Bra avslut

Min kväll kan inte slutat bättre på en otroligt störande dag, som bara inte kunde bli mer jobbig!
Dagen började med att jag skulle städa och göra iordning i barnens rum, Ja men kl 10 börjar jag med tjejens och är inte klar förens 1½ timme senare med hennes och sen tart killen 30 min ^^
Va tvungen att vara klar till kvart över 12 då natta skulle hämta upp mig, och vi skulle bege oss till NCC, ett collage i Norwalk. SKulle hämta hennes papper på hennes förra ämne, men hon va inte där. Så vi passade på att fråga om bartender kursen som vi visste att de hade.
Ja men då har dom ju SJÄLVKLART inte fått in höstens scheman utan får in dom i augusti. FUCK. MEn iaf!
Hem igen, då jag tar tag i lekrummet som nu ser ut som ett bombnedslag för att JAG håller på att rensa bland allt skit som är där!
Okej, måste erkänna rätt kul är de när man väl har fastnat! Men själva grejjen att börja gör mig frustrerad och när barnen har så mycket saker gör mig ännu mer frustrerad!
Kl 5 iaf hämta jag upp natta för att åka till 2 till olika collage och kolla om de har bartenderkuser. Men de hade de självklart inte. Och påvägen till Stamford upptäcker vi VÄRLDENS kö på Merrit. Vilket gör att vi får panik eftersom att hon skulle vara hemma igen till kvart i 7.
Så mitt i allt måste vi hitta 95:an för att ta oss hem på ett annat sätt. Men min GPS jäkel ville bara att jag skulle vända om och ta Merrit, vilket jag inte ville!
Tillslut hittar vi 95:an och där rullar de på ganska bra, men de va sjukt mycket bilar där med. OCh för att göra oss ännu mer arga och frustrerade denna dag, ska de ALLTID bli rött vid vartenda jäkla stopskylt!

Men, vid 7 då. hämtar emma upp mig för att vi ska tillbaka till NCC, och hämta upp Nattas papper. Men då fick inte jag de utan hon va tvungen att snacka med natta om de. Så efter mycket om och men så kommer emma på med idén att vi ska åka till stranden. Vilken bra ide tänker jag! Så vi drar oss till Westport stranden och har en underbar slut på kvällen! Båda behövde de verkligen! Mycket fina bilder tog vi också! :p

TACK EMMA FÖR ETT UNDERBART BRA SLUT PÅ KVÄLLEN!










Scary movie?

God morgon allesammans!
Igår åkte mina sötnosar bort i 10 dagar för att vara i New Jersey med Pappans föräldrar. Men allt va lite 50/50 under hela morgonen om de skulle de eller inte. Men sen vid halv 12 ringde pappan och sa att vi skulle möta upp farmor på en flygplats 30 min bort vid 2^^ Lite stress eller?
Men som tur va hade ungarna hjälpt mig hela morgonen och packat ner massa spel fixat de sista i deras resväskor och sånt..
Sen när det skulle åkas dit, hade jag inte rätta adressen. så jag fick åka utan GPS!!!!! MEN jag hitta och gud så glad jag blev! haha...


Så här ser det ut när man har bilen fullpackad!

På kvälllen så ville jag och natta kolla på en skräckis på bio. Men problemet här är att dom bara visar 4 filmer om dagen! ^^ Inte som SF på hötorget inte! Men vi hittade en iaf som skulle vara en Thriller Winter's bone. Jag hämtar upp natta och även emma som hänka med. Kommer till bion köper biljetter drar en vända ute i Norwlak innan och hamnar på Donken där det bli glass och kaffe köp för min och nattas del.
Väl inne i biosalongen så sätts en film igång efter all reklam. Och alla 3 i kör säger: Snälla säg inte att detta är filmen!! Sen svarar vi alla 3 i kör igen: Fan också, det är det!
Vi gav filmen seriöst 40 min att bli bra! Men inte fan blev den de! Så vi haha! Lämnade biosalongen efter 40 min. för att vi alla fick typ självmordstankar istället av filmen. Vi ville ju bli rädda!
SÅ kvällen slutade med att vi drog hem till Arber som hade Motorsågsmasaken på film hemma. Så vi satt och kolla på den i typ 1 timme innan vi va tvugna att åka hem. Idag eller imorn ska det kollas klart på den iaf:P haha..
Men som sagt. KOLLLA INTE PÅ WINTER'S BONE om den mot förmodan kommer ut i sverige! Den SUGER!


Såhär läskig trodde vi att den skulle va! Men hur rädda blev vi? :p


2 dagar sen

Ja men hejsan alla! Nu va det hela 2 dagar sen jag skrev nått! Har haft fullt upp hela helgen, därför:p haha och har jag suttit vid datan så har jag bara kollat mailen! :)

men nu tänkte jag att ni skulle få en lite uppdatering i följd med bilder och videor:p

Fredag: Ja, fredagen va jag inte så säker på om jag skulle med till NYC för midsommarfirandet eller inte. Men jag tog mig i kragen och hänka med tjejerna iaf! Vi fick med oss våra killpolare också som aldrig firat midsommar! Kul kul! Det blev dans runt midsommarstången, svensk mat och massa sång! Riktig svensk midsommar tycker jag allt! Sååå värt alla pengar! Åkte dock hem efter de, efter som att jag fortfarande inte mådde 100%, men de andra fortsatte kvällen med att gå ut i NYC.

Lördag: Igår då, ja jag åkte till stamford och mötte upp emma, natta, sophie och paraguay hos hans polare.. Där satt vi och glodde på fotbollen, USA vs. Guhana(eller hur det stavas). USA åkte ut! jäklar va vi vart glada! :p ahha! Efter det sprang jag coh natta ner till poolen och bada! Blev jag inte islängd eller? JO! paraguay och natta tog tag i mina ben och armar och slängde i mig ^^ Jaja, vid halv 8 typ drog vi hem till dom och gjorde oss iordning för att gå ut och dansa. Men de hela sluta med att sophie och Natta gick in på krogen jag och emma drog till Wojteks polares lägenhet och va där, för att sen hämta upp sophie och dra hem vid kvart över 12:p hah!
I vilket fall som helst så hade jag det super kul.

Today: Idag iaf så ringde natta kl 10 och fråga om jag kunde plocka upp henne så att vi kunde åka och käka frulle tillsammans. ABSOLUT liksom, det blev ett stop på bagel house där vi köpte varsin bagel med creame chees på varsin kaffe och jag köpte juice! :) MUMS.. Nu iaf så kom familjen hem här, vakna upp helt själv i huset idag.. Så kille ska bara ta det lugnt, har nog råkat smitta honom (a) lilltjejen ska på manikyr med mamman och pappan kommer vara hemma med killen. Så nu väntar jag på att sophie ska komma hit. Vi ska väl hitta på nå. Tror jag ska dra med henne till danbury mall. Måste införskaffa ett USB minne så man kan börja skriva ut lite bilder! SKit billigt! :)

Nej, nu ska jag plocka iordning på mitt rum, ser förjävligt ut! haha! Kläder lite varsom, papper här och där obäddad säng. Ja allt är en stor mess!
PUSS och KRAM


de jag shoppa


Den lilla fina prickiga. Från forever 21!


