig på att lägga sig där och sola. Börjar få fin färg:) Kunde sitta på baksidan fram tills 5 igår med juliet. Så sjukt varmt! Och då ska vi inte tala om mitt rum! När det är varmt ute värms mitt rum upp till 100! Inte okej. Sen tar det säker 2 timmar med fläkten innan de ens blivit något svalare. Jaj!

nej nu ska jag lägga mig i soffan igen och vänta tills tvätten är klar. Man kanske ska passa på att läsa klart sin bok nu.. hum. Har 4 böcker kvar efter den jag håller på med:p

Puss

BTR

BTR= Big Time Rush=My favorite band for now. If you are an Au Pair you gonna watch plenty off tv and Big time rush! Nice! Sooooo HOT boys!


den lilla vita

Ja jag har ju lovat att visa vad för tröja jag köpte, så tänkte visa er nu:) Jag älskar den!





Så, vad tycks? :)

är man halvt sjuk så är man

ja, det är fan sant! och är man i ett sånt land där man seriöst inte behöver gå ner till affären för att handla nått gått som man kan trycka i sig så är det fan ännu bättre!
Va precis nere för att det ringde på dörren, sean grannpojken fråga efter Juliet som då inte är hemma. Så innan jag gick upp så passa jag på att hämta popcorn, cinnamon roll och chips ahoj! sen har jag även sunnyD här uppe!

Detta bådar inte gott. jag har snart varit hos familjen i 2 veckor. Inte okej.

Puss

det kallar jag lyx

Ja, det är verkligen vad jag kallar lyx. Att kunna göra sig en fruk tallrik till "efterrätt" efter 2 yoghurtar till frukost, då frukt tallriken består av jordgubbar,vattenmelon och vindruvor de är då vad jag kallar lyx!


.......

usch va jag inte mår bra! god morgon förresten!
Jag hostar, tappar rösten lite då och då, mitt huvud värker lite fortfarande och sen är den en annan sak. Men den saken är bara jävligt patetiskt! Helt fucking otroligt. efter 6 månader. Det trodde jag inte. Jaja, en patetisk människa är va det är..
Igår iaf va jag och Jess på ett köpcentrum typ 15 min bort. Åh herrejösses va nice de va! Maassa affärer dom inte har i sverige, vilket jag gillar! + att dom faktiskt hade Victoria Secret! :)
Fick med mig en fin tröja hem som va på vårrean från forever 21. Nice, både jag och jess tyckte den satt bra så den fick följa med:)

Vet inte vad det är men börjar nog bli sjuk. Usch inte okej asså. Men jag får väl ta massa Ibumetin eller så. Så får jag ta mig till Stop&Shop imorn och köpa halstabletter om de finns sånt här., Man vet ju inte..
Jaja, nej nu kanske man ska ner och äte lite frulle.. Är inte så hungrig men men..

PUSS

ps. lägger upp en bil på tröjan lite senare, så kolla in då ;)

the mall

tjeeeena alla!
Vet faktiskt inte varför jag sitter inne, jaja. Har varit ute 30 min på en springtur idag iaf! Duktiga mig:)
Nu har jag precis duschat och fixat mig, snart kommer nog jess hit och då ska vi åka till the mall och shoppa lite. Eller jag ska shoppa, för hennes mamma kommer snart hit och hälsar på och då måste hon spara pengar:p Men huvudsaken va att hon 1 inte jobba, 2 ville hänka på mig till the mall! Me like!

Nej, man kanske ska ta nått att äta innan hon kommer hit, hum. Kanske chickensalad med tomat och ost på en macka! De är sjukt gott! Den kycklingsalladen är fan min nya drog här! haha! Skojja bara, men den är väldigt god. Och mackor är ju amerikanarnas lunch här typ. ALLA äter de till lunch!

Over and out


 
Britney Spears-Boys

sunny day

God morgon allihoppa!
Har sovit skit dåligt inatt så nu är jag skit trött och ja... Ska ner nu och passa Juliet i 1½ timme då storebror ska på karateträning, och hon vägrar att följa med så:p
Soligt väder idag också, funtar på att gå ut och springa en liten runda innan jag ska fösöka få tag på angela eller nån annan som kan hänka och shoppa!
Hoppas någon kan bara :p  Jaja, nej nu är jag super hungrig. Hade en underbar och rolig kväll igår som sagt! Och filmen Death at a funeral är värd att se! 10 poäng!

