sista inlägget..

Hej alla!
nu är det här sista inlägget innan jag drar till heathrow flygplats. håller på att packa det sista nu, ska sminka om mig och packa ner nessesären! :) Taxin kommer ju om 45 min typ. så förhoppningsvis dör jag inte på vägen hem!

Nej, vi hörs imorn eller senare ikväll när jag kommit hem :) Landar halv 10 i sthlm, arlanda!
PUSS


Sa någon nyår? xD

Haha, va precis nere i affären och handlade lite inför nyår till mig själv! Sen handlade jag även en sak till mamma :) Så nice att det är 18 här. Man känner sig riktigt stor (a) Haha..
Så nu är jag fan taggad inför nyår. och i år ska det bli LYCKAT! annars kommer jag seriöst bli ledsen! eftersom att nästa nyår är jag i USA.
Så NYÅR snälla bli LYCKAD i år!

LOVE

3 timmar kvar

Tjeena alla!
Ja nu är det bara 3 timmar kvar innan jag ska sätta mig i taxin och åka till flygplatsen med pappa och bröderna. Ska bli tråkigt att åka hem, men jag saknar alla där hemma också. Så.. ska hoppa in i duschen snart och börja fixa det sista!

Igår iaf, åkte jag in själv till Harrow-on-the-Hill och shoppade. Kom hem med presenten till pappa och ett par uggs! Woho! har letat efter ett par jag gillar. Men igår hittade jag dom! :D
Pappa fick iaf en skjorta med matchande slips! han blev superglad :) På vägen hem handlade jag lite mat och gjorde mat till alla, innan jag drog in till stan för att möta upp Jennifer för en drink! Sjukt kul att träffa henne igen. Vi gick i samma klass på gymnasiet. Hon och 2 till från den klassen har flyttat hit. Är lite avis faktiskt! Vi satte oss iaf på en bar i Soho. Runt 10 drog jag hem för att packa klart. Sen måste man typ ändå åka hem vid 11 för att sista tågen går vid 12 här i london ^^ Inte riktigt som hemma..

Jaja, nu ska jag hoppa in i durren och så innan jag ska röra mig mot affären!
PUSS

SISTA DAGEN!

God morgon solstrålar!

Hur mår ni? Jag mår alldeles utmärkt!
Vad ska jag hitta på idag? Tror jag ska packa klart och sen dra till Harrow-on-the-hill med bröderna för en sista koll i alla butiker innan vi ska åka hem imorn! :( Vill inte hem, men samtidigt så vill jag det för då får jag träffa J igen :)

Igår iaf va jag så sjukt trött när jag kom hem att jag somnade runt halv 11. Vi gick i seriöst 7 timmar! Typ hela dagen i princip...
Vi åkte hemmifrån runt halv 10 och kom till Greenwich park vid 12. Vägen dit va rent ut sagt ett h-vete! Men väl framme va det så otroligt fint! Som en stor ö med bara gröna plättar, ett hus längt upp på kullen och ekorrar på vägen som va halvt tama:) Så fint. I huset hade en man bott på 1700-talen, kommer inte ihåg hans namn, men han hade upptäckt massa om jorden och stjärnorna. När vi kollat i hans hus tog vi en fika och sedan begav vi oss vidare till London Eye, som vi åkte en tur med. Usch. jag är så sjukt höjdrädd så jag satt ner i typ 45 min, tills vi åkt klart. Okej att jag tog lite bilder när vi inte va så högt upp. Men utsikten va fin (a) Det är väl huvudsaken? Sen gick vi vidare till Big ben och Buckingham palace. haha dom där vakterna är så sjukt roliga! HAH! Våran promenad tog inte slut förens vi gått förbi Hyde Park och kommit till Harrods, då alla blev lite små griniga så att vi tog tåget hem och köpte med oss pizza på vägen från pizza hut, som ligger vid oss!
På kvällen så kollade vi på The Holiday som gick på tv, efter de la jag mig i sängen och läste Twilight i typ 10 min, sen däcka jag direkt!

nej, nu ska jag återgå till min film och min kopp te med honung! :)

xoxo


Buckingham palace

FUCKING HELL!