Tubklänningen som sänger allt! Från forever 21


Här har vi äntligen min efterlängtade byxdress från forever 21


Här är 2 utav 3 ringar, den 3 är helrund med massa stenar runt hela.
Sen köpte jag även ett halsband med lite roliga saker på! Jätte fint, i guld..


De vita conversen kommer från marshalls och kostar 25 $ de lila/gråa kommer från foot locker och kostar också 25$ nice va? :P

snoooor snoooor snooor och midsommar

GLAD MIDSOMMAR alla!
hoppas att ni får en underbar dag och att de är bra väder hemma i svelandet! Här är det sjukt bra väder och alla mina vänner ska in till NYC senare i eftermiddag för att dansa runt midsommar stången.. Själv ska jag nog ligga hemma och dö..
Har seriöst inte mycket krafter, snorar och hostar som bara den. Jobbar knappt idag, då jag inte ska vara nära barnen så mycket eftersom att de åker på semester på måndag.
SÅ jag ska nog passa på att läsa i min kära engelska Twilight bok och sova mycket.. Sen måste jag lägga fram kläder till barnen som dom ska ha med sig. SJälvklart ska de hjälpa mig. Men iaf..

Nej nu ska jag ner igen..

PUSS

update

jag har då gått och typ blivit magsjuk. har spytt 2 ggr, har iofs ingen feber, hostar snorar och huvudet gör så jävla ont.. Kul att man blir det dagen innan midsommar! Det är sånt här som får mig att längta hem, då man blir omhändertagen....
Kanske ska kila till en läkare, har haft bröst ont igen och nu detta som sagt.
Inte okej någonstans!

Så ni kommer inte få så speciellt bra uppdatering nu, tills jag är helt frisk, så ni vet.

Kram på er

at home

Nu ar man antligen hemma igen! Efter lilltjejens avslutning va avklarad med bildvisning, kakor, pizza, vattenmelon och massa annat sa vart det lite lek i lekparken vid skolan innan vi akte hem och vantade vid bussen pa killen.. Bussen va sa sjukt forsenad! Jaj, han kom hem iaf efter ett tag, tack a lov!
Vi gick hem och satte pa oss badklader innan vi gick over till grannen och lekte i poolen innan alla blev trotta sa vi gick hem..
Nu ligger 1 och sover och den andra ar uppe pa sitt rum och jag sitter har, eller ja framfor tv med lillen som sover sa sott i soffan..
Har satt pa mig en klanning nu iaf som jag ska ha till middagen. Da vi ska aka runt kvart i 6 for att mota upp mamman pa en restaurang och ata middag tror jag..

Nej, nu ater till iCarley! :D (man far verkligen arbetsskador! kan hela spongebob laten och iCarley! inte okej!!!)

Puss

sjukling och sista dagen i skolan

Ja men va kul att man blir dunder förskyld nu innan man ska in till NYC på fredag då! Riktigt bra timing, tack kropp! Asså jag går runt och snorar som jag vet inte vad, ont i halsen, kallsvettas och allt! VARFÖR NU!? kunde jag inte fått de nästa vecka eller nått?!
Jaja..
Snart ska jag gå upp och göra mig iordning för att sen åka till lilltjejens skola för att äta pizza med henne och hennes klass:) Nice avslutning! Inte som i sverige!

Shoppade ju en massa här för någon dag sen, tänkte visa er vad jag köpte lite senare... orkar inte just nu och sen har jag lite annat för mig:p
Så de får jag visa sen:)
Nej nu åter till mitt jobb! och snytning av näsan!

PUSS


cuz I have something that you don't have!

I have Zilibands! eller hur det nu stavas! alla har faktiskt de här! ALLA! Det är duper populärt! har fått några av min söta hostkid och sen köpte jag och natta 1 paket med girlstuff i när vi va i danburymall!

Dagen idag iaf har bestått av slappning, chokladbollsbakning och middag, samt mer slappning och målning av teckningar! Nice va? :p






Love is just crap. Ooh yes! Single rooooles!

Ooh yes that's true! Love IS crap! ANNND I HAAAATE IT :D hah...
Vi tjejer har i weston och redding ska vra precis som killar ar mot oss hela sommaren! Later inte de bra? Vi ska spela samma fula lek som dom.
Later som en helt underbar ide! Natta som kom pa iofs:p och da ar man inte forvanad.. Men de ar bara hon som lever upp till de an iaf xD haha! Nej da..

Nej, men jag uppdaterar lite senare. Nu the med honung for min del.. har blivit lite smatt forkyld. Men de ar natt som gar nu.. Sa jag blir itne forvanad om jag blir sjuk ^^

laaater

japp


peppning

Är jag taggad till gymmet? SVAR: NEJ! Men då gäller de bara att peppa lite nu innan emma kommer hit och hämtar mig :p


21/6-10

Men jaha, da va det mandag igen da! Helt otroligt! Vart tog hela forra veckan vagen!?!?
jaj, mandag som sagt. Dags for samma gamla rutiner igen. Vacka barnen, gora samma frukost igen, tvatta den stora tvatten man ALLTID har pa mandagar ^^ Sen skjutsa barnen till skolan vid Senast 8!
Nu ar kl snart 20 i sa, de har 20 min till pa sig :p haha.. Imorn har e halv dag, vilket menas me att de kommer hem vid 1 typ.. Samma sak har dom pa onsdag da de slutar i skolan :D

Men de ska till Canada har nagon gang, antingen fredag eller sondag. och ska vara borta 1 vecka! NICE. Nej jag kommer sakna dom!
I vilket fall som helst. Sa ska jag fixa lite till har hemma nu, innan skolan vantar och sedan gymmet med Emma :)

Puss&Kram

ps. pappa jag sag bilderna pa hundarna! Super sota! man vill ju bara ata upp dom!

Danbury=hårfärgning och shopping

ja men de är väl typ va min dag bestått av :P haha.. Emma hämta upp mig vid 12, då drog vi till Sophie och hämta henne innan de blev till och åka till Danbury mall. Efter ett tag ringde natta och sa att hon också va framme, så vi 4 tjejer sprang runt i mallet som om vi inte sett ett förut :p HAHA! för min del vart de en del shopping. För de andra ine så mycket. Emma och sophie drog hem runt halv 3 då de är farsdag här idag! När är det de i sverige?!?!
Medans jag och natta kolla runt lite till innan vi drog till Marshalls i danbury och köpte converse! Så sjukt billigt. 25$

Nu sitter jag här hemma hos natta och har gjort slingor i hennes hår och färgar mitt just nu. Me like. De behövds kan jag säga. men klippnig får jag ta efter sommaren. Har dock inte klippt mig sen i februari, men jaja...
Nej nu är natta klar. Skriver mer när jag kommer hem :)

Puss

redan söndag?!

god morgon alla pigga och glada!
själv har jag sovit uselt! jaja, somna redan kl 9 igår kväll, när jag låg och kolla på min underbara Harry Potter film! De suger! Jaja, jag har iofs sett den typ 3 ggr. Men iaf!!!!!!!!!

