UTGÅNG

japp, de är så otroligt välbehövt nu efter denna vecka, som iof har gått sjukt fort!
Men ikväll äre utgång som gäller med Tone och Jennifer.. Blir till att gå till biljardstället :)
Vet ni? Min HM sa tom till mig idag hur jag kommer jobba i helgen, värsta framsteg efter bara 9 månader^^
Jaja, positivt!

Nej nu ska jag fixa mig igen, ska åka om 10 min!
Puss och kram på er alla! Ha en underbar fredagskväll :D <3

längtan

Ja jag längtar som en tok efter att få komma till Sverige igen! Jag har mer eller mindre 2½ månad kvar att verkligen jobba, tror jag klarar de. Har stött på världens motgång nu som gjort att jag seriöst vill åka med nästa plan hem. MEN jag gör det inte, pga att jag VET att har jag klarat 9 månader här klarar jag nog dessa 2½ månader också..
Eller va tror ni?
Iaf, barnen hade ytterligare 1 snowday idag, vilket betyder att de har haft 5 st bara under januari.. De pratas om att de kanske ska ta bort deras lov i april för att ta igen dessa dagar för att de inte får gå längre i skolan än till 1 juli. Vilket de kommer göra om de inte blir bättre väder. Men de har sagt att detta skulle typ vara den sista Stora snöstormen och att de nu bara kommer snöa lite grann. VI får väl hoppas:p
Nu är jag hemma igen efter en välbehövd starbucks date med tjejerna.
Så nu ska det sovas innan jag ska upp imorn, eller ja iaf sätta på tv och se om de har delay på 2 timmar eller inte^^
I vilket fall som helst så vill jag komma hem nu så att jag kan dra till Oslo och hälsa på min älskade Nathalie! <3

kommentar

Död, död och åter död.. Ja de är va jag är. Ligger i sängen och knaprar på ett äpple samtidigt som jag skriver detta inlägg och dricker diet coke och red bull. Kan de bli bättre? Nej, inte på den fronten iaf.
Dagen har varit grymt seg och full av överraskningar. Men de går vi icke in på!
Iaf, såg att jag fått en kommentar av en Anonym läsare som frågade om jag ska förlänga..
Och på den frågan kan jag svara att Nej det kommer jag inte göra. Jag har varit i den punkten där jag aboslut inte vetat vad jag ska göra med de. Om jag ska det eller inte. Men nu kan jag säga att gott folk, jag ska inte förlänga. Inte ens med 6 månader som jag tänkte på först. Jag vill åka hem.
Nej nu ska jag ta och kolla runt lite på internet innan jag ska sova!
Puss&godnatt

just found out

Fick nyss reda på att denna vinter är värst, eller ja iaf januari, av alla vintrar på åratal här i CT! Varför ska det alltid vara så att de värsta är där jag är? Hum, ett mysterium de där asså. Men men, jag är då van vid snö, som inte vissa av mina vänner är. MEN de sämsta med detta är dock att de blir 1000 snödagar, som jag hatar! Hah, men jag förlorar iofs inte på de, då de är barnen som kommer få gå längre i skolan innan de går på sommarlov pga dessa snödagar. Men sen har jag också fått reda på att de kanske kommer ta bort lovet de har i april och ta igen alla snödagar, som redan vara 4 dagar, och kommer förmodligen bli fler! Tycker lite synd om barnen faktiskt. När man själv är van vid att behöva ta sig till skolan I TID oavsett väder, och kommer hit och de har snödagar?! WTF liksom.. :P Men men, inget jag kan göra åt.. SKolan här som bestämmer. :p Nu sovdags, är så trött. Ny dag imorn! Har en sak att berätta då! :) Liten kul grej bara, ingen biggie! ;)<3

misslyckat, haha

Haha hur kan man seriöst misslyckas med att baka havreflarn?! hahahha! Smeten va hur god som helst, men när dom va klara i ugnen och vi smakade på dom, så smakade dom seriöst Bajs! nej, men goda va dom iaf inte!
Jaj, Så nu har vi ätit Sunchips och Doritos istället.
Jag är så trött så att jag håller på att dö. Men hinner inte sova, för att jag ska hämta den äldsta på skolan om 1½ timme.
Nu är tone så OTROLIGT uttråkad sååå jag kanske ska umgås med henne:p hahah!
Puss så länge

WTF?!

