hmmm..

Tänkte bara säga godnatt allesammans! Idag har jag inte gjort ett skit förutom iofs att tvätta lite och sen sovit halva dagen.. Från 11-2 då jag skulle hämta ena ungen!
Behövde de, mår bättre nu. Så ska ta mig tusan dra mig till gymmet imorn. Mår lite dåligt över att jag inte tränat idag. Kanske ska strecha lite nu? Hmmm.
Sängen strax iaf, ny duschad och allt.
Förresten, pratade med far min idag. Inte långt kvar nu till dom kommer! Åååh jag längtar så. Och på söndag är det 5 månader här för mig! Oj va tiden går!
Nej hurrneni, nu är det sängdags och Twilight som väntar för mig!
Kyssar

En hälsning

HAHAHA, asså denna unge är så sjukt rolig! Garvar varje gång jag ser hälsningen!
Kolla, så förstår ni;)

Just a dream

Nelly- Just a Dream

Wednesday

God morgon gott folk!
Orkade inte uppdatera igår när jag kom hem, vet inte om jag håller på att bli sjuk eller nått. Men mådde illa igår, och mår fortfarande lite illa idag. Inte okej^^
Iaf, Igår slutade jag super tidigt, så jag åkte och plocka upp natta för att sedan möta Sophie och Jennifer på Starbucks ett litet tag innan vi drog oss till anders för att glo på Fight club. Väldigt sjuk film, som jag inte fatta ett skit av.
Kollade dock inte på hela filmen, höll på att somna i soffan.. Så jag och natta kila efter halva filmen typ.
Danne, Anders, Sophie och Jennifer


Natta + lapskärmen= sant;) haha

Nej gott folk, nu ska jag stretcha lite och sen läsa min älskade bok! Ingen träning för min del idag.

ZUUUUUUUUMBA

Japp, idag blev det ZUMBA med patrick! Han är så grym:D Älskar hans pass!
3 veckan är jag och natta inne på nu! Känns bra känns bra. Börjar komma in i det lite mer nu, även fast det kan ta emot att gå dit ibland!
Jaja, precis ätit lunch nu, och ska gå ner och fixa med min tvätt jag har idag ^^ Bara massa handdukar och 2 mattor.
Asså just nu finns det inte så mycket att skriva mer än att jag är ap mätt och bara vill läsa sista twilight boken! GUUUUD den är sååå spännande! Love it<3
Nej nu tvätt och mer snack med Niklas på Skype<3

NYC

Igår va ju jag inne i NYC med Nathalie och Sophie och hade Au Pair möte:) Och som jag skrev skulle ni få bilder ifrån staden idag:) Eftersom att min kamera laddade igår. Så here you go! :)
Jag och min brasilianare <3

Mina brasilianare:)


Harpa & Jag

Marie-Louise

Harpa

Äpplena vi plocka! Såååå goda!


SVEEEEEEERIGE!


Little Italy


Sötnöten Nathalie


Bästa tjejerna!


Och självklart blev det en till väska! (Ja natta det är din bild:p Men vi köpte ju likadan(a) )<3