Asså tror ni inte datan fuckar sig precis när jag har skrivit ett långt inlägg och ska publicera det eller?!?!?!?!?!


turist

Hej:)
Nu är jag vaken! Usch! Har varit det sen 8^^ eller ja, 9 svensk tid! Fy satan! Är det för att vi ska vara lite turist aktiga idag. Vi ska åka till greenwich, big ben och sen ska vi ta en tur med london eye. Greenwich går nämnligen tidgränsen. På ena sidan är det svensk tid och på andra londons tid! Lite ballt sådär xD
Big ben har jag redan varit i, men den känslan man får av att stå på bron är helt otrolig! Sen de där med london eye, ja hha. de vet jag inte. För jag är höjdrädd som en lite gris! Men det går nog bra! Får bara se till att INTE kolla ner!

Nej, nu ska det sminkas och fixas. Hörs sen!
xOxO


lite nytt till min garderob

Fina koftor, skor, smyken och underkläder  från primark
   

    
Skivor och filmer från HMV
 

Kofta och halsband från Dorothy Perkins
 

Klänningar, plånbok, väska och trosor från New Look
   

Tröja från H&M


Nattlinne frå La Senza



haha, ja det va nog allt!  Eller ja, förutom lollo och mammas julklapp (: Dom visar jag när dom fått det :)


SUNSHINE!

Gooooooooood Mooorgoon God mooorgon, hör du fåglarna sjunga god morgon god morgon till dig! xD
HAHA, elller nått sånt där. Lollo min kära vän väckte mig med ett sms för ett tag sen då hon skrev den sången till mig! Haha, kunde fan inte sluta garva när jag läste de!
Nu är jag vaken, det blev inte riktigt 08.53 tåget.. Jag orkade verkligen INTE (läs:INTE) gå upp i morse.. va så förbaskat trött! Jaja, nu är jag upp och sitter här med en te kopp brevid mig.

Måste faktiskt kila och göra mig iordning så att mina bröder inte blir arga över att vi inte kommer iväg typ snart!
See ya laaatere aligator!<3


Kesha-Tik tok


USA

Gud så trött jag är! Haha, jag menar okej att klockan är 12 här snart, men jag blev trött vid 7! haha!
Isak och hanna va så söta! pappas kompis barn, isak är 2½ och hanna 5:) så otroligt söta ungar asså, blev typ förälskad. Då fattar jag hur mycket jag verkligen vill komma till USA!

Vi kom hem från middagen runt 10, är ju bara 5 mins gång avstånd till dom :) Jag och mina bröder fortsatte att kolla på pearl harbor. Santans vilken sorglig film! Trodde den skulle slutalyckligare, även om den slutade lite lyckligt så hoppades man på mer. Satt nästan och grät ju. Fick sms av J också.. Saknar, ska bli trevligt att komma hem till lite myssällskap faktiskt! Saknar de!

Nej, nu tror jag att jag borde gå och sova, ska upp 8 svensk tid imorn. För vi ska ta tåget till Westfield's köpcentrum imorn när rean börjar. Så vi ska vara där tidigt! :) Woho. Över 300  butiker, shopping? SVAR JA!

GOD NATT!






över

Ja, hej alla! Nu är julen över! Eller haha, inte här i london förresten! Det är julafton här idag, den 25!
Så man kan säga att jag "firar" julafton 2 dagar :)
Idag är ALLT stängt så jag tog mig en riktitg sovmorgon. Och vet ni!? Min nackspärr är BORTA! Woho!
När jag vakna gick jag direkt till köket och värmde på pannkakor och satte mig i vardagsrummet med nutella burken brevid mig och en kopp te med honung :)
Efter de tvinga pappa med oss ut i det fina vädret på en promenad :) Riktigt skönt, och så fick man se mer utav north wood!
Så otroligt mysigt, men för att vara julafton tycker jag det verkade vara väldigt tomt i varje hus. :/
Måste faktiskt hoppa in i duschen strax, för vi ska på middag ikväll till pappas jobbarkompis som också bor här :) 
 
Vi ska vara där vid 5 så jag har typ 1 timme på mig :P

PUSS


Kom på en sak!