Va fasen har hänt med min blogg?! Inte okej för 5 öre! Kan inte ändra stil INGENTING, intelägga upp biler som jag ville! Blir så sur! Seriöst, hoppas de fixart idag! Annars blir jag arg! Vilket jag iofs redan är! BILAR I USA KAN INTE KÖRA! Seriöst, skulle droppa av äldsta vid skolan förut och bilarna bara kör som de vill! De är stopplikt på 3 ställen, så att alla MÅSTE stanna! Men icke, då är det bara att köra antagligen så att alla nästan krockar eller? BILAR! haha, satt och sa massa saker på svenska för att jag blev så arg. Hade minstingen i bilen också. Hon bah: va betyder de du sa nyss? Varför verkar du arg? Va är de? HAHHA, och jag då, försökte förklara för henne att när hon får bil så kommer hon märka hur det egentligen är att köra:p Sen sa jag också att de va en bil som gjorde nått man egentligen inte får, så jag blev lite sur! Man får vara smart. För att man kan ju inte säga för mycket liksom! :p Jaja, snart är Tone på väg hit också, vi ska baka och ha oss:) Mys i detta väder!

up up and away

Nu ska jag driva barnen till skolan efter 2 hour delay denna morgon! Snön fortsätter falla som bara den! Skriver snart igen! Puss och kram

TjMaxx & BoB's

Men tjeeena alla!
Hemma hos Tone fortfarande, suprice!
Kom nyss hem igen efter en lite shoppingtur till både TjMaxx och BoB's.
Tone hitta självklart en skit snygg väska för 20$ och en kofta för 2$.
Jag avundsjuk? Nej, absolut inte!
Tänkte att jag skulle börja köpa mig lite bikinis och sommar kläder nästa vecka. Hittade så otroligt mycket snyggt på BoB's!

Nu ska vi strax åka på Tone och Jennifers Au Pair möte, skridskor igen då:p Så otroligt kul! Älskar skridskor!

Ps. Pappa!! Jag har hittat min nya resväska! Jätte fin och stor! (a)

Later you ;p


Biljard at tone

Hela dagen har varit riktigt slapp. Jag och Tone vaknade vid 11 duschade och gjorde oss iordning. Drog iväg till starbucks och satt där ett tag innan vi drog vidare och kollade i lite småbutiker runt om i Wilton.
Kom hem och bara slappade innan min yngsta och hennes kompis kom upp och ville ha hjälp att fixa ansikts mask:p Haha, de använde Aktivia yoghurt med vaniljsmak och gurka i.
Blev till att fixa antivirus på min datan också + att skypa med pappa och mamma. Mys :)
Efter middagen drog jag till, damdamdamdam starbucks igen. Men denna gången mötte jag upp Tina, Jennifer och Hanna.

Nu sitter jag och Jennifer hos Tone, vi har då spelat biljard! VEM VANN?! Moi! :D Känner ju att jag bara blir bättre och bättre.

Nej, nu ska jag vara lite social!

hah, vilket tråkigt inlägg de blev. Jaja. Sånt é livet:p

hur lyckas jag?

Står här i köket och förbereder min middag. Vet ni vad jag märker?
Jo att jag smuttsat ner min tröja igen?! Fattar inte hur jag lyckas? Kanske är så att ta hand om barn iofs! Även om man inte tänker på de, så blir man smuttsig själv utan att se de!
Så segt. Mer tvätt blir det ju bara av de!
Jaja, väntar iaf på att min HD ska komma hem så att han kan kolla på min lax, är inte 100 på att den är helt ok. Men kan inte riktigt se något fel:p Kanske ska chansa. Blir man sjuk blir man liksom ;p

Ut?

I'm baaack!
Dagen har gått ovanligt fort! Vid 12 tiden åkte jag och barnen till McDonalds och åt lite lunch, satt där ett bra tag och skrattade och barnen lekte med sina leksaker de fick!
Efter det tog vi bilen till Barnes&Nobles. Där vi gick runt och kollade på böcker. Hittade faktiskt några jag skulle vilja läsa, men orkar inte köpa :p
J, äldsta killen han köpte sig ett lego kitt där man ska bygga emiper statebuilding och en bok. Och lillen J hon köpte sig en bok typ för American Doll grejjer, typ om hur man fixar sig så att huden, håret och naglarna mår bättre! :) SÅ nu har vi suttit här i soffan sen vi kom hem och lillen J har fixat mitt hår :p haha, Nu är det superfint! Kanske ska ha såhär ikväll? (a)

Jaha, ikväll då. Man kanske ska ta och gå ut? Nej, jag vet inte vad vi tjejer ska hitta på. V får se. Men gå ut låter riktigt lockande.
Men innan jag gör nått annat så ska jag svänga förbi duschen och äta min efterlängtade lax först.
<3

to McDonalds & Barnes

Jaha, men de va snödag idag, vet ni? Det är sol och blå himmel ute! Men snödag, ja men de har vi iaf! Okej att de faktiskt snöade imorse, men nu? Kom igen, de hade kunnat ha haft delay^^
Barnen är iaf hemma och nu har vi gjort oss iordning för att åka och äta lunch på Mcdonalds och sen åka till Barnes&Nobles, en bok affär och kolla. Sen får vi se om de vill hitta på nått annat också. Men jag ska förbi postkontoret också! VIKTIGT!