Nej, nu ska jag sova! <3



Fredag+Lördag

Amen, tänkte att nu när jag har lite tid över, då tjejen är hos grannen och killen ville ha ensamtid så tänkte jag uppdatera här innan det blir för sent!.
Vi kan ju börja med fredagen då :P
Efter att jag hämtat båda barnen så kommer jag hem till pappan igen, då han jobbade hemma. Fixade med barnens väskor och allt. Sen visade det sig att jag kunde sluta vid 7 :) Feta nice, Så då ringde jag till natta, som redan va iordninggjord och hade hämtat sophie. För mig blev det en snabb dusch och på med nytt smink innan jag drog och plockade upp flickorna för att dra till stamford.
Där gick vi till en bar som spelar live musik och hängde. Träffade på killen som äger vårat gym, mycket angenämt! Drog hem ruint 12 då jag och natta skulle upp mycket tidigt eftersom att vi har bartenderkurs på lördagar 9-5.
Ja men detta va en helt underbar fredagskväll..
Lördagen ja men då gick vi upp med tuppen! 7 stog klockan på! ^^ Gjorde oss iordning och fixade det sista med lunchen! Blev spaghetti med tonfisk och tomatsås samt massa frukt till efterrätt!
Satte oss och körde mot NCC vid 8 efter att vi plockat upp lite saker hos natta.  Tankade och köpte självklart frukost på Starbucks.
Kom till NCC och hittade rummet utan problem. Tog oss igenom förmiddagen rätt bra, då vi hade ett test precis innan lunch:p Klarde de superfint.
Efteriddagen spenderades genom att försöka lära sig vart alla flaskor ska stå i en bar och sen fick vi göra lite olika drinkar. Då en av oss var bartender och 2 st va kunder. Mycket roligt va det, och oj vad man lärde sig!
Dagen slutade vid kvart över 4 då vi åkte hem direkt och skulle börja jobba båda 2 vid 6^^ Jag slutade jobba vid halv 9 då pappan och killen kom hem från en Yankees match. de förlorade med 6-0 mot red socks.
Jag och natta bestämde oss för att gå ut och sätta oss någonstans för att chilla istället för att sitta hemma och glo.
Så vi drog till Norwalk och satt där i typ 1 timme innan tröttheten tog över, då vi drog oss hem till våra efterlängtade sängar.
Och där avslutades en perfekt lördagskväll också.
Ja där hade ni min helg allt i ett liksom!
Nu ska jag återgå till min bästis Niklas och sen gå ner till killen. Puss&Kram

26/09/10

Men gud vad jag är dålig på att blogga! Det är ju så att man skäms lite faktiskt!
Tänker bara berätta kort iaf vad jag gjort idag, orkar inte berätta hela helgen nu för ska sova strax..
Vakna upp vid 10 iaf av att kl ringde. Gjorde mig iordning och drog mig vid halv 12 till Silverman's farm för ett Au Pair möte. Och på dagens schema stog det äppelplockning! :P
Vilket låter hur tråkigt som helst. MEn de va faktiskt kul! Aldrig gjort de. Så det va kul å testa. Även fast man bara kan gå till massa olika träd och plocka äpplen liksom! SUUUUUUUPER goda äpplen ska jag tala om!
Efter de så drog jag iaf hem för att snabbt hämta mer pengar och lägga på lite nytt smink sen va det bara att dra sig tilöl tågstationen i Westport för att ta sig in till NYC. DÄr mötte jag upp sophie och natta för att de skulle visa mig runt lite i downtown, blev mest little Italy. Där bjöds det på grillade majskolvar och massa småbutiker och stånd! Super mysigt. Kändes som man va i Italien!
Köpte mig en sjukt snygg NYC väska i rosa,svart och grönt! ÄLSKAR DEN!  Sen som avslut blev det iaf donken och sen tåget hem. Mycket trevlig dag må jag säga. Bra avslut på helgen liksom.
Nu ska det sovas, och ni får bilder imorn jag lovar. Kameran laddas nu så kan inte lägga in dom :/ Så kan de va.
Nej nu sängen!
Puss&Kram skumbanan<3

Washington DC 1

Ja men som jag skrev igår så lovade jag att lägga upp bilder såfort jag fått kameran av natta, och de fick jag igår. Men då spenderades en liten stund hemma hos mig innan det blev starbuck och möte med massa nya au pairer! Asså det känns så skönt att varit här längre tid nu! DÅ känns det inte lika jobbigt;p haha. Inte för att de är de, men ni fattar säkert:P
Tåget på väg in till NYC, kl kvart i 6 på morgonkvisten


Mupparna på tåget?


Väntan på bussen då ;P




Så här kul hade vi på bussen


FRAMME :D


tror detta va chinatown(a)


Kyrka


The george washington university


Malin och jag


das autobanh

UNDERBAR HELG

ja det va det verkligen, kom tillbaka igår kl 12 på natten typ efter 5 timmar i bussen och 45 min väntans på tåget för att sen sitta 1 timme och 10 min på tåget hem till westport och sen ta bilen 20 min hem :)
Kan berätta lite kort nu vad vi gjorde. Eller ja kan säga at vi typ hann med ALLT man verkligen vill se när man är där. Typ vita huset 3 ggr:p haha.
Sammanlagt gick vi ca 18 timmar om inte mer på 2 dagar. Helt sjukt. så nu kan jag säga att fötterna gör riktigt ont och jag har stora blåsor på fötterna under tårna! Inte okej alls!
Men iaf, hade en helt otroligt rolig och underbar helg tillsammans med natta som jag åkte med och sen Johannes och självklart Rickard som vi fick bo hos! Tackar:)
Bilder får ni sen då jag har min kamera i nattas väska:p
Nu måste jag kila, har karate med killen snart, så vi ska kila om 15 min typ!
PUss och kram<3