Gårdagen spenderades på stranden i Stamford med massa roliga människor. Jag och sophie samåkte dit då dom andra redan va där:p
haha, de komiska va att vi bara hade en adress som låg i närheten av stranden. Så när vi kommer dit är det ju jäkligt lurigt att hitta, Men tillslut gjorde vi de. Fråga några vart stranden låg, och då va vi vid den! GRATTIS TILL OSS!

Nej, nu ska jag kolla på Yes Man på tv :)

   

Föör de e glaaaaaaasssiiiigt

Haha, japp de är va de är! Har precis varit i Stamford med natta och Emma hos några polare. De drog ut, men jag har sån jäkla mensvärk och är sjukt trött. Sparar mig till nästa helg istället ;P Då de blir NYC och Midsommar party! Woho...
Så när de andra gick ut drog jag hem, jag är tråkig jag vet. Men kände för att somna i min egen säng idag faktiskt xD hha, va hemskt de låter. jaja.

Vi dansade och lyssna till svensk musik, lärde även dom massa svenska ord och låtar:p De går bra för dom xD ^^ Eller inte.
Nej, nu ska jag faktiskt lägga mig i min EGEN säng och sleeepa. Imorn är de också lite jobb på morgonen, vilket kommer bestå av att ge tjejen frukost och kolla tv :p Mys morgon med andra ord! Love it.

Nej, sängen roppar! PUSS & Godnatt


I NYC med lollo och Therese:)

swimmingpool and fotboll!

Hemkommen igen från en skit bra start på dagen som började hos natta! Det blev bad i poolen och sedan kaffe och fotbollen! USA mot SLOVENIEN! Matchen börja sjukt bra med att slovenien gjorde 2-0, men va hände sen?! Jo USA gör lika och matchen slutar så också! SÅ FEL! jaja! Lite senare blire England mot nått, haha kommer inte ihåg vilket:p
Nu ska jag snart ner och sola på baksidan.. Tror inte jag följer med till lilltjejens sofball i skolan idag. De är föräldrarna mot barnen. Tror jag chillar hemma. Ska ju faktiskt på hennes skolavslutning nästa vecka och äta pizza:)




18 Juni 2010

Fredag idag då! God morgon Sverige/USA
NU är barnen i skolan efter en lugn och skön morgon, då pappan jobbar hemmifrån idag också!
Tvätten är snart klar och jag ska gå ner och vika den snart, men ska fixa lite med min scrapbook först:) Sätta in lite minnen och sånt:p
Juste, fick mail av pappa igår på hundvalparna! Så sjukt söta! ojojo, vill ju bara äta upp dom! Vita med bruna fläckar på! De ni! Welsh springer spaniel är de,(stavas de så?)
Sen har jag även listat ut när min käre mor kommer till mig, och sen har jag fått reda på när pappa, bröderna och katarina kommer till mig :) Mycket trevligt.
Hösten är bokad och klar med andra ord! ;p

Nu ska jag gå ner och fixa lite innan jag ska iväg till natta och bada i poolen för att sen glo på fotboll!

Pösssss

Mini golf med de bästa

Så nu är jag hemma igen efter en grymt rolig kväll med de bästa! Natta, Emma, Sofie och Arber! HAHAH! fan va grymma vi va! Nej men de va kul de!
Så nu har man provat på de också. Minigolf i USA liksom;p
Natta vann hela alltet, jag vann över emma 1 gång och hon över mig 1.. haha! Hade en liten tävling där va!

Nej, men nu ska jag sova. Imorn är det jobb igen kvart i 7 och FREDAG! Woho.

Puss och kram skummbanan!

swedish meatballs

Jag är fan i mig grym! Jag håller på att göra, svenska traditionella hemmagjorda köttbullar! Ojojoj va de smakar gott och blir sjukt grymma!
Jag är fan bäst! Min kära hostkid(killen) är bara hemma och när han vände sig om från datan kollade han på mig med stora ögon och frågade: "Is that swedish meatballs?" jag svarade: "haha, yes:p" Då svarade han tillbaka: "can I have them with swedish pancakes? :D"
Haha, vad ska man säga. är han gullig eller? Han älskar mina svenska rätter. Eller ja han har inte smakat köttbullarna än, men iaf! Sötnos.

Nej nu åter till köttbullelagningen! :D



Your love is my drug

Kesha-your love is my drug


Torsdag 17 juni

God morgon alla sma sota!
Usch vad jag INTE ville ga upp imorse! Rena rama pain! Men jag kom upp iaf! Tankte ju att jag far ju min kaffe om jag gar ner, sa da vart de fart i mig :p Hah, nej da!
Igar kvall tog jag, Emma och Natta en tripp till lite vanner i Stamford! Haha, dom ar sa otroligt roliga! Och dom har lart sig lite svenska ord! Good for them! xD
Natta fick aven sin forsenade fodelsedagspresent av oss tjejer. En Plattang! Haha, hon behovde en. Och den kom verkligen i ratt tid!

Idag iaf ska jag hem till natta en svang och bada in tha pool och kolla fotboll! Myspys! Sen ska jag inte gora sa mycket mer. Kanske lasa min twilight bok?

Nej nu ska jag dricka mitt kaffe!
Laaater

Hemkommen fran NYC

Japp, nu ar jag hemma igen, efter 1 timmes tagfard fran Grand Central Station! Jaklar! Man har ju bara sett den stationen pa film, men idag! IDAG va jag dar helt sjalv, eller ja forutom nar jag motte upp therese och lollo pa stationen! Sjukt stor, och klockan i mitten saklart ;)
Vadret holl inte riktigt i sig, men det va ju varm eftersom att allt ligger sa packat i NYC. Men vi knalla runt lite och tog sedan taget till Ground Zero, sjukt haftigt att se de igen. Vi gick aven in pa Memorial Museumet som dom har runt hornet sa att man kan se allt i bilder hur de sa ut innan allt ramla ihop och hur det kommer se ut nar de ar klara med bygget! Sjukt fint kommer de bli. Men de lar ju ta ex antal ar till innan de ar klara me de bygget :p

Efter de knalla vi ner till Wallstreet(tror jag de va) Och kolla runt dar innan Therese knalla in pa ett sushi stalle for att kopa lunch, medans jag och lollo kopte de pa subway! hah! Nar lunchen va fixad gick vi ner till vattnet och satte oss dar, och sag ut mot havet och FRIHETSGUDINNAN!. Japp, nu kan jag bocka av de ocksa xD
assa, jag kan inte riktigt fatta att jag 1. Traffa en av mina narmaste vanner idag i NYC, 2. Att jag kan aka in till NYC bara sadar. 3, Att jag sett Ground Zero, igen.  4. Att jag sag frihetsgudinnan(okej fran langt hall, men iaf!