Nej nu ner till barnen och se om de är klara för att åka!
Laaaaaaater

@ starbucks

Just nu sitter jag och Tonis på starbucks. Hjälper henne med hennes Silverbay läxa som ska vara inne idag om ca 3 timmar.. Haha lyckat. 3 sidor kvar! Yey. Vem har sagt att de är fel att vara ute i sista sekund?
Iaf, rätt intressant att hjälpa henne faktiskt, då hon skriver om NYC i helhet.
Man lär sig ju mycket. Och mycket som jag inte visste fanns vet jag nu, efter 8½ månad. Bra jobbat Johanna!
Kan säga att jag hittat mig 1 ställe jag iaf vill besöka innan jag åker hem! De är The Cloisters och ligger i Upper Manhattan. Otroligt vacker byggnad.
Nej nu ska jag fortsätta hjälpa henne!
Puss&Kram

värdelöst

Ja de är det verkligen! Haha. Skolan hade gjort 2 hour delay idag pga vägarna. När jag väntar på bussen med älsta killen så ringer pappan och behöver bilen och att han skjutsar honom istället till skolan.
Pappan ringer sen och säger att dom har gjort 1 timme tills delay, yey. eller inte..
Så 3 timmar delay idag då! Så otroligt onödigt! jaj,
NU ringde tone precis, och jag msåte springa ut.. För hon kommer vilken sekund som helst!
Pusss<3

2 hour delay

Japp, då vare de istället för stängd skola! Jag blir ju trött. Men mamman och pappan åkte typ vid kvart över 7 idag, och kom tillbaka runt kvart i. De gick inte att köra antagligen ^^ Vägarna är superhala enligt dom.
Så vi får väl se hur de går för bussarna. Intressant!
Jaha nähä. Nu kanske man ska borsta sina tänder och packa klart lilltjejens väska, vet inte än. Haha, hennes buss kommer ju inte förens kvart i 10 såå:p Ett tag kvar!
Later

Because I'm bad I'm bad you know it!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej allesammans!
Gud jag är otroligt pigg nu helt plötsligt!
Dagen rullade ju på riktigt bra tillslut! Hah, skypa med både tone, pappa och niklas! Yey! Sen har jag städat killens rum idag också. Är jag duktig eller? :D
Imorn blire till att ta tag i lilltjejens! wohoo. Fick beröm av mamman nu när jag kom hem. Hon tyckte de såg ytterst bra ut! Så de är ju positivt iaf!
Kom nyss hem iaf från tamtamtamtam STARBUCKS! haha förvånade? Skulle inte tro de;p Har seriöst hängt där nu i 8½ månad! undra hur mycket pengar jag gjort av med på BARA starbucks. Men de är de iaf värt! :) Älskar de.
Hoppas på gud att skolorna är öppna imorn, får ju psykbryt om den är stängd imorn med! Jaja, positivt va de ja.
Nej nu kanske man ska gå och lägga sig i sängen och läsa lite. Va tycks om de? Hum.
Hörs imorn! God natt från ett regnit usa.<3

såhär kul har man en dag som denna!

Såhär kul har jag och tone just nu! Sitter på skype och skriver istället för att faktiskt ringa, men detta är ju smartare enligt oss:P haha!

snowday again

Detta är helt otroligt! Det snöade iofs one inch under natten, men iaf. Nu typ hör man hur allt bara smälter från taket för att de är varmare ute! Sen så ska de självklart regnsnöa ute också!
Iaf, min HM väckte mig kvart över 7 imorse och sa att yngsta tjejen va vaken, yey! Så jag går ner, halvt död typ och lägger mig i soffan. Hon glor på spongebob självklart ;) Tror ni inte jag råkar somna? jooooo! Men men, lilltjejen spela wii och hade sig.. Men jag va vaken där ett tag, blunda lite bara. Sen vid 10 typ kommer älsta ner och joinar oss, för då har han vaknat! Mycket trevligt.
Så nu är kl typ kvart över 11, och lilltjejen har fixat playdate till sig själv! Underbart säger jag. Killen spelar Wii och jag sitter här och dricker mitt efterlängtade kaffe så att jag kan hålla mig vaken. Efter 12 någon gång ska jag och killen upp på hans rum då vi ska stor rensa hela hans rum! Får se hur de går! Sen ska jag se om jag kan få ta tag i tjejens garderob, så att tjejerna kan leka någon annanstans, Och lite senare på eftermiddagen om de vill så blir till att hyra film! :) Gud så snäll jag är! Iofs vare mamman som sa att vi fick de, men iaf! Hyr ju film på tv! :D Sånt uppskattas!
Later!