Washington DC

Washington DC! japp dit ska jag och natta imorn. 10 i 5 ska jag plocka upp henne för att sedan dra till tågstationen för att ta tåget in till NYC och byta till bussen som ska ta oss till DC. Kommer ta 1 timme och 10 min med tåg till NYC och 4 timmar med buss innan vi är i DC!
Nu har jag nog packat ner allt jag ska ha med mig, blev lite konstig kväll. Inte riktigt som jag trott. Men så är det att jobba här! Planerna kan ändras 30 min efter att man sagt en tid. Så som sagt, ska plocka upp natta imorn istället för att hon skulle sovit här!
Eftersom att det blev så att jag jobbade till ja 20 i 10 och kan inte lämna barnen själva i huset när de sover för att åka iväg i 10 min. Går inte riktigt va:p jaja:) Allt har löst sig så det är ju tur de!
Gjort mat har jag också till mig och natta imorn! Blev en massa spaghetti, stekta grönsaker och tonfisk! Mums.
Nej nu måste jag kolla väskan igen så att jag inte glömt nått. Sen måste jag sova! Upp snart ju!
KOmmer ha med mig datan! så förhoppningsvis får ni uppdatering:p
Later dudes!

Flo Rida

Denna sång påminner mig och alla utekvällar med bästaste tjejerna hemma i Sthlm!
Florida-Right round


Miss u guys!<3

näst sista dagen

Torsdag idag, vilket betyder att detta va näst sista dagen med träning denna vecka! Imorn blir det sista dagen innan vi drar till DC:) Idag blev det ben och rumpa! Och det känndes kan jag säga! Känns nu också! De börjar sätta sig, vilket min träningsvärk i magen också gör! För varje minut som går! Icke okej:P haha!
Så i helgen när vi ska gå hela dagarna kommer vi typ krypa fram om ens de:p
Nu om 10 min ska jag hämta upp killen från skolan, sen blir det hem och läxor för hans del innan jag ska möta upp lillen vid bussen kvart i 4 typ. Till middag idag blir det speciellt. De blir antingen pizza eller donken för mina ungar. Själv blir det en sallad för min del ^^ Kul. Jaja, har man börjat nytt liv har man!
Natta taggad? ;)
Show me what ya got! xD Whoo

Förslag

Asså egentligen, hah har kommit på en sak. Har säkert skrivit det förut, men isf gör jag de igen! Va ska jag skriva här egentligen! Händer typ samma saker varje dag FÖRUTOM om jag inte åker iväg någonstans, som nu i i helgen så ska jag och Natta till DC! Datan kommer hänga med!
Känns så tråkigt att skriva om typ samma saker varje dag:p FÖr nu i 6 veckor till kommer jag och natta träna varje morgon 2 timmar och sen ska jag nästan hämta barnen!
Jaja, de får bli som de blir! Mina kära läsare, ni kan väl komma med förslag på vad jag mer kan skriva om! Mycket roligare då ju;)
Idag iaf, efter magträning och otroligt omotiverande Zumba åkte jag och natta hem till anders för att spela demon! Sånt jäkla roligt kortspel! De ska jag lära alla när jag kommer hem! Man blir fasiken fast i de!  1 gång och sen är du körd! haha. Nej då..
Sen har jag tom, tro de eller ej, rengjort HELA vardagsrummet, under sofforna tom, och de ska jag säga er va inte roligt! SÅ ÄCKLIGT! haha. Men satans va fint de blev efter! *stolt*

Nyss hemkommen är jag också från ett starbucks besök. Där jag träffade Jennifer, Anders, Franziska och Desireé :) Mycket trevligt!
Såg nyss också att Sophie och Natta bokat flyg HEM till Sverige, vilket blir dagens minus då!
För då betyder de att de snart faktiskt ska åka hem:(
Nej nu bedtime! Nite nite! (som natta säger xD)

hörde jag träning?