Pusså kram skumbanan!


en dag i bilder










back on track

WOHO, internet funkar igen! Och de gör även vädret! It back on track people!
Idag iaf hade jag en mycket trevligt dag må jag säga! Dagen började med att jag skulle köra barnen till skolan med John, så att jag hittar:p Efter att vi lämnat av mycket trötta barn så åker vi hemmåt för att han ska jobba och jag tvätta, mycket givande!

Runt kvart över 10 får jag ett mycket trevligt samtal från självaste miss Jansson! Trevligt att höra hennes röst igen. Naw, I miss my friends back home! Anyway. Efter en trevlig pratstund så hann jag gå upp på mitt rum och duscha, innan de va dags att möta barnen vid bussen vid 1.. Den va som vanligt jäkligt försenad men jaja.. Hann prata med Kerri(grannmamman) och hon sa att hennes dotter skulle komma ner och säga hej lite senare:) Hon är 18, så 2 år yngre än mig, men sjukt trevlig och söt!
När barnen iaf fått springa av sig lite och vila så tog vi bilen till Learning Express där de skulle köpa nya armband som man MÅSTE ha nu, ungefär som hysterin med pokemon när man va liten, efter det bar det av till Carval där vi köpte varsin glass! Åh jag kan säga det, att de va seriöst den godaste glassen ever jag ätit! I vilket fall som helst, När vi kom hem vart det TV time och sen DINNER time, och då bjöds de på svenska pannkakor. Mumma!

När John kom hem igen, så hade Ali varit förbi och sagt hej och frågat om jag ville komma över till henne för hennes födelsedagsparty. Och självklart ville jag de, träffa äkta amerikanska High school boys and girls! Riktigt trevliga va dom. Så runt halv 8 drog jag mig dit för 1 timme då det va dags att sätta sig i bilen och försöka hitta hem till Cecilia där jag, hon och Nina + hennes kusin skulle ta ninas bil till bion för att kolla på Death at funeral den va riktigt rolig! haha! Sjukt bra skådisar med i den också! Lite överdriven dock, men riktigt rolig.
Jaja, och nu sitter jag här igen!

Dags att sova kanske! Jobbar iofs bara 1½ timme imorn tror jag, sen ska det shoppas :)
Ni får se bilder från igår, imornbitti.. Massa söta bilder på mina och Juliets konst vi gjorde! Haha..
Anyway. Good Night everyone! <3

Good day

Godermorgon allesammens!
Today är I liiiiiite tierd! Kom inte hem så sent dock, men har börjat vakna vid 2, 4 å 5 på morgonen! Så jäkla jobbigt! Fattar inte varför jag vaknar^^ Jaja! Hoppas de går över.
Idag kommer kidsen hem tidigt från skolan också. 12.40 och då ska Juliet leka med en av hennes bästa vänner Emma som typ bor granne med oss:) Funtar på om jag ska försöka ta mig till stop&Shop. Får se om jag orkar, annars gör jag de imorn. Eller jag kanske kan få med mig angela eller nån! Får hoppas de!

Nej, om man ska ta och lägga sig och sova i 30 min kanske. John kommer hem sent ikväll, vet inte när. Men jaj! :P I love my kids!

Puss

Mot Las Vetas

Då va jobbdagen avklarad och ja!
Snart ska jag röra mig mot Las vetas hoppas jag:P Har precis duschat och nu är jag varm igen, så nu kan jag bege mig ut i det kalla vädret. Min hostdad satte även på värmen nu så det blir varmare i huset!

Men GUD juste! haha, har totalt glömt bort att säga vad jag såg mitt ute på vägen häromdagen! EN LIVSLEVANDE KALKON! AHAHAHHA! Vart helt chockad! Men dom går lite osm dom vill antagligen;p Lite scary dock, men jaja. jag vänjer mig nog!

Nej, nu ska jag ner å ta mig en kaka! Love thoose cookies! <3
Seee yaaa laaaata


Best driver ever!

HAHA, japp då är man hemma igen efter en rundtur till peter's market och pharmasy:) Köpte mig en ny borste, då min egen gått sönder, mer shampoo+balsam(TreSummé), duschkräm och tandkräm! Känner mig sjukt duktig som köpt allt. Och vad jag mest är stolt över är att jag hitta och jag körde enligt speed limiten! Woho! Men jag har väl självaste mr GPS att tacka;p haha!
Har även nu hunnit lägga in alla kläder till både mig och barnen som va rena och torkade! Herrejösses snart kommer första barnet hem och då ska jag äta lite lunch. Eller jag gör nog de innan!

