PT..

Jaha, då har man testat på PT(för er som inte vet så är det förkortning för Personlig tränare)..
Snacka om att hon tog all jäkla kraft ur mig! Men nu vet jag vad jag ska göra för att gå ner mina kilo jag gått upp här under 7 månader, samt att hon gav mig tips på att börja träna 3 ggr i veckan igen + att jag tänker gå ut och springa några dagar, typ som imorn.:P
Sen gav hon mig bra tips på maten också! Underbart! Men haha! Under själva träningen, tror ni inte jag känner mig lite yr eller? JO! Men hon sa de då, att så kand e bli om man tränar första gången med en PT eller om man inte tränat på ett tag, som stämmer för min del då.. Hmm.. 3 veckor.. Eller ja jag har inte tagit tag i det sen min kära far va här. 1 gång lite hit och dit har det blivit. Men de ska ändras!
Nu iaf ska jag ner och sätta på all min äckliga tvätt! + att typ tvätta mina lakan idag kanske.. Eller så tar jag de imorn i samma veva som jag ska ta barnens.
Kanske ska äta lite också.. Lite hungrig va, redan tryckt i mig 3 frukter:P
hah, ska nog söka på nyttig mat på recept.nu eller tastline.se:p
Puss&kram till er

fram och bak

Jaha, då har man fått reda på att bilen visst behövde nya bromsar fram och bak. Kul. Så nu ska bilen lämnas in i slutet på veckan och då måste de också ha kvar bilen under en hel dag, tror kanske över natten också^^
Så surt, och billigt är det fan inte heller.. Inte för att jag betalar, men tycker synd om mina HP faktiskt.
Juste, min Tattoo har börjat läka också, vakna inatt av att den klia som tusan, inte världens roligaste + att jag hade skit svårt att somna igår, kan iofs ha varit kaffet jag drack 1 timme innan på starbucks med alla utom Hanna.
Hah, skulle ha kollat gossip girl hos tone först men sen slutade allt på starbucks! :P
Nu är det tisdag och idag har jag iaf ett träningspass med en personlig tränare på gymmet jag tränar på. Underbart. Kommer väl inte kunna gå imorn ^^
Jaja, när jag kommer hem iaf ska jag tvätta mina kläder och sen sova. Är så fruktansvärt trött.
Är nog, som jag skrev, pga att jag inte kunde somna igår och vakna typ varannan timme! Måste seriöst gå och lägga mig tidigare varje dag nu och bli bättre med träningen.
Nej nu ska jag ner och göra kaffe och hoppas på att jag blir piggare, och sen börja röra mig mot gymmet!
<3

saknar

Fy fan va jag saknar er tjejer! Alla galna kvällar vi haft, intärnskämten, skiathos, alla våra minnen ihop sen 8:an!
Nu har jag varit borta från er(Michelle och Lollo) i snart 7 månader och Jennifer dig har jag inte träffat på 1 år snart! Så när jag kommer hem kommer jag inte träffat dig på 1½ år!
Visst vi skriver inte så pass mycket med varandra, lite då och då när vi är inne på fejjan samtidigt liksom.
Satt nyss och kollade på bilder från skiathos. Åh vad jag saknar den tiden! Helt otroligt. Så nästa sommar om 6 månader måste vi ta igen allt!
Miss u guys soo freaking much! <3
1½ år sen? :P Kan de stämma?
Love u girls<3