Ja och de gjorde natta också! Så från och med idag har vi börjat våra nya liv! Inga snacks, ingenting! Träning typ varje dag.
Så idag va det gymmet som gällde vid halv 9. Va där i 2 timmar^^ Träna nacka, biseps, triseps och ja armarna + bröstmusklerna.
allt avslutades med 30 min gång på rullbandet.. Så nu är man rätt körd kan jag säga! Och träningsvärk kommer man ha imorn kan jag säga!
Snart ska jag iväg till killens karate och sen ska vi hem och äta middag!
Men först ska jag prata klart med EMMA! Snuttan som är hemma i Sverige igen! Saknar henne så!
Pussss<3

thrumball och amerikansk kyrka

Söndag, igen. Deprimerande som tusan. Det menas med att det är måndag imorn igen, och jobb. Även fast jag Älskar mitt jobb väldigt mycket. Så känns det alltid surt på söndagar..
Jaj, Denna söndag spenderades först i trumball mall med Anders, Zara, Natta, Daniel och Sophie! mycket trevligt. Gick runt och kollade i masa affärer speciellt halloween butiken. Hah, vi har kommit på vad vi ska vara nu! Ändrade planer för min del! Hoppas att de blir de nu! tihi.
Efter det åkte Anders och Zara till tågstationen för att Zara skulle hem igen, då vi andra åkte till Donken och käkade middag ^^
Mitt nya liv börjar imorn, ska jag bara påminna alla om! När vi ätit klar så drog vi till Marshalls självklart innan Sophie åkte hem och jag Daniel och natta drog oss till kyrkan. 1 timme förtidiga va vi, så va gjorde vi då? Jo självklart sate vi oss på starbucks!
Väldigt kul att åka till en amerikansk kyrka faktiskt. men trött blev man efter all denna predikan om pizzor och att vi alla lever i en kärlekssaga eller nått! haha. Lev i nuet och allt.. jaja!
Nu är jag hemma och ska sova., känner mig lite febrig. Natta och jag har även kollat på bussresor till DC, kostade 20 dollar för oss.. Eller ja 20 för mig och 20 för henne, mycket billigt och bra!
Så det ska vi boka imorn!
Nej nu sova!
Jag och Daniel
hmm, ja bilden talar nog för sig själv:p

brottom brottom

ja det har jag, för strax kommer natta och hämtar upp mig, sen drar vi till daniel för att plocka upp honom innan de blir trumball mall och halloween dräckter! haha! Nice! jag´vet redan vad jag ska vara. Men det får ni inte veta än;)
Efter det blir det KYRKAN! ja ni läste rätt. vi ska till das kyrka ikväll. efter det blir det nog lite middag med alla därifrån! Mys!
Men nu måste jag kila ner! Natta kommer vilken sekund som helst! puss&kram!<3

Shopping + Starbucks

Igår så sov Jennifer hos mig mycket mysigt! hah! Vaknade upp vid 20 i 1 idag. Inte ofta kan jag säga att man får sova så länge! Men iaf.
Duscha och gjorde oss iordning och gick ner för att käka frulle! Blev äkta amerikansk frukost! Mackor med jordnötssmör och jelly! Mums! haha. Dock käka jag bara med jordnötssmör. ^^
Efter det åkte vi till en affär för att fixa lite till jennifer för att sedan möta upp Ander och Zara för att sätta oss på Starbucks. hah, ovanligt eller inte! Iaf, satt där ett tag och snacka skit innan vi drog oss till TjMaxx för att shoppa! Hittade en sjukt bra bag som jag ska använda nästa helg och när pappa kommer hit, och självklart när mamma kommer! så slipper jag ha värsta resväskan när jag ska till NYC liksom!
Shoppade även en snygg ny lite väska igår!
Ja ikväll har jag redan berättat om, filmkväll med natta(a) Mys.
Nu sova! Enjoy the pictures!
Sleep tight everyone!<3

bajs trött!