En sumering av dagen: SJUKT BRA! :D (bilder far ni senare)

Nu da, japp nu kommer barnen om 15 min ungefar. Och da ska jag trycka i natt i pojkens mage innan vi ska ivag pa karate! De ar ju onsdag :p Han far nog en dounat sen ocksa :) Tjejen tror jag ska ha playdate idag med grannen, eftersom att hon hatar att folja med till karaten..
Till Middag kommer de bli hamburgare, MUMS!

PS! Karaste broder, ha sa sjukt jakla kul nu pa masgarn i 3 veckor och sedan seglingen med pappa i 1 vecka och sedan jobbet hos katharina :D Ar lite avis faktiskt! LOVE U 2!

NYC BABY

Idag ska jag in till NYC för att möta upp lollo och hennes syrra för en picknick Central Park om vädret håller i sig vill säga! Men det gör det nog!
Ska bli rikitgt kul, så jag åker direkt efter att jag lämnat av barnen på skolan! :D

Nej nu dags att göra sig iordning för att snart gå ner och väcka barnen! PUSSpuss <3


2 dagar i bilder

Asså haha, på bara 2 dagar har det tagits många bilder! Så otroligt kul har jag haft det med barnen! Igår va det lek i lekrummet med lilltjejen då vi byggde torn och annat med Jenga och stolar. Efter de va det ju karaten och idag så knalla vi över till grannen som har pool och bada i den med massa andra barn! Livet är underbart.

Måndag:

Mitt och Lillens undervärk med stolar


Här spelar vi Jenga:p


Mitt undervärk, trappan


Och allt slutade med att lillen gjorde dett undervärk, fint va?

Tisdag:



Plask plask! :p


Här ska de skrivas med vatten på kanten!


Hela dagen avslutades super, med svenska pannkakor till middag! :)

skit va jag ar duktig

Har hunnit med sjukt mycket idag! Dammsugit, baddat nytt i barnens och snart min ocksa sang. Tvattat typ 5 tvattar, vikt allt och lagt allt dar de ska vara, utom mina klader. Vantar pa att handdukarna ska torka klart i torktummlaren. Jag korde pojken till tandlakaren imorse, och sen tillbaka till skolan. Jag har hunnit slappa och glo pa Grey's, jag har hunnit prata med Lillasyster, Micke, Sanna, Sebbe, Alex, lillebroderna pa msn samt fejjan. Hunnit snacka med natta i telen och herregud! Denna dag kan inte bli battre. Ett stort plus ar att de ar grymt varmt ute, SOLEN skiner och de ar bla himmel!
Sommmaren narmar sig allt!
Och om 5 min kommer typ barnen med skolbussen och da ska jag tvinga ut bada pa antingen en prommis eller att hoppa studsmatta. Men kanner jag dom sa kommer de bli vatten krig! :p haha! LOVE MY KIDS!

Hors senare :D

Haven't met you yet


Michael Bublé-Haven't met you yet

bastaste!

Aaah! Mamma du ar ju for gullig! haha! Kollade i brevladan nu nar jag kom hem efter att ha varit hos tandlakaren med killen och sen tankat bilen. Va hittar jag da? Jo ett brev till lilla mig (a) Alskar att fa natt hitskickat fran sjalvaste sverige!
Det va ett brunt brev fran min karaste mamma! Nar jag oppnade de kunnde jag skymta natt som hade med Twilight att gora! Haha, och visst hade jag ratt. Hon hade last i Metro i fredags och sett en affish med Bella, Edward och Jacob pa och tankt pa mig! Sa gulligt! Och brevet som hon skrivit till mig ocksa, blev lite tarogd!

Men som sagt, som mamma skrev, jag ar saa otroligt glad att jag faktiskt trivs i min familj, och detta ar kommer ga sa sjukt fort. Snart har det gatt 2 manader redan. Jag kan sjalv inte fatta de! Men iaf! Sommaren kommer bjuda pa massa roliga saker, och snart slutar barnen i skolan vilket betyder att det kommer bli manga vistelser till stranden och poolen! :)
Nu ska jag satta mig framfor tv ett tag innan jag ska dammsuga och badda rent i barnens sangar och fortsatta med denna oandliga tvatt jag har idag! Gor allt idag for imorn bar det av in till NYC :D

PUSS

svenska skämt på amerikanska xD

Japp, det har provats idag xD Och tro mig, det låter bara fel! HAHA! Men ändå garvar man! Nyss hemkommen från starbucks, vi va 4 svenska tjejer 2 från tyskland sen va det lillbrorsan och senare kom storebrodern! Så otroligt kul, för där sitter vi och drar svenska skämt på amerikanska, vi sitter och seriöst asgarvar, medans de försöker förstå skämtet! Hah!
Nej, testa inte de. Det blir bara fel ;P

Lång dag idag annars, och det kommer det bli imorn med. Pojken hade karate idag så de va bara hemma från skolan 1 timme innan vi åkte igen, kom hem och skulle göra mat. Blev 3 olika rätter idag. Men inga jobbiga. Imorn kommer det dock bli svenska pannkakor som jag lovat kille i typ 4 dagar! Elak jag är! MEN imorn blire dom och då blir han nog glad. På morgonen imorn blire också en tripp till tandläkaren med pojken efter det skola i typ 5 timmar innan de kommer hem! Nice.

Juste, berättade nog inte de förut nej! De ringde från bibblan idag och informerade mig om att de hade fått in ett exemplar på 1 twilight boken på engelska så jag kunde komma ch hämta den! När jag kommer dit och ska låna både den och Grey's så kollar jag bort moit alla dvder! OCH VAD SER JAG I HYLLAN?!?!?!?! JO TWILIGHT FILMEN! blir jag lycklig eller?! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Har varit här idag i 1½ månad och har letat som fan efter den! Men den har JÄMT varit utlånad! Men idag. IDAG blev den min för 3 dagar! Woho!!

Nej nu roppar sängen! xoxo


trött trött trött efter helgen

Ja, det tror jag att jag är:p haha! Trött trött trött, de är va jag är. Men man ska ju inte klaga. Mitt liv är hur bra som helst. Snackade med natta om de idag. Egentligen så blir vi lite uttråkade, vi som har så pass stora barn att de går i skolan hela dagarna. Vi blir som uttråkade. För när man vill göra nått, nej men då jobbar den andra, eller så är man trött. De ända man typ orkar, eller SKA göra på dagarna är ju att fixa upp allt här hemma och sen åker man typ till gymmet. Och jag har börjat kolla på varje säsong av Grey's anotamy nu bara för att ha NÅTT att göra under dagarna. Haha.. Lite patetiskt men så är det. Mitt liv i ett ser ut ungefär såhär:
Morgon
06.30, vaknar jag
06.45, väcker jag barnen, och sätter på en tvätt
07.00 är barnen förhoppningsvis nere och då gör jag frukost åt dem
07.20 barnen går upp och klär på sig samt borstar tänder och hår/bäddar sängen.
08.00 sitter vi i bilen på väg till skolan
08.10 släpper jag av pojken vid hans skola
08.15 släpper jag av tjejen vid hennes skolan, LEDIG till 15.45

Eftermiddag
15.45 barnen kommer hem med skolbussen
16.00 antingen blir det tv eller Wii för barnen, deras val:p
17.00 börjar jag med maten, om inte killen(som idag) har karate.
ca.17.30 äter vi nått som jag slängt ihop..
18.30 läxor, om dom inte redan gjorts.
19.30 dusching och pyjamas på :) och oftast nu kommer föräldrarna hem. Vilket betyder att jag är ledig.

