SAN DIEGO

OMG! de är det ända jag säger! Har det helt underbart!
Hängt med Megan hela dagen och haft hur kul som helst.. Vill inte hem alls! Sorry. men så äre!
haha, sen nyss lärde jag David mer svenska, lite problem me å ä ö har han, Men grym på att faktiskt säga meningar;p haha!
NATTA OCH SOPHIE! ni vet vem han är! xD ahha..
tänkte bara säga att jag har det underbart!

Miss u 2


Sista dagen i San Francisco

Jaha då har de gått 6 dagar typ sen jag kom till San Francisco från Miami! Känns helt sjukt hur fort denna vecka gått, men jaha.. Haft otrolig kul, vi åkte till Yosemite dagen efter att jag kom hit och då följde även Carrie med( hennes barnbarn)! Otroligt vackert var de där och dit vill jag igen! Sen har vi inte gjort så mycket mer! Har dock gått över hela golden gate bron, vilket va en upplevelse! Följe även med dom på Tai Chi idag, kommer inte ihåg sista ordet, med väldigt likt thi chi är de iaf:) Nej, nu måste jag sova! Buss å tågresa väntar på mig Imorn! Sen i San Diego kommer nog Megan hämta upp mig:) ska bli riktigt kul att träffa henne också !

Last night in Miami!

Sista dagen i Miami då! Fy va fort de gått! Om typ 5 timmar ska jag och tone upp å åka till flygplatsen! Nästa stop san francisco för mig å Connecticut för tone! Dessa dagar har varit riktigt crazy! Träffat underbara människor! Haha dela rum med 4 pojkar så sjukt sköna! Hahhaha! Finns inte mycket mer å säga mer än att jag kommer sakna Miami som fan! Hit åker jag lätt igen men stannar längre än 4 dagar! Nej åter till social livet!

on my way

sådär alla. nu ska vi snart åka till flygplatsen!
Kommer inte uppdatera så mycket under min resa utan de blir när jag hinner!
så ha de underbart i sverige så ses vi snart!
love

1 år

Jag klarade det. 1 år idag har jag varit här. Det är helt jävla, ursäkta mitt språk, otroligt att 1 år redan har sprungit förbi. Vette tusan vart de tog vägen, men exakt idag för 1 år sedan landade jag i USA runt 4 på eftermiddagen, för att på börja min resa som nu är över.
Under detta år kan jag säga att det varit många upp och ner gångar, men jag har tagit mig igenom dom och blivit starkare utav dom. Man har märkt vad som är värt att faktiskt komma hem till och inte. Och jag har stått i den sittsen att jag inte vetat om jag stanna eller inte. Men som ni vet vid de här laget ska jag komma hem snart.
Har lärt mig så otroligt många olika saker och jag har mött helt fantastiska människor från många olika länder, som jag definitivt kommer hålla kontakten med! Känns helt sjukt att jag inte kommer vara i "mitt" hus på torsdag morgon för att göra iordning allt för mina barn.. Jag har blivit som en storasyster för dom, speciellt lilltjejen.. Kommer sakna dom hur mycket som helst och vem vet? jag kanske kommer tillbaka och jobbar för dom (: Skulle jag inte banga på. Men när de blir, vet man aldrig..
Nu på torsdag påbörjar min resa till först Miami med tone och sen fortsätter jag själv till Californien för de sista (: Kommer bli helt underbart.
Så nu är min väska nästan färdigpackad och jag väntar nu på att barnen ska komma hem, då jag slutar jobba imorn kl 8 på morgonen (2 eran tid).
Vet inte vad jag ska skriva mer än. Tack så hemskt mycket alla ni fina människor som jag träffat under detta år. Ni är så otroligt underbara! Och min älskade familj här. Gud va jag kommer sakna er! Skype är liksom ett måste för både mina vänner här och min familj här!

RSS 2.0