I'm back

Hej alla!
Ja nu är jag tillbaka igen, såhär lagom till första advent! Står på benen igen nu, även fast jag åkt på en äcklig förskylning ^^ Men så kan det vara!
Sitter här på mitt rum och snackar med M på sms och lyssnar på min nya idol Daniel Merriweather. Idag har jag iaf bara varit hemma, jobbade idag och kommer inte göra det imorn heller.. Vill vara frisk tills på fredag då jag ska med min "lillasyster" till hennes land. Där vi ska bara vara över natten. Kommer bli sjukt mysigt! Längtar så sjukt mycket! Bara vi och några andra. ska bli mys de!
Har även varit i stan med "lillasyster" och shoppat idag sen har jag köpt förskylningsgrejer också:p
Segt men jag va tvungen! Bilder får ni se sen (:

Nej nu ska jag återgå till att snacka med sötnosen i Tele!


I hate that I love you

Just nu känns allt bara knas. Jag fattar inte hur man kan behandla en person så här? Jag menar jag har inte gjort denna människa ett piss. och ändå är det JAG som får lida för allt skitsnack.
Jag vet inte vad jag ska göra längre, vet inte vad jag orkar. En sak jag vet är att jag inte kommer skriva mer idag iaf. Orkar inte försöka vara glad längre.


london :D

JA, det är Bokat nu! Min pappa flyttar nämnligen dit den 1 december och kommer inte hem under julen.. Så jag och mina bröder ska fira jul där + att jag är där på min fördelsdag! jag bara älskar london, okej att han bor lite utanför, men ändå! Så nice! Vi ska vara där i hela 10 dagar och bara shoppa, äta gott och bara mysa!
va ju där för 1½ år sen med en kompis, åh jäklar va kul vi hade. Saknar det grymt mycket! Men nu bär det av dit igen :)

jobb jobb..

Hej alla!
Ja, det är precis va det är! jobb jobb jobb hela tiden.. känns som att de är det ända jag gör!
Jaja, jobbar hela veckan nu, sen är jag tack och lov ledig i helgen! :)
Öppnar imorn, alltså 7, och jobbar till 4, ja. Trött efter de må ja tro :p Nu när jag kom hem iaf hade mami gjort mat, köttbullar med mackaroner, gott. Sen har jag packat upp väskan och nu går KISS-heaven's on fire på repet hela tiden! haha! har jag nått liv, SVAR: NEJ! xD

jaja, väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan hänga den.


Måste bara tillägga att this is it! HAHA

RSS 2.0