Så såhär kan en dag se ut. Men nu kommer det bli annorlunda under sommmaren, då killen ska till canada 1 vecka sen åker de på camp och lite sånt.. Men de ska bli skit kul att kunna hitta på mer med dom efter skolan å så. För nu är de så sjutk trötta när de kommer hem, vilket är nu såg jag!

Gootta go! See ya!


halv 8 hos mig

God morgon alla i sverige! Nu ar val klockan halv 2 hos er tippar jag?
Har ar den iaf halv 8 och jag fixar lite efter frukosten. Kidsen ar uppe och gor sig iordning, och idag, tro de eller ej sa ska lilltjejen badda sin egen sang:p *stolt*

En sak jag inte fattar ar att jag fortfarande ar trott! Kanske har sovit for mycket?! Jaj, nu ar lollo pa vag hit iaf! Nice. Hon och hennes syrra landar kl 1 i New Jersey.. Sa 20 over 1 forvantar jag mig ett litet sms av henne! :)
Sa imorn ska jag ta taget in till NYC for att luncha med dom :D Love it.

Puss


söndag

Nu ska jag strax sova, igen ^^ Har spenderat min dag i sängen! Har inte gjort ett skit förutom att ligga i sängen och glo på film.. Har iofs pratat med Nicklas på msn och lite med mamma!
SEn ringde även lollo hit idag! Hon och hennes syrra ska komma till mitt land imorn för att sedan åka vidare till Miami på fredag! Så vi har nu besätmt att vi ska ta tillfället i akt och ses i NYC på tisdag och äta lunch ihop!
Ska bli riktigt nice att träffa henne igen, även om de inte gått så lång tid sen vi sist sågs:p

Helgen har varit både bra och dålig. Har haft mina krampor igen i bröstet, så nu ska jag nog till läkaren i veckan.. Lika bra att kolla de där! Ska ringa Min Area Director först. Sen spenderade jag lördagskvällen med natta och emma plus lite annat roligt folk :)

Nej nu dags att sova! Ögonen slås ihop snart! PUSS och godnatt<3

Karate Kid

Nyss hem kommen från en välbehövd biokväll med Harpa och Jenny! Vi möttes upp på marshalls, och jag som inte skulle köpa nått, hmm. Kom ut med en Parfym. Vilket jag iofs behövde. Men iaf. Kosta bara 16 dollar! Nice! Sarah Jessica Parkers! Luktar helt gudomligt!
Efter det drog vi till CVS för att handla godis till bion. Självklart köpte jag då en duschcreme också. Som inte hade behövt köpas än. Men lika bra att ha de avklarat:p
Sen bar det av till kvart i 10 bion för att se Karate Kid! Vet inte om den kommit ut i Sverige?  Men den är GRYM och värd att se. Vi satt både och grina och skratta! Vem spela sötungen då? Jo Will Smith unge! Han måste nog vara världens stoltaste pappa just nu! Kom igen, hans unge kan ju de där! Och han va så sjukt rolig! HHAH!

Jaja, i vilket fall som helst hade jag det väldigt trevligt. Och jag behövde verkligen detta idag!

ps. Såg att jag fått ett meddelande på min svenska mobil, och jag säger det samma tillbaka Jag saknar din röst också! <3




Off

För ett tag sen kom mamman hem, vilket betydde att jag sluta :) Hela dagen har gått super! Till middag blev det hotdog mycket god må jag säg!

Sen snacka jag lite med mamma på msn, Mamma, du måste fortfarande ta bilder på rummet! :O :P
Har egentligen inte så mycket att skriva just nu, mer än att jag ska hoppa in i duschen! Vilken info. hah, iaf!
Nej, kanske ska löjla mig lite och stå framför spegeln och mima/sjunga till Ted Gärdestad :P Han får mig att bli på bättre humör och super glad! Han är så mycket sommar för mig! Är han bra de för mig?


Hur många gånger har man inte suttit på ett berg med vänner en sommarkväll och sjungt till denna?

vadergudarna

vadergudarna har faktiskt lyssnat pa mig! det ar sol ute! Sag inte sa speciellt lovande ut imorse kan jag saga! Men nu, NU 10 min innan barnen kommer ska det bli sol och allt de dar! Huuurmf!
Jaj, far se till att barnen ar ute och leker idag. Langtar lite tills de har sommarlov och vi kan hitta pa mer. For nu nar de kommer hem fran skolan ar de super trotta och vill bara ta de lugnt!

Har degat som sagt framfort tv hela dagen och glott pa Grey's. Fastnat for det. HAha(a) Hyrde 2 filmer idag pa bibblan ocksa. Pirates of the caribien och Julie och Julia..

Nej. nu dags for barnen. :)

FREDAG

WOOOOOOOOOOOOOHO!
It's fredag! Så jäkla nice! Idag på morgonen gick allt smooood! Älskade de mornar när allt går skit bra! Love my life then!
Iaf, efter att ha satt på 2 tvättar på morgonen så skjutsade jag barnen till skolan och efter de drog jag till gymmet! Shit, första gången på vadå 1½ vecka? Men jag har inte varit på topp! Så idag drog jag dit och sprang på löpbandet i 20 min sen en annan maskin i 10 sen va jag helt slut så då blev det streching! (stavas de så?) Jaja, sen satte jag in pengar på mitt konto och nu är jag hemma igen och har ätit lunch, det blev pasta, med gröna bönor och tonfisk och cocktailtomater! MUMS., De är förövringt min nya maträtt här! Känner mig otroligt nyttig när jag äter de:p

Nu ska jag ner och dammsuga lite och sen ska jag dega framför soffan med en bra film och lite jordgubbar! :)
Bra start på fredagen med andra ord!

ps. Lennart, Moster behöver inte ha dåligt samvete:p hah. Ville bara vara säker på att hon fått mitt brev:) PUSS

finally

Ja haha, efter en mycket effektiv kväll med 1 barn och sen runt halv 8, 2 st måste jag bara säga att jag är förvånad att jag inte har deckat!
Haha, satt uppe ett tag till med min hostdad efter att ha läst en liten saga för lilltjejen och kolla på "so you think you can dance" tror de är säsong 11.. vet inte:p MEN jäklar va duktiga dom är! Så avis! Jaja.
Nu är jag på mitt rum iaf, och nu börjar de likna ett rum också! Tänkte ta med mig någon till ikea i helgen och köpa lite ramar och annat smått jag ska ha till mitt rum så att jag kan få iordning på de någon gång.
Just nu känner jag mig som en riktig jäkla tonåring! Har satt upp Posters på snyggingarna från Twilight! HAH!
MEN det börjar likna nått. Sen har jag satt upp en bild på bästis och min förra hund! Miss him!