Isätllet för att lägga in bilder nu från denna resa, gör jag det när jag kommer hem! Så får ni som ett litet bildspel istället! ;p
Smart va? xD



TILL ER ALLA FRÅN MIG EN RIKTIGT GOD JUL! :D <3

julafton

Ja, nu är vi hemma igen från londons julpyntade gator! Så otroligt mysigt att gå där om (läs:OM) man bortser från alla dessa sjukt stressade julshoppande människor!
Hemskt! Jaja, iaf. I julklapp av pappa fick vi 80£ var, vilket är nästan 1000 svenska kr. :) Så idag har vi shoppat ytterligare fast av pappas pengar :D
Jag hittade en jätte fin ny jacka på Zara och ett par snygga nyårs skor från primark!

Nej, dags för julmat! Eller ja, börja göra den iaf!


GOD JUL!

GOD JUL ALLA! Ni får en riktigt god jul hälsning här ifrån london, north wood!
Det är ju inte luafton här än, utan dom firar det här imorn! Men vi ska fira det idag, så nu på morgonen gick jag och pappa ner till Waitross och handlade massa julmat! Mumsis! :=P
Handlade även lite julblommor hem hit!

Måste bara berätta en sak! Jag har fått NACKSPÄRR! INTE OKEJ! gör så j***vla ont! Man känner sig riktigt hadikappad! Jaja..
Nu ska vi iaf in till london och käpa våra julklappar!:) Så jag får faktiskt lägga in en massa bilder sen, när vi kommer hem. Lovade ju de igår. men kl va så mycket när vi kom hem!

Hörs sen!

GOD JUL ALLESAMMANS!

...

Tjeena alla!
sorry för att jag inte skrev igår när jag kom hem. Men jag hann bara snacka typ 10 min med J på msn, innan pappa skulle ha datan. Och sen fastnade jag framför tv där min lillebror satt på Harry Potter, den senaste filmen!
Runt 11 blev jag så grymt trött att jag bara inte orka xD
Haha, men nu är jag iaf vaken och ska snart åka in till london igen för mer SHOPPING!

nej, nu ska jag klä på mig och fixa håret! Lägger in bilderna från igår när jag kommer hem!
PUSS


at home

Sååå, nu är jag hemma igen från london city :) va grymt mycket folk ute nu som STOR julhandla det sista. så jag fick nog efter ett tag och ville nästan bara sitta.
Men icke. mina bröder drog med mig lite över allt. men tur de. För jag hittade en super mysig tröja på rean och ett snygg halsband!
Bilder kommer senare från dagen!

Nu iaf, har vi bytt om och gjort oss iordning för att strax börja gå mot pappas jobb där vi ska äta middag och låna filmer :) Sen tänker jag TVINGA pappa att gå och storhandla med mig! Vi har ju ingenting här hemma!
Jaja, jag skriver senare ikväll!

Massa pussar från LONDON!


In to London City

God morgon alla!
Nu har jag käkat frukost och ska strax sminka mig! Broderna sitter och äter frulle här brevid mig.. Haha med Ipodhögtalaren på typ högsta volym xD
Nice!! Pappa är på jobbet, så innan vi ska möta upp honom kl 3 så tänkte vi dra oss in till london city:) Ni vet Oxford street och de där :) Sån jäkla tur att jag varit där förut!

jaja, nej nu måste jag sminka mig. Så jag typ är klar samtidigt som mina kära bröder! Haha, annars kommer dom bli arga!