På menyn till middag idag står de Spaghetti och tomatsås med nått gott till. Bacon kanske:p Mumma! Till efterrätt står det som vanligt glass eller snacks! haha! Herregud, mitt gymkort känns efterlängtat nu! MEN jag har inte gått upp nått, okej kanske 1 kilo. Inget mer :)
Juste, I pharmasy affären träffade jag på världens gulligaste kvinna! Hon kom ursprungligen från sverige, men som hon sa: It don't look's like I'm from Sweden, but I am:). Så söt! Ska besöka henne mer!

Jaja, nej nu ner och graba en banan och lite juice för att sen gå ut å möta mr Jake! :D

Hörs av senare! Over and out!

JUSTE!!!!! CARRO SOM SVAR PÅ VAD DU SKREV! JA DET MÅSTE VI GÖRA! NÅGON HELG FRAMÖVER! :D Ser fram emot ett!


Inte kan man tro inte att denna flicka skulle vara bra på att köra bil i USA inte ;)

Stop & Shop

Haha, är inte de ett roligt namn på en affär? But I like it! :P
hah, Ringde angela nyss och hon va säker på att jag skulle hitta. Så jag måste bara fixa tvätten å sen ska jag kila iväg, ska duscha också. Måste hitta dit asså! haha.
Måste ha min lotion och juste tandkräm. Kanske ska skriva en lista ^^

Jaja, nu väntar duschen! PUSS

Wensday

Jaaaaha, morgonen började sisådär asså.. De blev stressigt men vi hann ändå med bussen tack å lov! Hittar ju inte till deras skola än så ja!
Sitter här på mitt rum nu och har ätit lite, tänkte snart ta och ringa till Angela och fråga vilket supermarket som är närmast oss. Vet inte vilket det är än. Och kanske se om hon kan följa med:) Vorre nice!
Annars åker jag dit själv:P

Idag annars då. Just jag har ju tvätten jag håller på med! Tusan! haha. hällde ner lite för mycket tvättmedel så att allt inte hade sköljts bort. bara att börja om! hahah. Sen ikväll blire som sagt en kvällsfika på Las Vetas med girlsen:) Längtar!

Nej, kanske ska ta och kolla till tvätten! hum!

Väder uppdatet: REGNAR SOM ATTANS OCH ÄR SMÅTT KALLT^^ Det gillas inte!

Trötter nr 1

Japp, jag är trött, fortfarande! Men nu ska det bli sängdags för miss Johannas del! Lång dag imorn, och barnen går bara halv dag, så de är typ hemma till 1 ^^
Jaja, Sen ska jag för FÖRSTA gången köra Juliet till hennes kompis. Usch lite läskigt men det ska gå. Sen måste jag försöka hitta ett supermarket i närheten där jag kan handla lite!

Juste, ser ni den nya headern? Är den för stor/lagom/liten? Tell me! För jag har svårt att bestämma mig!
I vilket fall som helst. Nu är det bestämt. Jag ska träffa Cecilia och några andra imorn kväll på Las Vetas i Fairfield! Mycket angenämt må jag säga!!

Nej, nu kallar sängen, lång dag imorn!

PUSS å godnatt

Sweetie

Ja jag är trött. Men mår fortfarande sådär. Tror de är därför. Snackade med Lovisa förut på msn, och vi har kommit fram till att vi måste peppa varandra under detta år. Hon har också homesick!
Inte okej, men hon har dock varit ganska sjuk och varit tvungen att åka till mr docktor. Vilket jag hoppas på att slippa. Men idag va en sån dag jag verkligen ville vara hemma och bli omhändertagen. De märks att man måste vara stor nu och ta ansvar när man har 2 barn att ta hand om, Vilket påminner mig om att killen kommer hem om cirkus 15 min^^ då jag måste befinna mig ute vid bussen.

Ikväll har jag också bestämt att det blir pizza till middag, så jag inte orkar laga nått. Sen har jag bestämt mig för att jag ska träffa tjejerna imornkväll för en fika och att jag ska laga SVENSKA pannkakor på torsdag till barnen! Va sägs om de? hum. Iaf.

Kollade in becca min käraste väns blogg nyss och hittade ett underbart inlägg om mig:) Så söt! Och en grym bild på oss^^ haha, ja de får man tolka som man vill. Men de va dagen innan jag åkte till usa. Saknar henne och alla andra av mina vänner. Men jag vet dock att jag gör nått hon gärna skulle göra om hon inte hade sin sambo. Så jag ska göra detta år till hennes också!