Nej, nu kallar sängen. Ska nog lägga mig innan jag somnar framför datan. Sista jobbdagen imorn då! NIce! OCH löning:p Det ser vi fram emot! Sen hoppas jag också att vädertjoffsarna där uppe i det blå vill ge mig lite sol och 30 grader så man kan sola och bada i pina colada!

God natt! <3


worried as hell!

Ja och da gar man ut till skolbussen for att mota sina alskade barn! och ut fran bussen kommer bara en! VIlket gor da att man blir allvarligt orolig!
For imorse va det snack om att hon kanske hade scouterna, men sen visade det sig att hon inte hade de. och nu kommer hon inte av fran bussen!
Kommer hem med killen nervos som fan, och forsoker fa tag pa skolan, men ingen svarar! Ringer till mamman i ren panik, som nu snart ska ringa tillbaka till mig! Vart i helvete ar hon!?!?!?! Jag ar sa sjukt orolig!
Tank om hon har blivit brotrovad! Va som helst. Men hon missa forhoppningsvis bara bussen! Hoppas de! For jag sitter har och ar sjukt orolig!

Min lilla bejb liksom! Sotnosen nummer 1 vart ar du?

----------------------------------------------------------------------------------------
UPDATE!
Tror ni inte lillskiten akte till scouterna iaf?? Mamman ar inte glad och hon ar ju ocksa orolig och arg, for hon skulle inte ha akt dit. SPECIELLT inte nar vi inte vet om det! Nu vet vi ingenting. Hon hade inte adressen dit och vet inte nar nagon av oss ska hamta henne, lar bli jag. Och jag ar inte glad pa henne heller! Hon skramde livet ur mig! Jaj, mamman ringer tillbaka snart med adress och mer info!

morning

God morgon alla! Nu sitter jag har nere i koket och vantar pa att barnen ska bli klara sa attt vi kan aka till skolan.
Inte for att det ar brottom, men jag vill att de ska vara klara i tid :p
Super bra morgon, bortsett fran att jag mar illa.. Och jag tankte aka och tranda, men det far vi se hur jag gor med de..

Hors senare!


Onsdags kaffet

Nu är jag hemma igen efter en välbehövd kväll med svenska tjejer och några andra :) Hade så kul! Hade inte träffat de andra förutom 3 utavdom:p Så det va kul å träffa lite nytt folk!
Satt på ett ställe i Westport, kommer dock inte ihåg va det hette, men mysigt va de!
Imorn är det Torsdag vilket betyder Zumba på morgonen och dagen före löning och helgen! NICE. jag gillar torsdagar, eller ja fredagar mest då. Men ni fattar;)

Och idag hade ju pojken ett test på karaten så att om han klarade det skulle han få det lila bältet! SÅ kommer han hem när jag sitter i köket och är helt överlycklig, det bara lyser om honom! HAN KLARA DE! :D Fatta att han kännde sig stolt! Vilket jag också gjorde, är så stolt över honom! De är vi alla! Åååh! Så glad för hans skulle! :) (a)

Nej, nu ska det sovas, kl är halv 12 och jag ska upp halv 7! Woho! Nitenite som natta säger;) puss<3


Japp såhär såg jag ut! Cute hu?






What I don't understand

Jag tror seriöst att jag ska börja lägga mig samtidigt som barnen, alltså runt 9 halv 10! Jag vette tusan varför jag är så¨trött som jag är! Äter gör jag, sover gör jag. Men fortfarande är jag sjukt trött. Jaja, får hoppas på att det går över snart helt enkelt!

Idag gick det hur bra som helst på morgonen, inget tjaffs och alla var klara i tid! Sånt gillar jag! Träffade natta ett tag efter att båda lämpat av barnen, vi drog till Wilton och skulle fixa hennes bil som behövde byta olja, under tiden drog vi till centrumet och köpte oss lite nagellack i olika färger och jag köpte även nagllacks borttagning som jag inte hade:P
Haha, hon hade föräklskat sig i min Twilight tidning jag köpte för ett par dagar sen med 7 posters på snyggingarna, så vi gick till Stop&shop och köpte en sån åt henne! Asså kan vi 2 vara mer barnsliga än vi är? Ni skulle sett hur vi betedde oss när vi kom hem till henne!
"vart ska jag sätta upp denna då?" "Hum, den skulle passa där, för då kan du göra godnatt pussar åt dom!" HAHHA! Iaf!
Är man twiligjt nörd så är man liksom! 3 filmen kommer ju ut snart och då ska vi på premiären tror jag :D SWEEEEEEET!

Vid halv 1 åkte jag tillbaka till Wilton för att hämta massa märken till lilltjejen som mamman ska sy på idag på hennes flickscoutdräckt som hon ska ha på sig imorgon då det är avslutning med scouterna, som jag uppfattat det:)
Lite senare idag har pojken karate och då ska han göra kombinationer inför sin lärare för att få ett högre bälte. Klarar han det får han ett lila! Känner mig lite som en stolt mamma, eller iaf stolt storasyster. Han är så duktig!



  
Är dom inte för snygga?

hey hey hey

Your lipstick stains on the front load of my left side brains
I knew I wouldn't forget you, and so I went and let you blow my mind
Your sweet moon beam, the smell of you in every single dreame I dream
I knew when we collided, you're the one I have decided who's one of my kind

Hey soul sister, ain't that Mr. Mister on the radio, stereo, the way you move ain't fair, you
know!
Hey soul sister, I don't want to miss a single thing you do.... tonight
Hey, Hey, Hey

Just in time, I'm so glad you have a one-track mind like me
You gave my life direction, a game show love connection we can't deny
I'm so obsessed, my heart is bound to beat right out my untrimmed chest
I believe in you, like a virgin, you're Madonna, and I'm always gonna wanna blow your mind

Hey soul sister, ain't that Mr. Mister on the radio, stereo, the way you move ain't fair, you
know!
Hey soul sister, I don't want to miss a single thing you do.... tonight

The way you can cut a rug, watching you's the only drug I need
You'r so gangsta, I'm so thug, you'r the only one I'm dreaming of
You see, I can be myself now finally, in fact there's nothing I can't be
I want the world to see you be with me.

Hey soul sister, ain't that Mr. Mister on the radio, stereo, the way you move ain't fair, you
know!
Hey soul sister, I don't want to miss a single thing you do tonight
Hey soul sister, I don't want to miss a single thing you do... tonight

Hey, Hey, Hey

Hey, Hey, Hey
Tonight

Sleeeeepihead

Asså, herregud!? vad är det med mig liksom! Sov 3 timmar idag och har bara legat i soffan och degat hela dagen!
Kollade klart på Step up och sen fortsatte jag med 3 sesongen av Grey's.

Sen idag har jag skypat med michelle(a) Så jäkla rolig hon är asså! HAHHAHA! Saknar henne och alla ni andra där hemma.
Nu sitter jag på msn och snackar med Jennifer och Nicklas! Saknar!
Jaja, strax kommer barnen hem och då HOPPAS jag att de inte bråkar. Men de kommer de inte:) Till middag ska det bli Pizza iaf, orkar inte göra nått annat. haha! Har blivit super lat på den fronten. Men iaf, så blire när man har barn som inte äter allt.