Ja det är va jag är! Haft en underbar lugn kväll med Natta, de andra är ute och har sig:p De får festa lite för oss också! :p Nästa vecka kommer jag och natta ta igen de faktiskt. Då vi ska till DC! :D Niice!
Iaf! Igår va det också filmkväll med då va vi hos anders och hade skit kul. Kollade på "Babysitter wanted". Passar ju för oss, inte sant? ;P HATAR sånna filmer, kolla knappt på den! Men ja jag kollade i slutet då man fick se att ungen va en deavel, eller hur det stavas. Han hade horn på huvet. Och hur föräldrarna typ slackade babysitterna för att ungen skulle få mat! Inte så trevlig film, men trevlig kväll va de! :)
Jag har kommit på att jag och natta inte ska kolla på kärleksfilmer! Vi blir bara så arga och kära själva! :p hah! Så är det. Hoppas på lite kärlek nästa vecka! haha!
Här får ni lite bilder iaf!
Igår! Daniel, Natta, Sophie, Jennifer:)
Tjockisarna Johanna och Natta idag :p haha Vi åt faktiskt inte upp allt;)

STINKER

JA de är precis va jag gör! haha, trevlig info liksom. Men va fan, min deo är helt slut! FINITO, ingenting kvar! haha! Och jagvförsov mig nu på morgonen, vilket vi alla iofs gjorde. Men då hann jag inte ta en dusch. kanske får göra det nu då:P hah.
Fredag idag igen då! Ikväll blir det faktiskt inte utgång utan filmkväll hos Anders:) Nice! vette tusan va vi ska kolla på, men de går säkert:=)
Ps, Nu är Emma hemma i sverige igen. tror hon landade för 2 timmar sen! Känns konstigt att säga att hon är där faktiskt. Nu kan man ju inte ringa till henne nå mer, eller ja skype. men iaf liksom.
Ja måste nog gå ner och sätta på en tvätt nu. Vet inte riktigt hur mycket tvätt mina barn har!:p Bytning av lakan sker nästa vecka.
PUSS<3
Emma, Sophie, Nathalie och Jag<3

sorgens dag

Ja det är det verkligen! Även om jag har sjukt svårt för att börja gråta, gråter jag inombords! Tjejerna drog för 15 min sen kanske. Har suttit hos mig sen 8. Vi 4. Men imorn kommer det inte vara vi 4 något mer förens om 8 månader.. Då jag kommer hem liksom.
Vi har ätit Stew Lenords tårta och druckit te och kaffe! hah! Riktiga damer. SÅnt vi kommer göra när vi blir äldre! Emma blev så glad för tårtan vi gjort till henne, eller ja, köpt!
Tror ni inte hon överraskar oss också eller? Jo minnsan. Då har hon gjort varsin ram med massa bilder i och på baksidan har hon skrivit en lapp.
Fram tills nu har vi hunnit med att snacka om minnen gråtit, ätit tårta, gråtit lite till, pratat om emmas resa, drömt oss bort till de. Aaa, ni fattar! Jag kan inte fatta att hon ska hem imorn! Jag kan inte de!
KOmmer sakna henne som fan! Inte okej! EMMA STANNA I 8 MÅNADER TILL!


Emma thanks for the time here with you, we will miss you so much! LOVE YOU!


Emma!
Sophie
Natta
Lilla jag :p
Det står: Im sad that you are going home emma. (från min lilltjej)
presenten
Älskade emma! Tack så otroligt mycket igen för den fina tavlan! Älskar den sjukt mycket! Och du ska bara veta hur mycekt jag kommer sakna dig! Detta är inte okej!
Love u! <3

pictures

yes from tha weekend!
En nyhet också! EMMA IS HOME! men bara tills torsdag:( Sen åker hon hem! :'( Kvällen idag avslutades självklart på starbucks med en massa människor. De va jag, jennifer, natta, emma, anders, nattas föräldrar och au pairen som tar över emma!
Massa folk asså! hah jaj, Iaf, sa ju att ni skulle få bilder. så nu får ni dom. Bättre sen än aldrig, right? ;)
uppladdningen hemma hos sophie innan filmen "the last song"
Hetingen Sophie;)
Ehm, ja. bilden talar för sig själv^^
stranden
snyggingen själv liksom..
sötnosen!
Ja men de va de då! ;P
Just fan! Fick kläder av min HM! visar dom imorn då! :D PUSS och godnatt<3

brunett så hett

här har ni resultatet ;) Snyggt?