Haha, ja denna bild va de ja. Den tog vi hos niklas innan vi begav oss till limmerik <3

Nej, nu dags att gå ner och möta upp lillkillen :)

^^

Ska jag vara ärlig, jag orkar inte skriva idag egentligen. Känner mig smått sjuk och har lite homesick! Men det kanske går över sen när barnen kommer hem eller när jag börjar få mer att göra på dagarna, just nu logger jag bara å glor tv!
Men imorn har jag bestämt mig för att träffa tjejerna på ett kafe i fairfield. Träffa svenska tjejer lär behövas just nu! Saknar alla därhemma så fruktansvärt mycket, Och just nu när jag känner mig sjuk blir jag väldigt mammig. Så ja..

nej, nu ska jag glo tv igen.
Puss å hej


Puh

Sådär då. Då va första jobbdagen avklarad. och Oj va smoood den gick! Trodde inte att man skulle ha så mycket tid för sig själv, men ack de hade man!
Så skönt! När de kom hem blev de tvtittande och dataspel, båda va rätt döda efter måndagens skolgång.
Tidig middag tom! De vart tortelini med tomatsås! Och de åt upp allt jag la på tallriken! Good for them!
Pappan kom hem runt halv 8 då det vart lite efterrätt för oss alla, typ glass eller en kaka! Mycket gott. Usch för gott faktiskt!
Men men.

Juste, många har frågat mig om jag inte kan visa bild på huset och bilen, och lite hur jag bor. Så jag tänkte göra de :) Men bara lite ;d haha. För jag måste sova strax^^ tidig morgon imorn också!



Framsidan och min älskade bil! De är en ford!


Gången till baksidan! Nice


Baksidan :)

Så nu har ni sett lite! Och jag Gillart!
Sov så gott alla! PUSS

First day on tha job

Tjena alla!
Hur är det med er? Med mig är det bara bra! Första jobbdagen är igång! Barnen är i skolan och jag är ledig just nu!
Imorse gick barnen upp utan problem vid halv 7! Så nice! Frukosten gick väl hyffsat bra, måste försöka få dom att äta lite mer bara. Allt gick smidigt som tusan och de va klara tom i för tid! Så de kunde slappa lite till innan vi va tvugna att gå ut till bussen! Riktigt kyligt idag på morgonen, hoppas vädret blir varmare snart. För just nu blåser de och ja är kallt!
Jaja..
Barnen kommer hem om typ 4 timmar så fram tills dess ska jag nog ta en promenad och vika tvätten jag tvättat :) Woho! Första gången jag tvättat, känns riktigt bra! Och här sorterar dom inte riktigt utan kör i allt och tvättar de i kallt vatten! haha! Smidigt som tusan. Men de gör dom ju bara fär att barnen har inte så mycket av varje, de är mer mörka kläder så de gör inget. Men skulle tvättkorgarna vara överfulla brukar de sortera :p

Nej nu ska jag ner och göra mig nått att äta och kolla tv!
PUSS


Sista kvällen

Tjenixen alla!
Nu är det söndag kväll här och jag ska strax gå och sova. Har haft en underbar dag! har dock varit själv i typ 4 timmar då de andra va hos grandma eftersom att det är mother's day här idag. Shit snart kommer jag börja skriva ord på engelska automatiskt.
Jaja, Iaf. Gick igenom mitt schema idag med Kristin(mamman) så att jag förstog allt som va på de. Inte mycket men iaf. :) Gjorde iordning Jack's lunch så den är klar och kläderna är framme så det inte blir nått tjaffs imorn:p Imorn blir det också skolbussen för ungarna då jag inte hittar än. Men Kristen sa att jag ska försöka ta bilen för mig själv imorn och försöka hitta till deras skola. Vilket jag faktiskt ska. Ska dock sätta in Gps'en. Så att jag har den ifall att liksom. OCH juste, Fick en större tv idag av John. haha de va en suprise. Och den fick vi av Grandma! Så sweet! Så nu funkar min tv också. Har alla möjliga olika kanaler så det är great!

Nej, nu ska jag sova så jag orkar med dagen imorn. Ska befinna mig där nere vid 06.30. och börja gå ut till skolbussen 07.40 så att de hinner me den :) Woho! Jobbar till 10, sen off till kvart i 4:)
Juste, på onsdag ska jag försöka hitta till Fairfield där massa svenskar, 1 isländsk tjej och en holländsk brukar ses.:) Massa redan på g! Mycket trevligt!

Hörs imorn!
PUSS

Ps. Mamma, jag vet att du är stolt över mig! :) Och jag är stolt över dig med!