PUSS

ps. lite senare ikväll får ni bilder från "firandet av svelandets nationaldag!" :P

B-DAY!

HAPPY B-DAY NATTA!
ja, idag fyllde Nathalie 20 hela år! Så utan att hon visste det samlade vi ihop alla tjejer för att äta tårta hemma hos emma! Hon blev så glad så :D
Annars, idag då. Har jag inte gjort mycket alls. Jag har sovit och tagit pojken till Karate träning för att han ska göra bältegrej på onsdag så han va tvungen att gå idag:p Sen vart de å hämta tjejen på playdate, för att sen åka hem och göra middag.

Så det va nu på kvällen vi fira natta, kanske ni fatta:p haha! Jaja. I vilket fall som helt måste jag sova nu. Håller på att bli förskyld också å sen har jag fortfarande bröstsmärtor som inte vill försvinna. Ska snacka med min Au Pair Director tomorrow!


Jag och Natta i lördags! Snygga va? ;)

De mest spelade låtarna i USA om ...

Detta är de mest spelade låtarna i USA om man är from sweden va :p


Tha Zlatan song


Gyllenetider- Sommartider


Aqua- Barbie girl

kommentarer som inte glöms

- "Hon är ju verkligen blond, inte kan hon öppna en bildörr eller stänga den helt, haha, men jag såg henne faktiskt äta en banan förut xD"

- "Did you see when Zlatan did like this?!" (Jag försöker alltså visa lite fint hur Zlatan gjorde sin bakot flipp, men lyckades få det att se ut som att han bara hade sparkat på bollen^^)

- "I work in a Contreyclub!" "Oh, do you like Contrey music?:)"

- "´Which contrey are you from?" "Don't you see that?!:O" "Hum, Sweden?" "No, Germany^^" "OH, really?!"
(detta fick vi höra när vi hade sverige tröjorna på oss.)

Ja, lite kommentarer från i helgen! Den första är helt oförglömlig!

GO SWEDEN

Japp idag är det ju sveriges nationaldag och den såg vi tjejer till att fira igår! haha! På med sverige tröjan, måla naglarna som sveries flagga och bara ut och kör! HAHAH! så jäkla klockrent! Och alla vi träffade skrek GOOOO SWWEEEEDEEEN!!!!
HAHAHAH! Helgen i allmänhet har varit SUPER! Bar med natta i fredags, stranden igår med natta, fernanda, Astit och Arber. Sen utgång med Madde, Natta och boysen för att fira Sveriges nationaldag! Me like.
Och idag va det först Au Pair möte, efter det drog jag och Cissi till henne för att möta upp Nina för att dra å käka för att sen ligga på stranden ett tag innan de förstördes av stormen och regnet!

Hela helgen som sagt har varit helt underbar! Kan inte ha blivit bättre.


min dag

min dag allt som allt har varit super förutom det som hände imorse!

8:10 Kom vi iväg till skolan.
8.25 är båda ungarna lämnade och jag åker till postkontoret. LEDIG
9.00 är jag hemma igen och fortsätter med tvätten och fixar i barnens rum
9.15 ringer natta och frågar om hon kan komma till mig så att vi sen åker tillbaka till henne.
10.00 Tvätten är inte helt klar, men vi har bestämt att jag ska komma till henne istället.
10.15-12.30 är jag hos natta med emma och badar i poolen:)
12.35 åker jag till Wilton för att sätta in min lön på mitt konto,(dock inte allt;p)
13.30 är jag hemma igen efter att ha tankat och handlat på både stop&shop och CVS pharmasy och varit på bibblan och lånad My sister's keeper.
13.45 börjar jag kolla på filmen och slutar när det är 10 min kvar tills barnen kommer hem.

15.50 Bussen kommer och barnen bestämmer att ha vattenkrig med grannpojken.
17.10 är vattenkriget igång och jag börjar med middagen
17.30 kommer mamman hem och går ut och springer

Så nu sitter jag här. Med 1 barn framför datan och den andra inne i tv-rummet. Båda mätta och belåtna efter dagens tortellini middag! De gillar verkligen tortillini :D Nice.
Så nu när mamman kommer hem ska jag göra mig iordning för att åka till Marshalls och möta upp Natta för att kolla på Män som hatar kvinnor PÅ SVENSKA!
Kanske ska passa på att köpa mig ett par högklackade skor tills imorn, då blir utgång:)

JUSTE. igår fick jag ett brev av min Farmor och Farfar. Sååå gulligt brev. Och min farmor hade skrivit: "Har skickat med ett foto på oss så att du inte glömmer hur vi ser ut"
Mitt svar på det är ju då att det kommer jag definitivt inte göra! <3

Nej nu ska jag be barnen hjälpa mig ta undan alla leksaker som de använde ute! Wish me luck!
PUSS

US

Tidningen US är ute i affärerna och jag dööööööör! Måste skicka hem en till min käraste bästis! Du kommer dör också! Därför att de har esclips dagar nu i tidningen så att man får 7 posters på hetingarna från Twilight! Meeeeeeeeee like!
Ska gå och se den på bio med Nathalie och Emma, och massa andra! Nice! 7 dollar kostar det eller 8:p Inte så mycket..

Har varit och handlat massa små skit idag, usch vad jag hatar att lägga pengar på sånt. Jaja, NU slipper jag göra det på ett tag iaf..

Men gud, nu måste jagut till bussen, talk to you later!

fretag

japp, och nu va det fredag igen! Herregud!
Imorse va lilltjejen lite trött va. Så vi kom inte iväg till skolan förens kvart över 8. Men dom hann till skolan, tack gode gud! Hon va lite trött och stressad över vad hon skulle ha på sig. Ja menar det va det värsta jag varit med om. Och det är så skönt att pappan jobbar hemma på fredagar! I like!

Snart kommer natta hit ett tag innan vi åker hem till henne för att vara i poolen igen. Det skulle regna idag, men inte gör det det:P haha! Blå himmel och sol ute och ska bli upp till 90 Degrees ute idag! Niice! SOL SOL SOL!
Nej, kanske ska gå ner till pappan och kolla tvätten och så:P

PUSSSPUSSS

Starbucks

Ja efter en sjukt seg dag, coh lite små feber tog jag mig hem till natta för att plocka upp henne för att åka till vårt älskade Starbucks i Wilton! VÄLBEHÖVT ska jag säga! Satt där i 2 timmar och bara skratta och snacka om allt verkligen! HAHa, så otroligt kul.
Imorn är det fredag igen och ska väl på bio med henne, har inte bestämt mig än för vad jag ska göra. För att några från brasilien ville att jag skulle med ut, men vi får se! För att på lördag ska vi svenska ut för då är det käraste Sveriges Nationaldag! Då ska vi minnsan bära Sverige tröjor på oss!