Frozen

Asså denna film vet jag seriöst inte om jag vill se!
Den går på tv just nu! Och nu börjar allt.. USCH USCH USCH! Nu har dom fastnat i liften!
Därför jag sitter här, kan inte kolla! Gjorde nyss kaffe!
Har typ slutat så nu väntar jag bara på att tone ska sluta så vi kan åka på bio!
Ska nog se the tourist med Johnny Depp och Angelina Jolie! Tror den kommer va bra faktiskt!
Hörs sen! <3

Martin Luther King day

Här är det helgdag idag. De är Martin Luther King day, därför mina barn är lediga idag :)
Vilket jag också är.. Sitter här och pratar med pappa lite på skype för att hela min HF är iväg, barnen spelar nog bowling med pappan och mamman vet jag inte vad hon gör :)
Så jag passar på att sitta hemma och bara ta det lugnt, nu när det äntligen är lite tyst i huset.
Men hah, pappa sa nu när jag prata med honom att jag bör kolla upp lite fakta om Han martin.. Så jag gjorde faktiskt de! rätt intressant faktiskt.
Tycker ni också kan läsa lite om Martin Luther King.

Idag har vi iaf gjort otroligt mycket här hemma, alla har vi städat, jag har tvättat också och plockat iordning på mitt rum! Känner mig otroligt duktig! yey.
Bara dammsugning och sånt kvar nu. Gör nog de imorn faktiskt. Ska tvätta klart alla mina kläder, sen måste jag börja kolla igen vad jag ska skicka hem och inte!

före och efter

Tänkte att jag skulle lägga in en bild från när jag kom hit och hur jag ser ut nu 8½ månad senare! Blev seriöst chockad igår när jag såg vilken skillnad de va!
Va tycker ni?



trötter

Ja det är precis va jag är! Vaknade upp för 45 min sen och trodde att jag försovit mig, men icke. Kom på att barnen mina är lediga från skolan idag, och jag börjar ju inte riktigt jobba förens de har vaknat, och de har xe fortfarande inte gjort! ^^ Så jag hade ju kunnat sova längre, Men men.. Kanske lika bra att gå upp i tid så att man inte dör av trötthet imorn när skolan är tillbaka igen och jag måste vara vaken halv 7.. Imorn iaf,så ska jag träna igen förhoppningsvis, då de inte lär bli träning idag, eftersom att jag kommer jobba hela dagen.
Undra vad man ska hitta på med barnen idag.´m de ska få krasha pepparkakshuset iaf, sen kanske man kan baka något med dom.. Får se om jag vill gå ut :p haha. Lata jag, men va tusan.. Jag har börjat bli förskyld igen.
Igår iaf då.. Så åkte jag hem till Jennifer för att dom¨låg lite halv bakis hemma hos henne :p När jag kommer dit så får man brownis och kaffe, vilket man inte tacka nej till.. kan ju tala om att den va super god, fick lite ont i magen efter ett tag bara :p men de va de värt!
En liten tråkig sak som hände igår, dock inte alls allvarlig. Jag blev biten av hennes hund. Vette tusan varför. Men jaja. Jag kan ju berätta att jag har en otroig respekt för hundar. Som tur va så har jag inte blivit rädd för dom än iaf! Vilket jag inte tror att jag blir. Men de märker man väl bara om man träffar på en igen?
runt 6 iaf åkte vi till Wilton och självklart Starbucks! Dagens utgång typ xD Satt där ett tag och drack vårt kaffe och jag käkade en yoghurt också.. Skakade så mycket för att jag va så hungrig, så den satt fint i magen..
Vid 8 typ åkte vi hem till Tone för att se på film och laga lite middag :p Bra att äta nån gång iaf(a)
Blev typ smilepommes med korv och nuggets.. RIktigt gott.
Kom hem vid 12 iaf, och dog direkt i sängen..
vi 3<3

kul, mycket kul..