Vi hörs senare! Peace!

Love IT!

hej alla!
Nu har jag suttit här ett bra tag och läst flera flera sidor av twiligtboken! jag är seriöst fast! Love IT! Suttit i soffan bänkad med kaffe och sen te och massa godis! + att jag hämta mitt täcke för en stund sen!
Men nu tänkte jag faktiskt gå och sova, lång dag imorn med!
först ska jag sova tills jag vaknar, inte så jobbigt dock, sen ska jag och bröderna bege oss med tunnelbanan till oxford street och strosa runt i julstressen :P  För att vara tillbaka till 3 då vi ska möta upp pappa för att gå till hans jobb!

Men nej, god natt. Nu orkar jag inte sitta mer här!
Puss och Kram

19

nu är jag hemma igen. När pappa kom hem så gick vi till banken först sen tog vi tåget till Harrow on the hill. Där köpte vi Ostercards, Sl-kort typ:p Där hittade vi Världens shoppingcentrum som vi kollade i! Shoppa inget dock. Hitta inget jag blev såld på.. Men imorn bär det in till london med bröderna, när pappa jobbar.
Runt 6 så satte vi oss på en jätte mysigt restaurang där vi åt födelsedagsmiddag. Myspys.

Men va tror ni har hänt. Jo det har varit stopp på våran linje så att vi fick vänta över 20 min på tuben när vi skulle hem nu! Och det är KALLT ute! Inte okej! Jaja. hemma nu iaf och ska dricka kaffe + äta massa godis och chips!
Nu ska pappa ha datan. Skriver väl mer sen.
Ska bänka mig i soffan med boken nu (Twilight)

PUSS


Woohoo

Woooho, det snööar här i North wood! Och om 20 min kommer pappa hem. Stackarn, han går hem från jobbet!
Det bästa med detta är att jag inte behöver gå ner och öppna dörren. Kör med porttelefonen :D
Haha..

Nej, nu ska jag göra mer te och lägga mig i sängen och läsa Twiligt! Och försöka komma på nått att äta till middag:)

London

hej alla!
Nu är jag äntligen i London, North Wood! Planet va 2½ timme försenat igår.. Pga att 2 utav planen vi skulle ha åkt med blev det tekniska fel med^^ Jaja. Jag kan ju inte påstå att jag va speciellt lugn..
Vi kom till lägenheten runt 12, alltså kl 1 svensk tid. Ligger ju 1 timme efter er i sthlm :p

Idag kom pappa in och sa grattis till mig, Jag fyller ju faktiskt 19 ÅR idag , GRATTIS TILL MIG! (a) Sen gick han till jobbet och kommer väl hem igen om 1 timme. Jag och mina bröder gick upp runt 10 käka frulle och gick ut för att röjja "stan" xD Efter en stunds promenad gick vi till costas café och fika! Mycket trevligt människor här asså. haha, jag stor trivs! Fast london C är ju much better!


ungefär såhär ser de ut på hela gatan :p haha


SNART SNART

Om ca 45 min kommer taxin hem till pappa, då vi ska bege oss till arlanda för att sen åka till london :D  Jag är så fucking nervös! Asså jag är typ yr och allt! Jag HATAR att flyga! Värsta jag vet..
Och fick reda på att vi ska äta middag på arlanda så ja, vi får väl se om jag får i mig nått ^^ Skulle jag inte få det får pappa köpa nått till mig på flyget. Sen ska jag faktiskt bunkra upp med en massa godis, för jag ska sitta bänkad med ipoden i öronen och min twilight bok i knät på planet! 