Fråga

God morgon alla!
Har varit vaken i kanske 30 min, ska snart gå ner och äta frukost! Yummie..
Undra vad jag ska ha idag till frukost!? Haha, Jordgubbar skulle inte sitta fel asså:P Iaf! Igår va det filmmaraton på USA kanalen som min hostpappa har/eller jobbar för! De är en av kanalerna som NBC äger, uppfatta jag det som:p Sjukt bra filmer, så när vi skulle äta middag satte sig jag och host pappan och kolla, lilltjejen va uppe på sitt rum och gjorde sitt paraply hon fått från jumbog.. Men blev icke klar med de, för när jag fråga om hon ville ha en kycklingsalladsmacka, kom hon ner efter 5 minxD Killen satt vid datan och käkade och spelade data spel!
Åååh, lilltjejen vet ni vad hon sa till mig igår? Så sjukt gulligt! "Johanna, do you know what it feels like?" jag svarade självklart "No?" hon fortsatte med att säga: "That you are my bigsister, and I love you! " Gaaaah fattar ni att jag nästan fick tårar i ögonen. Hon lyssnar verkligen på mig. Så söt. De gör killen med. För pappan hade somnat, och jag såg att lilltjejen va trött så jag sa till henne att bedtime sweetheart. Så jag la båda i sina sängar! Och jag lyckades! Woho!

Va rätt trött själv, så jag gick upp och la mig efter att jag sagt det till pappan!
Nu är det en ny dag iaf. och jag fick en fråga ang. resan till usa..

Hejsan :)
Vilken organisation har du använt dig av för att bli au pair i Usa?
Josefine

SVAR: Jag har använt mig av STS, dom är sjukt duktiga, och hjälper dig verkligen igenom allt. Men en sak du ska tänka på innan du isf ansöker, ha körkortet klart eller ha en uppkörning snart. För det va det som gjorde att mitt dröjde sjukt länge. För du måste ha ett körkort innan du åker! :)
Hoppas att du ansöker, om du gör det får du höra av dig :)

Jaha, hurrni. nu ska jag ner och äta faktiskt! Jag är ledig hela dagen idag så jag ska bara ta det lugnt., typ kolla på filmmaraton igen på tv. Eftersom att det är motherday här idag, så ska dom till granma. Och jag känner inte för att följa med. Eftersom att jag inte ens varit hos familjen i 1 vecka...

PUSS på er!

Home again

Sådär, då har man varit på en liten rundtur här i Connecticut. Mycket fint! Ni ska se! Tog dock inga bilder för vi stannade bara ett tag på varje ställe..
För åkte vi till Jumbox, tror de stavas så:P De är iaf Mormor, där lämnde vi av J för en shoppingtur med mormor. Vi stannade även på puppies shop! ^h herrejösses vilka söta hundar! Aldrig sett nått liknande. Så fruktansvärt söta!
J typ blev kär i varenden, vilket jag också blev! haha, eller ja vi alla blev det. Efter att vi lämnat av tjejen hos mormor åkte vi andra till stranden så att jag hittar dit och sen blev det lite käk på Mc donalds:P Åt bara en cheesburgare, smakar inte som hemma. men god va den:p
Efter donken va det dags för hemfärd. och nu sitter jag på mitt rum och chillar. Funtar på att sova en liten stund, jetlagen vägrar ge sig. Men hoppas den gör det snart iaf!

Btw, haha John fick äntligen igång min gps till min bil. så N´nu jäklar ska jag hitta överallt! Om jag inte haft den, oj oj oj. haha då hade jag inte hittat någonstans! Tro mig, dessa vägar MÅSTE man ha en Gps på!

Just, glömde berätta om igår på mötet.. eller haha nej det gjorde jag inte alls! Men iaf. Nu ska jag nog sova lite så att kl inte blir för mycket..

PUSS <3

Lördag

Godmorgon alla!
Haha, nu har jag precis vaknat. kl är 20 över 9 och jag ska va där nere runt halv 10 så att jag ska leka med lilltjejen ett tag :)
är riktigt hungrig, btw! Somnade väldigt snabbt igår, men är fortfarande jätte trött! Jaja, som John sa att de kommer nog gå över efter helgen, jag får verkligen hoppas de!

Idag som sagt så ska pappan visa mig runt här, och förhoppningsvis så får jag köra lite till. Måste verkligen fråga om det räcker med bara mitt internationella eller om jag faktiskt måste köra upp igen ^^ Tänk om jag måste de, fy satan! de vill jag inte riktigt.. Men måste jag så måste jag liksom.. 

Nej hurrni, jag får skriva mer sen. Måste ta på mig en tröja å sen gå ner! 