Ja men va kul då. Min lördag suger rent ut sagt.
Tone ringe och väckte mig imorse vid 20 i 11. vid 10 över gick jag upp och duscha och satte mig i bilen till henne vid kvart över 12. Halv 2 kommer vi hem till mig igen efter att ha varit på stop&shop och hyrt film samt stannat på starbucks för att köpa varsin kaka.
Då började min huvudvärk. Kan säga att jag nu har tagit 2 alvedon och 2 advil eller va de nu heter. Och den är fortfarnde kvar. Har haft spräng huvudvärk hela dagen, och legat i sängen när tone varit här. Oerhört rolig vän jag är liksom.
Sen kolla vi iaf på SALT med popcorn och ginger ale. Mys de iaf!
Men nu när vi mötte Jennifer på Stop&shop igen för att de ska gå ut så spydde jag. Japp. jag SPYDDE för att jag har så otroligt ont i huvudet. BLir så arg över att den fortfarande inte släppt. OCH ajg jag jobba ikväll.
Mina ungar ska seriöst ligga i säng halv 10, eller iaf gå och göra sig iordning då. Så att de senast ligger i säng kvart i. Så om typ 2½ timme. Då ska jag ta upp Dvd-spelaren på mitt rum och dö i min säng med glassen jag köpte för att tröst äta lite.
Detta kan seriöst ta sig. (ursäkta mitt språk) Men jag orkar inte med sånn här huvudvärk.

ytterst kort

aa de blir ett ytters kort inlägg nu! Kom nyss hem från en bar med Tina och Jennifer plus 2 andra tjejer!
Hade riktigt skojj! Kan ju säga att jag seriöst dör av trötthet strax!
Så ni får mer uppdatering och bilder imorn! :)
godnatt på er alla!

I'm a shopaholic

Japp jag tror att jag är de! Har dock lagt undan 100$ *stolt*
åkte till danbury mall, självklart med Tone som definitivt INTE skulle shoppa! Men hon shoppa hon lika mycket fast lite till :p
Vi shoppa samma skooor! MAMMA LÄS INTE DETTA! haha.
Men jag kunde inte motstå. från 80$ ner till 30$ är inte de bra? jag tycker de. Sen fick jag 5 par underbart söta trosor från H&M för 5$ riktigt bra de med tycker jag..
Snart kommer iaf pappan hem med J, å då blire jobb igen för min del.. Ska få pappan att signa upp mig för collage också!

tillbaka till träning

jaha! första träning idag då.. Känndes riktigt bra faktiskt! Sprang 20 min på löpbandet och 10 mins styrka och sen stretching! :)
Yey, kanske kan komma igång ordentligt på måndag. Hoppas de iaf.
Barnen är back to school också! Känns awsome, och jag kan köra min bil igen. Vilket jag redan kunde igår.
Nej nu ska jag ner, för tone kommer snart och då blire iväg till nått shoppingcenter! Lön idag, Men jag ska lägga undan massa!
Pusspuss

Redbull race!

Haha japp, jag och Tone sprang över till Stop&shop och köpte 4 pack med redbull för att vi kom på att vi ville ha redbull race, Kan ju säga att jag förlora ganska hårt! :P Haha, får skylla på att hon är mer van att dricka de än jag. För jag har ju faktiskt precis lärt mig dricka de!
Jaja, sen iaf kom Miguel och ville ha de med så Tone och han möttes:p Kan ju säga att de gjorde ett vad! Om han vann skulle hon hjälpa till att stänga starbucks, och om hon vann skulle hon få några old fashion dounats! Vem tror ni vann?

Kolla på denna video så får ni se ;)


offrade livet för sin 3 åriga bror

Det är hemskt! Vet inte om ni läst om de, men jag gjorde nyss de. Om översvämmningarna som pågår just nu i australien-Brisbane. Tänker på min älskade kusin som faktiskt bor där, men har haft turen att inte drabbas än. Dom bor inte helt i de området.
Men läste om 13åriga Jordan som offrade sitt eget liv för att kunna rädda sin 3 åriga bror från deras bil som höll på att sjunka.
Läs mer om detta här

hahha!

Roligaste ever nu! Vi har massa arbetare utanför oss som plogar våran väg och sånt. Han kom nyss typ 3ggr och frågade om vatten till deras bil som hade slut på de! Så jäkla kul. Och han sa verkligen förlåt varje gång han kom!
Riktigt söt va han faktiskt också!

ds. HAHAH nu kom han igen! Seriöst de skulle inte förvåna mig om han kom ytterligare 1 gång :p

Pizza time

Yey, älsklingspizzan är klar, men ska vänta tills lilltjejens pizza är klar också innan vi äter! Mysigt med en liten "familjemiddag" är ju en i familjen liksom:p