Asså min migrän vill inte försvinna! Bajs! Och den sitter i tinningarna. Inte bra när man ska flyga. Har hört att man typ ska rådfråga en läkare innan man flyger om man har bihålsinflammation. Men det har ju inte jag, som tur är. Men iaf! Jaja, det går nog bra. Bara jag får lyssna på musik så! :)

VÄDRET I LONDON ÄR MINUSGRADER OCH SNÖ!

stress

God morgon alla! 
Vaknade vid 11 och va ja, halvt utvilad iaf :p Känner fortfarande stor stress över att jag intepackade tidigare i veckan. Men är typ klar nu iaf. Tack gode gud. för mamma ska ta min resväska hem till pappa om typ 20 min. och jag känner att är den klar är det bara ja kvar sen. Men stressa är inte min grejj:P Sa till pappa igår att Taxin MÅSTE komma vid 5 för att jag HATAR att stressa på arlanda. Gjorde de förra gången jag skulle till london. när j och min tjejkompis kom fram till arlanda stog det liksom. GO TO GATE!!
HAHA, så nu när jag prata med pappa sa han att taxin kommer kvart över 5! :)  Woho.

Igår iaf va ju hela tjocka släkten här och fira mig. Fick massa fint. Av mamma fick jag en spa dag på centralbadet och sen av mamma och bröderna fick jag ett långt linne med glitter på frn gina tricot, ett par pilgrims örhängen. sen av pappas sida av släkten fick jag en Ipod högtalare:) Av min moster och mina kusiner fick jag pengar till london och sen ett par stickade höga strumpor som min moster har gjort själv! av min morbror fick jag twilight 2+3 boken:) och av tjejerna fick jag oliv body lotion och handkräm:)

Så otroligt fina och bra presenter jag fick¨! Tack så jätte mycket!

Nej nu väntar duschen. Och sen den sista packningen i min handväska!
Puss


ombytt och nästan klar

Ja, nu har jag duschat och tagit på mig min nya klänning jag ick av mamma och bröderna. den är från gina tricot och har glitter framtill :) mycket fin, Älskar den!

Så det ända jag ska göra nu är att fixa mig, oc sen när pappa kommer mer tårtorna ska jag garnera dom in i det sista :) Men nu kan jag verklign inte sitta kvar här.
Får skriva senare ikväll!

Tjao

födesedags fika

God morgon god morgon :)
Ja då är man vaken, mamma bröderna och jossan väckte mi vid 9 ^^ Kom in och sjöng så fint så. med frukost på brickan och paket (:
Mycket mysigt. Efter paket öppningen blev det till att gå upp och äta den goda frukosten och sen tillbaka till rummet för att bädda nytt och städa, ska strax dammsuga hela lägenheten. Har även hunnit packa lite till london. men är långtifrån klar :p haha, är man tjej så är man.

Igår när jag åkte hem till sanna för kvällsmys, tror ni inte att jag får vänta på Buss j**veln i 10 min eller? Jo! Men iaf, väl hemma hos sanna så fixade vi te och jag hade godis med mig. Så vi satt och snacka till 2! Då det va dags att rulla hemmåt. Hon jobbar idag så det va bra att klockan inte blev mer :p Hennes vovve harry är så grymt söt! Jag blir knäsvag av han urgulliga ögon! Puppyeyes!

Nej nu ska jag duscha och dammsuga! Skriver sen..

te mys

HAHA, får skriva senare i natt kanske :p för nu ska det hem till sanna och ha mys kväll med te :D

Chaoo

soon 19

Yes, äntligen hemma från jobbet:=) Så fucked up dag jag haft idag kan man nog aldrig ha!! Äckliga förjävliga kunder som bara klagar, och stress på hög nivå, och massa skitungar! Inte okej!
jaja, jag får nöja mig med att jag faktiskt har semester nu :)
På söndag drar jag ju till LONDON i 9 dagar med pappa och bröderna! Så jäkla nice! Shoppa here I come!
Och dessutom fyller jag år på måndag när jag är i london så det är ännu bättre. ett plus i kanten liksom ;D

Nej nu måste jag kissa, haha.. Skriver sen!

den 16 december

Ja idag är det den 16 december, vilket betyderatt det bara är 5 dagar kvar tills lilla jag fyller 19 :D Woho. Men denna födelseag kommer jag inte att spendera i sthlm, utan i LONDON!
Drar ju dit på söndag :) Så hela tjock släkten + vänner kommer hit på lördag för att fira mig (a) Ska bli kul att träffa alla igen!