happy thanksgiving everyone

Jaha, och där va thanksgiving över! Haft en otroligt bra dag som började med frukost på starbucks med Jennifer! Ofcours!
Sen drog jag mig hemmåt och gjorde mig iordning för att efter ett tag gå ner och hjälpa min HM's mamma med "the stuffing", ni vet som man brukar ha i kalkonen!
Hon tyckte jag va grym faktiskt! Gillar henne. Sen kom även min HD's mamma som jag träffade för första gången idag, hon är så söt! Gillar henne.
Hon hade även med sig kalkonen och oj va god den va! Jag är fortfarande mätt och vi åt thanksgiving maten till lunch, så typ runt 2. Och nu är kl 20 i 8! ^^ Inte okej.
Men de va inte bara massa mat utan också 4 olika desserter på 7 pers! haha. De va tiramisu, cheescake, äppelpaj och nått annat:p Juste och massa kakor! :P hah!
Kan ni fatta att man äter allt detta!? Snacka nyss med jennifer, och hon ligger död i sängen efter all mat! Vilket jag också ska göra snart! För kl 9 är det faktiskt Grey's:)
Så nu funtar jag på om jag ska ta en dusch och se gå ner igen eller om jag ska gå ner ett tag nu och sen  gå upp och duscha innan jag bäddar ner mig i sängen framför Grey's med Te.. Tuff question. ;d
ps. bara 3 veckor och 1 dag kvar nu tills mami kommer :) <3



dessa halvdagar

Asså seriöst, jag gillar egentligen inte halvdagar alls! Då kommer barnen hem typ senast 1^^
Men idag har dagen gått sjukt snabbt. Förstår inte. Jaja. Imorn är dom lediga och på fredag.
För imorn är det så mycket som Thanksgiving. Då ALLT är stängt! så de suger, Men jag ska spendera hela dagen och kvällen med min familj! Äta god Turkey och massa annat!
Idag iaf, har jag inte gjort mycket mer än att sitta på starbucks med Tone och Jennifer. Sen hämta upp killen från skolan för att sedan möta upp tjejen vid skolbussen. Vid 20 över 2 åkte vi till ögonläkaren och skulle kolla hennes ögon. Haha, hon är överlycklig. Hitta så otroligt söta glasögon till henne! Hon älskar dom!
Sen åkte vi hem och då blev det faktiskt redan dags för middag pga att vi alla va så hungriga.
Tidig middag och jag blev därför också off tidigt. Ledig fram tills imorn kl 12 typ kanske tom halv 2! Min HD sa att han tyckte att jag skulle sova länge imorn! :) Sånt gillas!
Nu iaf ska jag bara lägga in min rena tvätt i min garderob innan jag ska ut och joina Tone för en kaffe!
Förvånade? Tycker inte jag :P

love<3

Off

Nu gott folk blev jag off!
Känner att jag vill stanna hemma längre nu när pappan har opererats!
I vilket fall som helst så ska jag åka och hämta upp Tone tonfisk nu för att sen dra till TjMaxx och shoppa (inte jag, hon ska shoppa) och se blire väl en kaffe på starre! Gillar't!

Later!



Överraskningen!

DÅ VA DET KLART! TATTOO NR 2 IS DONE! :D
Blev så sjukt bra, jag är riktigt nöjd! ååh! Haha jag och min tatuerare satt och asgarva typ halva tiden tror jag! Han va så otroligt rolig!
Halv klar! :) Lite mer skugga skulle de bli!
<3

1 timme

God morgon gott folk!
Gaah, har ju sagt att något spännande händer idag! Och de spännande händer om exakt 1 timme nu! aah..
Så jag måste alldeles strax åka, måste tanka också! Jag hatar att göra de^^
Jaja..
Ehm, annars så lovar jag haha att idag ska ni få massa bilder från när pappa och dom va här! Gud vanjag är dålig! herre jösses..
Nej nu måste jag röra på mig.
ps. ni får veta vad det spännade va när jag kommer hem! ;)

lots of love<3

hahha!