OMG

HAHAHHAHHHAH! asså åh herrejösses, jag har inte kunnat sluta garva! Hitta precis en blogg om självaste kissie. De är antagligen några/någon tjej som är så otroligt kissiekära att de har gjort en blogg om henne. Förlåt, men jag som tyckte att de räckte med kissies?
Jaja, människor kan ju vara lite allt roliga ibland ^^
Tycker de är för mycket, om jag får säga de själv. Allt de skriver är "Sooooo kissie style<3<3<3<3<<3" Tagga ner lite..
Kolla själva så förstår ni vad jag menar:
http://lovekissiestyle.blogg.se/

skorna

Dessa skor är så otroligt söta! Jag vill så ha dom! Dom har kostat 59.99$ och kostar nu 18.99$ lite värt de eller?
Dom är från Kohl's

lång dag

Jaha, nu är kl exakt 2 på dagen, lilltjejen har en playdate och pojken gör nått annat. och jag sitter här och tråkar..
Idag iaf har vi försökt hålla oss sysselsatta. Jag och tjejen har spelat Wii Just dance, Målat, gjort en teckning ni vet där man använder tidningar och klipper ut massa olika saker och sen klistrar ihop dom?
Sånt gjorde vi iaf.
Nu har jag seiröst så tråkigt att jag faktiskt börjat kolla på jobb.. Även om jag inte bestämt mig än om jag ska stanna eller inte.
Och nu ska lilltjejen ut så jag måste sätta mig i andra rummet och ha koll på dom när dom är på framsidan. ^^ Så jobbigt. Men då kan jag passa på att läsa min bok som ska vara inne den 1 feb, Och då fyller även min pappa år :) Inte långt kvar!
nej, hörs senare

stängd imorn med ^^

Asså skojjar dom med mig eller?! Skolan kommer vara stängd imorn med.. Sa jag ATT DET INTE ENS SKA SNÖA IMORN?!
Jag får ju lite lätt panik! Inte okej för 5 öre. Fatta att de kryper i mina ben. Hade jag fått köra idag hade de inte varit nåra problem.. MEn nu fick jag inte de. Och får jag inte köra imorn dör jag..
Lilltjejen ska ha playdate imorn hemma hos oss vid typ 1-6 säkert.
jaja, nu ska jag inte klaga. Kommer va super kul och dagen kommer gå super snabbt!
Nu ska jag iaf sova, eller läsa ett kapitel iaf. Love<3

Snowstorm again

Asså herregud! va är detta!?
Ytterligare en snöstorm på väg. Den börjar faktiskt redan nu lite. Ska komma typ 24 inches och sen ska den komma från 2 olika håll! Räckte de inte med den vi hade i fredags då vi va insnöade eller? Nej NEJ! utan vi ska ha 1 till. och tro mig, detta är inte den sista.
Iaf, skolorna kommer garanterat vara stängda imorn, pga snön.. För dom vet seriöst inte va Vinterdäck är!! Men att ha däck som är för alla sesånger funkar ju ^^
Jaja, idag har jag iaf varit så otroligt trött att jag höll på att somna på starbuck förut idag. Åkte även dit nu på kvällen med Tone och Marie. Men hade dock 1 vilkor att jag skulle hänga med och de va att Tone min älskade vän köpte en redbull åt mig! JA GOTT FOLK, tone har fått mig att börja gilla redbull. Inte okej alls. Men de är ta mig tusan gott!
Men om man är insnöad imorn så kanske man får lite nytta gjort iaf. Kanske ska ta och städa rummet? Va sägs om de liksom?
Sen va ju jag smart också att hyra en bok, eller 2 faktiskt. Den första är Ramona's world och den andra är Beezus and Ramona. Ni vet filmen om Ramona and Beezus? De är dom böckerna iaf. Fast på lite enklare engelska, orkar inte riktigt anstränga mig :p
Godnatt<3

sen, men vad gör de? :p

Pepparkaksbaket :p

Back on track

Ja men nu är jag back on track igen med min lille diet va:p haha, kör den typ måndag-fredag:p Då jag INTE äter onyttigheter. Eller ja jag ska inte ljuga, de gör jag. Men inte lika mycket och då kanske de handlar om en bagel eller så.. Och kanske en kaka till kaffet(a) men till frukost lunch och middag äter jag massa avocado, ägg, keso och sånt! Så då är jag ju iaf lite nyttig! Right? Iaf, måste strax åka tänkte åka till biblioteket först innan jag ska hämta upp J från skolan, har ju min Claim att skicka in idag nämnligen. Eller jag kanske gör de imorn förresten^^ Måste se till så att allt är ifyllt. Men det verkar det ju vara. Ringde nyss till mitt försäkringsbolag och frågade om sista fråga jag inte riktigt fatta. Och jag behöver typ inte fylla i den :) Men måste ringa tillbaka imorn och se hur lång tid det kan ta innan jag får tillbaka mina 186$ jag ligger ute med! Skulle ju va nice och få dom innan jag drar på min resa:) Hon tjejen jag snacka med sa att de beror på hur mycket dom har att göra. Så hoppas att de inte är så mycket. Nej, kanske ska bädda min säng eller dammsuga lite innan jag åker! <3

Shoppingen

Vitt linne med öppen rygg från Burlington 13.99$
Svart klänning med volanger och stenar i kragen från H&M 20$
Högklackade skor med små volanger och stenar vid hälen från Burlington 19.99$

The Video

hahha!