Juste sorry för dålig uppdatering. Har varit fullt upp sen i fredags! helt sjukt. Jaja.
Jag har festat i helgen och sen har jag jobbat söndag måndag och igår! Ledig idag så ska snart byta om från myskläder till jeans och snyggt linne för att åka in till stan och träffa micke och snacka om fredag!
Efter det blir det nog hem igen för att sova någon halvtimme och kanske hinna packa lite!

Hörs sen :) PUSS

Erik vs Calle

Asså shit, de har aldrig varit så här spännande som de är nu! Båda är lika bra.. Gaah!
Jag kan inte bestämma mig för vem som ska vinna, båda är ju lika bra som sagt!

Nej, dags att suga på karamellen och hämta te samt popcorn och ha mysigt i lägenheten för mig själv :/


god morgon..

god morgon alla :) Hur är det med er? Själv har jag blivit mer förskyld! Jag fattar inte.Hur kan man bli Mer förskyld när man nästan är frisk igen!? Vad vill han där uppe mig?! :O
Jaja, nästa vecka åker jag till LONDON!
Så då ska ja ta mig tusan va frisk, eller hyffsat iaf! Och sen fyller jag år nästa vecka också :D Yey!

Men oj, haha! Kolla på klockan jg ska ju fan gå om 10 min ^^ Måste speeda upp farten nu asså. Skriver när jag kommer hem från stan med Tuva :)

PUSS


första julklappen klar :D

Nu äntligen är jag klar. Den  är till min kära vän som jag ska träffa imorn. Hoppas hon blir glad (a) Hon har inte fått sin födelsedagspresent än, så det blir dubbelt upp :p
Har suttit med ett eget gjort kort som blev klart för 2 sek sen :=) Riktigt stolt asså..

Borde gå och sova strax. ska upp vid 9 imorn. Ska nämnligen vara i stan till 11.



HAHA

Såå, nu är jag hemma igen.. Efter vällingby ringde jag till lollo och hörde va den människan hade för sig. Fick veta att jempa skulle till henne ochfika så jag tänkte: Why not liksom? :P Drog dit och blv kvar i 2 timmar :D Köpte med mig lussebullar till oss. Sjuk mysigt asså. Har hunnit med lite idag, tack å lov.
Haha, när jag kom in i expert butiken så sa jag att jag vill ha tackkort, men visste inte hur jag skull fixa det. Så han bah: kom med här kan vi kolla, förresten va för tackkort vill du ha? Jag bah: Ehm Studentkort? :$ Han: HAHHA, ja jo, bättre sent än aldrig kanske:p
Efter mycket velande så valde jag en som va hyffsat bra. När jag sen skulle gå och jaghade fått veta när jag kunde hämta korten så sa han: Ja då kan du ju komma om ett ½ år och fixa julkorten ;) jag:HAH väldigt kul. Dom är faktiskt snart klara :) *stolt*

Den killen asså. HAHA vilken lirare :p

post

Asså, jag blir lite ledsen faktiskt,. Jag får verkligen ALDRIG post!
Så sjukt tråkigt.. Nu när jag är hemma och hör när posten kommer blir jag alltid förväntansfull. Men nej nej, ba post till mamma ller mina bröder. varför dom får post fattar jag inte. Dom är ju bara 16 ^^ Suck..

Nu har jag iaf ÄNTLIGEN fått över bilden på mig till mammas kamera så att vi kan skriva ut den.. Tog et jävligt bra tag aasså. Sen har jag även fört över nya låtar till min Ipod. Så nu ska ag bara klä på mig och göra mig iordning för att för flytta mig in till V-by. Och hoppas att det funkar på mitt sätt :p

See ya lataaa!