PUSS <3 

The first meeting

OMG! då va första hela dagen avklarad! Pjuh! HAha, nej då. Det va rätt chill. satt ute i solen i de 35 graders varma solen, drack juice åt pizza, jordgubbar och bara hade de sjukt skönt. Pappan jobba hemmifrån. så det va sjukt skönt. Gick upp på rummet och sov ungefär 1 timme vilket va välbehövt för annaras hade jag inte orkat med mötet med massa andra tjejer från au paircare idag! Angela kom och hämta mig vid 7, sen va det bara att försöka att hitta till farifield. HAHA, hon hitta inte, så jag va typ en GPS! och ni som känner mig hemma i Sverige VET vilket dåligt lokalsinne jag har :P
Iaf, vi skulle måla krukor eller ja vad vil ville idag, men jag gjorde inget.. Orka inte riktigt.. Är så trött nu för tiden. Kanske beror på Jetlagen jag fortfarande har, men prata med John nu, och han sa att det kanske kommer vara över nu efter helgen. Så vi får hoppas de :)
Efter mötet vid 9 så drog jag och ett par tjejer till Starbucks! Mycket trevligt. Vi satt och snacka konstant i typ 1½ timme. Sen va det dags att dra sig hemmåt. Och de va ta mig tusan inte lätt. HHA, att hitta tilbaka samma väg vi kom ifrån. Inte lätt de inte. Kommer seriöst ALDRIG lära mig vägarna. För Angela har varit här i vadå 1½ år. Och hon kan dom inte :P
SÅ vi fick ringa hennes kompis Tatiana som visste hur vi skulle köra :) Bra att någon vet liksom! :P
Iaf. Träffade även den svenska au pairen som är här, så gullig. Hon berättade att de är många svenska tjejer här som hon ska presentera mig för. SÅ det känns bra!

Imorn iaf är det lite sovmorgon för min del. Mycket skönt. Till halv/kvart i 10. Så att jag hinner äta och så innan John kommer hem från karaten med Jake.. Då han ska visa mig runt till stranden och shoppingcentret tror jag. Hoppas jag får köra också! Behöver verkligen öva! Inte okej säger jag bara!

Nej nu ska jag sova., kommer somna på 2 sek.. Är så sjukt trött. Fatta inte ens att jag orka skriva detta. Men men..

Btw, har redan börjat tappa ord på svenska. Och engelska kommer direkt när jag öppnar munnen, framsteg för mig! haha 10 poäng till mig! Känns bra känns bra! Och alla ni som kommenterar! I LOVE YOU! Det är skit kul att läsa va ni skriver! Och kul att ni följer bloggen, blir sjukt glad ska ni veta!

Nej, God natt allesammans. <3 Sleep tight!


 

Hos familjen

Hej alla!
Nu har jag anlänt till familjen:) Eller ja, igår gjorde jag de! J kom och hämta mig på hotellet och det gick hur bra som helst! Vi gick till bilen, och jag fick en chock när jag såg den! En RIKTIGT snygg sportbil!! Går inte att beskriva! Så fruktansvärt snygg. Det är iofs min med! Love it!
Så det förstqa vi gjorde va att åka och handla massa mat både till mig, och barnen. Fick ta precis vad jag ville. Men vågade inte riktigt.. Men fick med mig båda massa glass,juice,bröd,dounats haha.. Massa. Och affären är obeskrivligt stor! herregud, kommer gå vilse! Inte direkt som i sverige, detta klår tom Coop i Vinsta. och de är stor! Massa olika avdelningar!
Efter det, va det dags att åka hem och möta barnen vid bussen. haha äntligen har jag fått se en skolbuss! HAHA så jäkla coola!
Jaja, träffade barnen och dom är fruktansvärt söta asså. Tjejen drogs till mig direkt medan pojken är lite blygare. Men det kommer. :)
Igår åt vi värsta middagen, det blev kött och shrimps med jätte god sallad. Barnen åt lite annat. men Det va super gott.
Efter det så blev det till att spela Wii! Jake är så sjukt duktig och har väldigt många olika spel. Jag fick göra en gubbe på 1 av dom. Min gubbe är grym! HAHA; han har allt som är bra! (a) Jake hjälpte mig dock, men iaf.. Dom hade även över en kompis igår. När han va här hoppade vi studsmatta och spelade Wii också iofs.

Runt halv 9 nått sånt kom mamman hem:) Mycket trevligt att träffa henne! Super söt och gullig.
vid 10 höll jag på och somna så då va det bara att säga godnatt. och mycket riktigt, somnade så fort jag la mig i sängen!