Sticker iväg

Sticker iväg nu för ett Au Pair möte på Starbucks:p Då våran Snow Tubing blev inställt för att det kommit för mycket snö så att vi skulle ha haft svårigheter att ta oss till stället som ligger 1½ timme härifrån!

Hörs senare, då bilderna från shoppingen kommer också!

xoxo

Shopping

Jaha, men jag som INTE skulle shoppa. Haha.. Va i mallet igår med Jennifer och Tone. Hittade självklart saker på rea! Hittade en sjukt söt klänning på H&M som kosta 20$.
Sen gick vi till Burlington och kolla för första gången på 8 månader :p
Hittade självklart ett par högklackade skor för 20$ AS snygga.. Och ett linne!

Visar bilder sen. :)
NU ska vi ner och äta frulle! xoxo

Vantar

Lördag idag! Haha, dagen började ju bra iaf! Tone den sjuklingen kom och hämtade mig för att vi sen skulle dra till läkaren. Hon skulle kolla halsen sin.
Allt slutade med att hon måste ta antibiotika och typ nån hostmedicin!
Men hindrar de oss från att åka till mallet? NEJ! haha nu står Tone här och sminkar sig och håller på. Är ju hon henne nu!

Här får ni en video från Stamford Mall, såhär kul kan mina vänner Tone och Jennifer ha med MINA vantar ^^


sjuk igen?

Sitter på starbucks just nu med TOOONE! också kallad "einstein" hah..
Ätit bagel och druckit kaffe.. Nice start på dagen må jag säg. Asså jag tror jag håller på att bli sjuk igen! Va är detta liksom!? Blev frisk i början på veckan och nu känner jag mig krasslig igen!
Jaj, får hoppas att jag INTE blir sjuk iaf.
Early dissmissal idag för barnen då! Pga LITE snö på vägen.. Seriöst de är ju sjukt. De är väl nu de börjar med alla dessa dagar..
Pappa: Min Claim jag ska fylla i är om att jag va hos läkaren i sommras.. Vill ha tillbaka mina pengar liksom :p

dot dot dot....

dot dot dot... Mitt och Tones nya ord tror jag :p haha satt och sa de idag på starbucks! jaj. :p
asså jag måste bara säga! Jag är så jäkla trött! Herregud, tror ju att jag sla dö av trötthet snart!
Och en annan sak! Tror ni inte jag har velat skriva ut en claim jag måste skicka till mitt försäkringsbolag som jag har undertiden jag är här! Jo de har jag i typ 5 månader... Tror ni inte jag hittat ett sånt papper nu?! Och jag tror att de va de pappret jag hade med mig när jag kom hit! ^^ Så JÄVLA störande! Jaja, nu måste jag bara fylla i de också.. Men måste nog ha hjälp av någon, Mamma? Pappa? haha nån av er som kan hjälpa mig tro? Innan måndag?
Vet ni vad jag har gjort? Jag har varit duktig och resat bland lite av mina kläder jag inte kommer använda innan jag åker hem! Och faktiskt vikt de och lagt de i min stora resväska! Yey. Jag är så seg när de gäller sånt, och sen kommer jag vilja gå ut och göra saker på kvällarna istället för att packa! ALLT för att slippa de. Därför bättre att göra de nu! För i Mars redan ska den hem. Okej fine typ 2 månader. Men tror att dom som ska ta hem min väska kommer i början av mars nämnligen.
Nej nu måste jag borsta igenom håret och sen dra och hämta killen! Puss<3

I'M IN MIAMI BITCH

jaha men fan va nice! Innan jag då drar till Cali så kommer jag och Tone och förmodligen jennifer och hennes kompis åka till miami! :D Nice!
Kommer åka i mitten på april vilket gör att vi kommer hinna spara massa mer pengar! :) Hotellet vi kanske ska bo på är ju inte helt fel heller! Kollade upp flyg+hotell de kommer kosta per person 450 dollar typ!
SÅ jäkla värt de! :D Tycker ni inte?

Om 10 min ska jag iväg och hämta första ungen och runt 4 kommer unge nr 2 hem! Karate ikväll också! wiihoo! Seriöst jag ska sova den timmen! håller ju på att somna nu! Inte okej, jag som sov så gott hela natten! (a)
Nähä hurrni, om jag kanske ska dra mig ner och kolla i Collage katalogen kanske? har ju 44 timmar kvar att göra innan jag drar hem.. hum 3½ månad på mig typ! Inte okej.. Men kommer typ vara klar i mars! SÅ de är ju bra iaf!