4 månader

Nu har det gått 4 månader och 2 dagar sen jag kom hit till tha U.S and A! Asså, jag kan inte fatta att det redan är september.. Pratade med mamma förut om de, och båda sa liksom hur sjukt det är! 4 månader liksom! Inte okej!
Asså visst är det så att man längtar hem lite grann, men nu har det blivit så mycket snack om när de andra tjejerna ska hem att jag dragits med i det lite och börjar själv snacka om att jag inte alls har länge kvar och oj va snabbt det går. Utan att egentligen bara skita i de och leva livet! Man åker ju bara som Au Pair 1 gång i livet! Ska man tillbaka till usa sen liksom så är det ju på semester! :P
Och om 7 veckor och 4 dagar kommer pappa katarina och mina älskade bröder! De är helt sjukt!
Jaja, nu ska jag ta en snabbdusch och lägga mig i sängen och läsa tills jag vet vilken handduk jag kan använda när jag ska färga håret igen^^ Blev en skit konstig färg i fredag! Så nu ska det göras igen:) Hoppas på bättre denna gång!
Pusss puss,
ps. resultat kommer sen:)

Ny kamera, klippning och färgning + stranden som bonus :)

Herregud vilken underbar helg jag haft!
Jobbade bara 2 timmar igår morse:)
Fredagen under dagen specderades på danbury mall med Jennifer och Sophie. Då blev det klippning för min och Sophies del!:) Skit snygga blev vi! Jag provade dock på en ny frisyr nu när jag har långt hår:P
Blev LUGG! Känn på den ni! Kunde ni inte tro va?
Jag har klippt lugg och klippt upp hela håret! SJuuukt nice! Efter det blev det en snabb lunch på Subway innan vi va tvungna att dra oss hemåt för att alla skulle hämta upp sina ungar! :p
Lördagen spenderades med Sophie, först stranden halva dagen innan vi tröttna på att de blåste så mycket, så vi åkte till best buy och sen Wallmart för att införskaffa mig en ny kamera, eftersom att jag antingen tappat den eller så har den blivit snodd. Men nu mitt gott folk har jag en ny kamara igen! Skit snygg, och tar as bra bilder! Blev en turkos och märket är Sanyo.
Efter införskaffningen så blev det till att käka middag på subway igen, blev min älskade Tonfiskmacka. Därefter drog vi hem till mig för att jag skulle duscha och lämna alla grejjer.
Va säger min HM då?
HM: Johanna I have some clothes for you, if you want them?
Jag: I can check:)
HM: Sound good, I think that we just need to wash them..

Asså kläderna va så sköna! Fick 1 jacka, 1 väst och 3 tjocktröjor. Precis vad jag behövde. Och det va mina färger också:p ahha!
Sen iaf, drog vi hem till Sophie och chillade hela kvällen.. Hade laddat upp med massa gott och en film "The last song" Varför ska alla filmer vi väljer vara så sorgliga för?!
Jaja, den va bra iaf! Huvudsaken kanske:p
Idag spenderades halva dagen med Sophie igen! hah! Drog till stranden ett tag innan vi åkte hem för att nu är hon på bbq med sin familj och jag sitter här och har precis snackat med mor min på skype. Så nu ska jag gå ner och göra kaffe hade jag tänkt. sen dusha, för att sedan lägga mig i sängen och läsa ut min bok nu!
Bilder får ni lite senare:P :)
Puss på er alla<3

första riktiga skoldagen

jaha, men hej på er! :)
nu är båda barnen hemma igen, efter första riktiga skoldagen på detta halvår!
Båda är typ aptrötta, men snart ska det göras middag och sen får se slappa mer:p Undrar bara vad jag ska göra till middag.. Huuum. Jaj, de löser sig nog.
Idag under dagen så drog jag med natta och hennes föräldrar till Trumball mall för att kolla runt lite! Och herrejösses vilka snygga kläder de fått in till forever 21! Vill bara köpa allt!
Imorn när lönen kommer blir de till att köpa en kamera och sen klippa sig! Så då tar väl pengarna slut då:P Kul ^^
Om 8 veckor kommer pappa och compani! Sååå nice!
vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, Så jag uppdaterar väl lite senare:P

RSS 2.0