Idag då, ja då va det till att gå upp så att jag va nere i köket vid kvart i 7 för att lära mig va de gillar till frukost och hur jag ska göra deras lunch, eller ja Jakes lunch. För Juliet köper mat i skolan. Sen blev det till att hoppa in i bilden och jag skulle köra! Snacka om läskigt! Men jag va riktigt duktig, och jag fick 1 penny av jake som belöning! HAHA, den ungen är så söt!
Nu är dom iaf i skolan och pappan jobbar hemmifrån idag för att det är min första dag. Så han ska jobba liote och jag ska nog sova snart ett litet tag. Men sen ska de hämtas vid bussen runt 4 :)

Shit långt inlägg idag. Men nu vet ni allt. Och jag LEVER iaf, så ni vet! Och juste: MICHELLE, jag är inget svullo! Trust me. `Men ja jag kommer nog gå upp i vikt. men inte så mycket. Ska börja träna och sånt nästa vecka! Och jag kommer äta mycket frukt och nyttiga saker.



Time to go! Tjing

Avfärden

HEj hej alla!
Nu har vi ätit lunch och nu sitter iaf 3 av oss i "lilla rummet" och kollar på datan och typ spyr av all nervositet! Inte okej med andra ord.
Jaja, det kommer gå bra, men de jag är mest nervös över är att ja inte vet riktigt när min hostdad kommer och hämtar mig. Det är ju allt mellan 1-4!!

NEj, usch, jag vet inte vad jag ska skriva mer än att jag saknar er, men jag har fruktansvärt kul och jag vill faktiskt inte åka hem! :p Och denna vecka har gått så sjukt fort! Jag har redan varit i USA i 4 dagar. men ändå. Gått sjukt fort, och har säkert redan gått upp i vikt!

JAG FÖRVARNAR ALLA BARA JAG KOMMER GÅ UPP I VIKT! ingen tvekan om saken! Tro mig..


Hilton

Nu sitter vi ute i fukten och dricker te/kaffe.. Precis ätit sista frukosten, sorgligt!
Jaja, vi borde gå in nu för att lektionerna börjar 8^^

Men men. Vi ska ta en gruppbild nu det sista vi gör! Herrejösses. Familjen kommer mellan 1-4 :P

PUSS

Sista dagen

Jaha alla. Idag är det sista dagen på Hilton  hotel här i New Jersey. Imorrn ska vi alla till våra familjer och ska äntligen få träffa dom!
Jag måste säga, jag är sjukt nervös men ändå sååå förväntansfull! Jag har väntat över en månad på detta, så det ska bli sjukt kul.
Idag iaf, herrejösses vilken seg dag. Men när det äntligen va över så skulle jag, Johanna, Agnes och Emelie till "the mall" för att köpa oss varsin adopter.

Detta inlägg får tyvärr bli såhär kort. för jag måste verkligen packa min väska och sen gå och sova. Frukost vid halv 7 med tjejerna för sista gången och sen lektioner fram till 11..
So I talk to you tomorrow!

ps. Ni som läser bloggen, jag vet att de är många. Kom igen lämna en liten kommentar! Tycker de vorre skit kul! Vill veta vilka som läser den ju! ;p I don't bite! ;) Jag älskar er som faktiskt läser den, Skit kul!
Puss på er från USA! <3

NYC TOUR

Dag 2.
Nu har jag haft en hel dag här i New Jersey. Herrejösses. Lektioner från 8-5 och sen en NYC tour.
Gick och la mig vid 11, så 5 svensk tid ^^ Trött som fasen va man när klockan ringde vid 6(USA tid). Då var det bara att gå upp, dusha, sminka sig lite och sen gå till frukosten. När vi väl kommit dit så var det första vi sa " Vart är den riktiga frukosten??!?!" Herregud, det som fanns va ägg som smaka sådär, yoghurt, frukt och självklart massor av "fika". Typiskt amerikanskt med andra ord.
Efter frukosten va det dags för lektionerna, mycket skratt och mycket konsentration. Vi körde en del lekar och vi gjorde mixar vid borden så att du inte satt med andra från ditt land. HAHA; dom tvingar oss med andra ord att snacka engelska.´Vilket är super kul. Men kan va jobbigt, nbär man inte kommer på alla ord. Jaja, det löser sig.
På lunchen fick vi smacka på én riktigt amerikans måltid. Det va Sallad och olika mackor, frukt och SJÄLVKLART bakelser.
Dessa bakelser, asså du KAN INTE motstå. FARLIGT värre. Men mitt motto som sagt under detta år ät att jag inte ska rulla av planet om 1 år! Va sägs om de mottot? :P