Back to schoool

Så börjar allt som vanligt igen! Barnen ska tillbaka till skolan idag! Jippie!
Tycker faktiskt de är skönt att de går tillbaka idag, så man själv kan få tillbaka sin dagsrytm på de man vill göra.
Som idag då. Mitt nya liv börjar idag! haha mamman sa exakt samma sak till mig, hon ska börja på en slags diet idag, vilket jag också ska. Eller asså. jag ska mest sluta äta allt onyttigt bara och börja träna igen:p
Men ni fattar!
Nej nu har jag inte tid mer! Skriver mer när lilltjejen också är avsläppt!
Puss<2

8 månader

Idag är det 8 månader sen jag stog på Arlanda och sa hejdå till min älskade familj i 1 år. Jag visste dock att de skulle komma till mig och hälsa på, men inte när.
Nu har alla i min familj varit här. Pappa och Katarina + bröderna va här på novemberlovet och mamma va här nu under min födelsedag.
Jag förstår seriöst inte vart dessa 8 månader tagit vägen. Vad har jag egentligen gjort?!
Kan ju ta och berätta att om 1 månad så ska jag bestämma mig för om jag ska förlänga eller inte. Vilket jag har så svårt att komma fram till om jag vill eller inte. Jag menar hur ska jag kunna veta de 3 månader innan jag ska åka? Hur fan ska man kunna veta om man är 100% säker 3 månader innan?! De går fan inte! Seriöst. Och väljer jag att inte förlänga så kommer jag få papper hem om när jag vill åka hem till sverige bara 1 månad senare. Alltså i mars. Och nu är det seriöst inte lång tid kvar tills allt detta sker..
Börjar få sånn panik.. Men jag har lärt mig och vet att jag ska njuta av min sista tid här, om jag inte förlänger. Vilket jag definitivt kommer göra. Har så otroligt mycket att se fram emot.
3 grejer iaf!
1. Miami med Tone i februari
2. 6 flags
3. Min sista resa i maj, om jag inte förlänger.

Snälla rara underbara tid, kan du inte gå lite långsammare.

2 Januari 2011

Hej allesammans!
Äntligen hemma igen efter en heldag på Danbury mall med Jennifer och Tone!
Skulle inte ha shoppat men shoppade lite nödvändiga saker. Eller ja 2 saker iaf:p
En body mist från VS som luktar sååå gott, och sen en fotfil från stället där jag klipper mig! Mycket trevligt.
Efter mallet så drog vi oss till Wilton för lite Starbucks time! Där träffade vi även på Maja, Hanna och Tina!
Någon timme senare drog jag, tone och jennifer för att glo på bio i south norwalk, dit kom även miguel och Steve! Denna gång stog bion How do I know på schemat! haha, så rolig. Tror seriöst att jag ätit för mycket onyttigt idag. eller vad har jag egentligen ätit?! Lite chicken nuggets från donken, en bagel och massa popcorn? haha kanske därför jag mår så fruktansvärt illa och min mage är svullen. Jag vet inte:p haha!
Men imorn börjar ju mitt nya liv såååååå INGE mer onyttigt för mig på ett bra tag! Vi får se hur de går ^^ haha..
Nej nu en snabbdusch innan jag ska sooova! PUSS och Godnatt! <3

GRATTIS KUSIN

GRATTIS ANNA MIN ÄLSKADE KUSIN VITAMIN! idag fyller du år, hela 31 år!
ååh, jag hade velat vara hemma nu och firat dig med alla! Puss och kram på dig!

Hoppas du får en underbar dag! <3

Jobbkväll

Jaha då har man jobbat ikväll då! Inte så ansträngade direkt, men iaf! Hade bara ena ungen hemma då andra är hos våran granne för en sleepover! Trevlans.
Vi har inprincip bara suttit och kollat tv hela kvällen. På nått program han gillar, och nu glor jag på Ghosts of girlfriends past.
Så underbar film! Så jäkla rolig!
Sen har jag och Tonis kollat på lite hostel och flyg till Miami i februari. Helt okej asså.. De ända som vi måste hitta billigt nu är flygbiljetter. Nån som vet någon bra hemsida?
Tänkte dra dit på en lite weekend nu innan jag faktiskt snart ska hem! har ungefär 3½-4 månader kvar att jobba.. De är fan ingenting! Börjar fan bli lite stressed out här!
Nej nu åter till min film! <3

RSS 2.0