Måste sova nu, så att jag orkar sista jobbdagen imorn! NICE! Godnatt!

ps. Här kommer lite blandade bilder från igår, iförrgår när vi va i på en bar och från Starbucks idag :)

Här är några från Baren:) ;






I poolen hos Natta:



Våra 4 nya vänner:)

SÅ avslutar vi med bilder från vårt älskade Starbucks i Wilton:



Nathalie:)

thinking

Japp det va dalig uppdatering igar, pga av att internet inte funka ^^ Jaja, idag funkar det iaf! :) Pratade med mamma igar! Sa skont! Haha, hon trodde inte pa mig nar jag sa att idag ar det 1 manad sen jag kom till familjen, bara 11 kvar! Way to go!

Iaf, jag har ju skrivit att jag tanker valdigt mycket, och allt handlar om mina kanslor. Kanslor jag har for en viss person som jag har svart att slappa. Att slappa denna manniska vill jag inte gora, men jag ska vara har 1 ar, och gud vet vad som kan handa. Han kanske hittar nagon, jag kanske gor det. How knows?
Men iaf, jag kan inte slappa denna person. Anda sedan jag kom hit har jag fattan hur mycket jag faktiskt tycker om honom. Och det gor det hela sa mycket svarare! Han ar bortrest vilken gor att vi inte kan prata med varandra sa mycket. Efter som att det skiljer ex antal timmar mellan oss ocksa. Men nar han kommer hem vill jag verkligen forsoka. Forsoka att kunna prata sa mycket som mojligt med honom. For ska jag vara arlig, sa saknar jag honom nagot sa fruktansvart.
Vart jag an kollar, vad jag an lyssnar pa, vilken film/serie som jag kollar pa, blir jag pamind om honom. Och det suger riktigt javla hart!
Att jag skulle traffa honom innan jag akte, det trodde jag inte. Men sant ar livet, right? Life's sucks sometimes! Vi bada gillar varandra. Men racker de? Racker det for att vi ska forsoka halla kontakten i 1 ar?
Allt jag tanker pa kretsar kring hur det ska funka. Men jag maste sluta med det. langdistansforhallanden ar inte bra, och dom haller nastan aldrig. Det va darfor jag inte skaffa pojkvan innan jag akte hit! Men kan man inte hindra kanslor fran att komma, kan man inte de. Jag hatar att jag fick kanslor, det va nog det sista jag ville. For jag visste att om jag skulle fa det, skulle jag inte kunna slappa det. Och det skulle gora det svart att va ifran personen.
Men jag ska klara detta. Och ar han inte kvar i mitt liv nar jag kommer hem, ska jag leva mitt liv fullt ut! Vilket jag kommer gora i vilket fall som helst. Jag och Bastis ska ju flytta ihop, det har vi redan bestamt. Jag ska utbilda mig, jag ska jobba och nagon gang i min framtid ska jag fa barn och gifta mig. Det ar min hogsta onskan.
Varfor traffar man alltid den finaste personen innan man ska nagonstans? VARFOR??!
Inget jag kan gora at saken nu iaf. Men skit samma. Personen vet hur jag kanner och det ar allt som raknas. Sen ja, sen far man ta det som det kommer. Oavsett vad som hander ska jag stanna har hela arete ut. 1 manad har som sagt redan gatt och jag trivs som fisken i vattnet! En i familjen liksom. Mina vanner ar sa roliga och vi har roligt ihop.
Jag ska INTE avbryta detta. Det finns ju massor av killar dar ute om detta inte skulle funka. Men skulle det gora det skulle jag bli den lyckligaste kvinnan pa jorden!

Nu ater till Gray's

Hey Soul Sister



This song reminds me of you

The European

Hahahaha! japp det va vårat namn ikväll på oss 4 tjejer:P 3 från sverige och 1 från tyskland!
Vi va på en bar där dom hade frågequizz idag! Haha, så jäkla kul, men kunde vi nått? NEJ! Eller ja vi fick typ 13 poäng på 5 runder där det va 10 fråger på varje:p
Han som höll i det kom fram till oss i slutet och frågade om vi hade kul, vårt svar va självklart JA! haha. Han bah: Jo hah, det måste ni ju ha eftersom att ni kommer tillbaka varje vecka xD !

Jaj, vi hade jätte trelvigt iaf, satt och as garva hela kvällen typ för att vi inte kunde ett skit. Och han som fixade frågor om Italien till oss. Men hah, hur mycket kunde vi om Italien liksom?! Nästa gång får han ta nått om Sverige! Då kommer vi kunna allt!
ps. Bilder får ni imorn.

För nu måste jag sova om jag ska orka åka till gymmet för Zumba vid halv 10, efter att ha lämpat av kidsen vid skolan vid kvart över 8!

Puss puss, sov så gott!

Ut

Japp. snart kommer Nathalie och hennes kompis och hämtar upp mig! Vi ska bege oss till georgetown för att ha lite kul!
Dagen i sig har gått otroligt fort! Nu lite senare på kvällen har jag hjälp J i hennes rum. Vi tog bort det hon inte ville ha och la gossedjur m.m i lekrummet! resten blev kvar i rummet! HHA, men vi har halva rummet kvar imorn! Och det har hon lovat mig att vi ska göra! :p
Nej, nu måste väskan packas. Snart kommer tjejerna :D

PUsselipuss

Ps. Pappa. Zumba är en dans:p haha,. vet inte vad de heter på svenska:p tror de är samma! :P

^^

Jaha, och snart va denna dagen over ocksa! Herregud! Va pa kickboxning imorse med Emma och Nathalie! Mycket behovligt, men gud vilken dalig tranare! Jaja! Sattsar pa Zumba pa torsdag!
Har manga funderingar och tankar som far runt i huvudet pa mig hela tiden, har inte tid att ta tag i dom just nu, far skriva de sen!
For nu maste jag ut och mota barnen!

PUSSAR & MASSA KRAMAR


relax day

Idag va jag som sagt på stranden med Priscilla, Fernanda och en annan tjej :) Så skönt att vara ute från huset en hel dag! Har varit ledig nu i typ 3 dagar, och imorn är det back to work! :p Känns ju sådär. Men va tusan, älskar ju ungarna så det ska inte vara någre problem :)
Efter stranden idag tog vi en tripp till black bear i södra Norwalk och käkade middag! Jäkligt god middag må ja säg. Jag käka nachos(STARKT!) sååå gott!
Aaah juste! haha! Såg så otroligt många snygga killar idag och inte tusan va tjejerna diskreta! Nej nej! jaja. Sånt é livet;p Badvakterna, haha man ska ju inte klaga! Snacka om att man ska befinna sig där på helgerna! xD Jag hoppas att morgondagen blir lika fin som idag, så att jag kan bättra på min bränna. MEN tror jag brände mig idag, ahha! Dum som jag är satte jag inte på solskyddsfaktor! Så jag tror jag har bränt mig vid nacken! Jaja. FÅr köpa de imorn, måste ändå förbi postkontoret och posta lollos Victoria Secret grej och sen ska jag hyra om Grey's, har inte hunnit titta klart på alla avsnitt!













Nu, dags att sova! God night!

RSS 2.0