Vid kvart i 5 slutade sista lektionen och då vart det fart på alla. haha, alla skulle upp till rummen, hämta kamera och allt. You name it! Sen va det dags att samlas för bussturen. Alla vi svenska tjejer satt i samma, och självklart längst fram. HAHA! BÄSTA GRUPPEN BÄSTA GRUPPEN!! xD
Fick se sååå otroligt mycket fint, som man faktiskt bara sett på film förut. men nu fick man se de In real life. och de va riktigt coolt!
Vi fick även se Ground zero. Vilken syn, iofs inte mycket att se. pga att det börjat bli mörkt. Men fortfarande, och att höra berättelsen om vad som hände den dagen, från en som faktiskt bor i närhetwn va helt otroligt.
Nu iaf måste jag sluta skriva, jag Måste sova. Upp 6 imorn bitti igen^^ Då ska vi ha CPR och sånt.

Om jag hinner, så slänger jag in ett inlägg på lunchen, men annars blir det som idag. Haha, hinner inte riktigt kanske på dagarna. Och om 1½ dag är jag snart hos min Host family.

Så puss på er alla där hemma, JAG SAKNAR OCH ÄLSKAR ER! <3


In USA

Sådär då flickor och pojkar!
Nu har jag kommit fram till usa! Jag, lovisa, Natalia och Stephanie landade vid 4, USA tid:p Så 10 svensk tid!
Vi fick lite genomgång på vad som skulle hända och fick våra rumsnycklar!

Iaf, flygresan gick bara bra, va supertråkigt att åka själv från arlanda till frankfurt. Och den resan va värst. Men det gick bra pga att jag hade super trevliga som jobbade på planet.
Väl på frankfurt tog det ett tag innan jag och Lovisa hittade varandra, hah. för det fanns inte starbucks som vi trodde. MEn jaja. Vi hittade varandra vid gaten.
På incheckningen till flyget så funkade inte min biljett på nått vänster så de fick skriva ut en ny och dåså, haha då funka det allt. I kön hittade vi även Natalia och Johanna! Och vi alla satt på samma sida av planet. Men jag och Lovisa fixade så att vi kunde sitta brevid varandra, vilket va skönt. Så man hade någon att prata med under flygturen.
Mat serverades och film visades! Mycket underhållande. Vi kollade samt på Lovisas data och glodde på ett nytt avsnitt av Grace :)

Nu sitter jag och Lovisa på mitt rum och är små datanördar. Medans de 2 andra tjejerna ska beställa upp mat till hotellet.

Nej, nu ska jag göra nått annat. Typ gå och lägga mig tror jag. PUSS


Sista inlägget i Sverige på 1 år

jaha bloggen och alla ni andra, Detta är mitt sista inlägg i Sverige på 13 månader. Hädan efter kommer bloggningen ske frpn Weston, Connecticut.
Imornbitt kl 06.50 får mitt plan mot Frankfurt där jag ska möta upp, Lovisa, Natalia och Stephanie! :) Kommer bli grymt! Woho.
Sa hejdå till bästa vännerna Michelle och Louise tidigare ikväll. USCH är det ända jag säger!
Kommer saknar alla grymt mycket. Men jag får hålla kontakten med alla på Skype och fejjan, och självklart genom bloggen!

Nej, nu ska jag sova i iaf 2 timmar. Ska upp senast 3!

PUSS och godnatt alla! Hörs från NYC eller Frankfurt! PUSS

1 maj

Jaha, då va det redan 1 maj! Herregud va tiden går fort! Har haft fullt upp nu sen jag kom hem vid halv 11 i torsdags kväll! Därför inget inlägg:p
I fredags iaf så packade, tvättade och fixade jag klart mitt projekt! Finally liksom!
Skrev ut det nyss, så nu ligger 3 kopior brevid mig så fint så :=)..
På kvällen så drog jag och michelle till mathe och hade det hur trevligt som helst. Vi drog hem vid 1, så det blev en tidig kväll! Sleepa hos henne också, så det va mysigt. En sista gång liksom på 1 år! :'(

Idag då, ja jag drog in till stan vid 12 och träffade Linnea och hennes pojkvän för en fika. Sen efter det blev det att åka hem till pappa och träffa N ett litet tag innan jag drog till lillsyrran och sa hejdå också. Nu sitter jag här och väntar på att becca ska ringa och s¨äga att hon är på g så att vi kan dra hem till Niklas för att föra lite innan vi kanske ska ut! Nice! Får iofs se om jag följer med, men de lär nog bli så:p

Nej, nu ska jag börja skriva i mitt album, sen hoppas på att becca ringer snart! PUSS

RSS 2.0