Praliner makes you happy

God morgon alla :)
Vet ni? Igår när jag va på väg hem från stan så gick jag förbi Pralinhuset eller va det heter.. När jag va vid spärrarna ångrade jag mig och gick tillbaka in i butiken och kollade runt bara. Men efter 5min bestämde jag mig för att köpa 4 st till mamma, bara för hon är bäst :=) 
Vet ni hur GLAD hon blev eller när hon kom hm och jag gav henne de? Typ överlycklig! 
Skulle iaf bara berätta de (a) 
Vaknade för 30 min kanske. Sitter här i soffan med MTV på tv, laptopen i knät och en kopp te på bordet :p ^^ Har egentligen mycket jag ska göra. Men funtar på vad jag ska äta till frulle. Blir nog bara macka eller om jag ska slå till och göra gröt.. Hum *) Undra om vi ens har det hemma. Jaja,

'Nej nu är det dags att göra frulle. 

 

01.10

Asså, grejjen är att jag är super trött. men vill inte sova. Men jag Borde sova. Flr jaghar 10000 grejjer jag måste fixa imorn typ.
Ska iaf inte jobba imorn, har fortfarande ont. Så ja.
Idag iaf, va det sååå mysigt att träffa Becca igen! har saknat henne grymt mycket. Vi satt på ett fik på östermalm som heter Corner. Riktigt mysigt :) Snackade om precis allt! Ni vet RIKTIGT tjejsnack i 2 timmar.. Tills hennes gullige kille kom:P haha, stackarn. Han måste frusit, Men jag fråga faktiskt om han ville ha min filt :) Haha.. Men är man en man så är man ;D

Jag kanske ska gå och lägga mig så jg inte vaknar FÖR sent imorn.. har som sagt lite att göra..

Nej, usch.. haha. Här kan jag icke sitta. Hoppas att datan startar imorn också :P :)
See ya all then :D

XoXo

Gäsp *

God morgon, eller ja god förmiddag kanske :p
Hur är det? med mig är det likadant som igår. Känner fortfarande av i lungorna och snorar och hostar som bara den.. Känner mig fortfarande hängig. Även om jag orkar röra på mig.
Vad ska jag göra idag då. Blir i vilket fall som helst en snabb fika med Becca, saknar henne som tusan! Vi ska snacka av oss lite iaf. Innan det ska jag få tillbaka mitt headsett av B, ska bli trevligt att se honom också. Sen efter fikan md Becca ska jag bara hem och sooova!

Vet ni? jag tror min läkare har ringt.. men jag vet inte om det va han. Hann inte svara :/ Och nu kan jag inte ringa för dom har lunch... Jaja, jag får ringa honom sen, eller om han kanske ringer till mig efter han lunch.. Hum.

Nej, ska nog ta och försöka ät upp min pizza nu och fortsätta lyssna på Jordin :)


Jordin Sparks - S.O.S

FFS

Jag är så grymt jävla trött på att vara förskyld! är inne på min 3 vecka nu, och jag orkar inte mer nu! Fick gå hem från jobbet igår pga att jag fick svårt att andas.. Och inte f**n hittar läkare nått heller. Har fått ont i magen IGEN! och gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! vet inte vad jag ska ta mig till snart!
Men i övrigt mår jag prima :) Tur de..
Idag efter läkaren iaf tog jag mig till Åhléns för att köpa film, för att ha nått nytt att se på hemma. Köpte Dumpa honom och 17 again! Va tvungen att lisom tröst köpa nått. Tycker lite synd om mig själv. Hah (a) köpte Twilight första boken också! Ska krypa ner i sängen snart med en kopp te och den snart (:

Måste bara säga, Omg va zac Efron är! herre jösses! och sen han Alex i Dumpa honom. Tänk om man kunde hitta någon som honom. Helt underbar ju..
Men snart kommer mamma hem med pizza till mig, ska bli sjukt gott! Mums (a)



RSS 2.0