Asså jag är ju helt otrolig! Nu har jag inte bloggat på 2 dagar igen^^
Men nu är det första gången typ på hela dagen jag kan sitta här.. Sat i bilen i seriöst nästan 7 timmar idag! inte okej. Körade fram och tillbaka hela dagen. In till NYC! Jag är ju bara för grym!
Iaf, IDAG är en STOR dag! För idag har,
1. Lilla jag namnsdag! Japp Elisabeth är det idag:)
2. HARRY POTTER sista filmen del 1 PREMIÄR! WIHO! den ska vi titta på imorn(a)
3. Jag har e överraskning till er, men ni kommer inte få reda på vad förens de är avklarat;)
Jaj, nyss iaf kom jag hem från mitt fredagsmys med Danne, Marie, Jennifer och Miguel! Haha, herrejösses va vi alla va trötta!
Nu ska jag iaf fixa mig för att sen gå och sova! Hoppas att jag får sova ut imorn.. Men de är väldigt tveksamt. Vet inte om jág måste vakna när barnen vaknar.. Humm, ett mysterium. Nej då.
Va mer finns de att säga mer än att jag MÅSTE hitta ett massage ställe! Min rygg tar död på mig! Jennifer fick massera mig nu innan vi åkte. Kan fan inte ens röra axeln, typ...
jaja, NU bedtime! Nite nite

Till ruta 1 igen då..

Ja men de är det ju verkligen, inte bloggat sen förra veckan, igen^^
Men jag har haft sjukt mycket att göra och har knappt varit hemma och har jag varit hemma har klockan antingen varit sängdags eller så har jag bara varit hemma och vänt efter 10 min...
Snart 2 veckor sen min pappa och compani va här, tiden går så fort!
( herregud, tar mig en evighet att ens skriva lite^^)
Jaja, iaf. Under veckan pappa och compani va här bodde vi i NYC från fredag-torsdag!:) Sen tog vi tåget tillbaka till CT på tordagen och stannade till Lördagen då de åkte hem :(
Mycket trevligt hade jag iaf må jag säga.
Vi såg i princip allt man SKA se när man är i NYC+ att vi han shoppa en hel del! Vi vart typ stammisar på ett ställe som sålde Converse och levi's jeans! :p Sånt gillar vi!
Istället för att skriva allt så kommer jag göra en BILDBOMB istället med allt vi gjorde på 1 vecka. Hur låter de? :p






update: haha, detta tog mig sen igår att publicera! Jaja, så kan de gå^^

en bild säger mer än 1000 ord

En bild säger verkligen mer än 1000 ord.
Mina bröder betyder verkligen så mycket för mig!
Saknar er redan! <3

6 månader

Jag kan börja med att säga att detta kommer bli ett ytterst kort inlägg då jag inte orkar skriva^^
Pappa och compani va ju här förra veckan, under höstlovet i Sverige! Hade så otroligt mysigt.. Ville inte att de skulle åka hem, så det va bra jobbigt att säga hejdå på flygplatsen i lördags då de åkte hem. Va otroligt glad över att älskade Sophie va med mig i bilen! Hade inte klarat mig ensam.
(Kan berätta mer om veckan imorn)
Igår va jag iaf på bio med Jennifer, Hanna och Tone.. Såg Due date den va faktiskt bra! Men jag hade ingen ork att garva eller nått pga att jag blev sämre med kvällens gång. Haha, satt och bara darrade på starbucks innan för att jag frös som en jävla gris, visade sig ju då när jag kom hem att jag hade fått 38.1 grader i feber. Inte så jävla konstigt då att jag frös både på starbucks och på bion xD
Idag har jag bara sovit, och tvättat när jag vakna, dagen i sig har varit hur lugn som helst, så skönt. Fick nu på kvällen en liten flicka i knät som ville mysa, och det första hon säger är: I love you. Även fast man mår skit, blir man fasen varm i kroppen av att höra de där från ens lilla unge! Åhh..
ps. 6 månader här nu. för iofs 1 vecka sen typ, fast då va jag i NYC och kunde inte gå in här av någon jävla anledning. Känns helt stört att det redan gått 6 månader. Men nu iaf hoppas jag att tiden kommer gå fort även fast de börjar bli vinter här nu, då det faktiskt kom lite snö imorse som nu är borta!
Nu ska jag gosa ner mig i min säng med en bra bok.
Imorn ska jag ta tag i mitt rum och få iordning på det igen, Får se hur mycket jag orkar. Hoppas på att det är bättre imorn, även fast jag inte haft feber idag.
Kärlek till er alla<3

RSS 2.0