är glad för att skype..

Jag är så glad för att skype finns! Nu idag när jag och barnen kom hem så skypade jag först med pappa och Katarina och sen med mamma! Asså utan skype tror jag inte att jag klarat mig här i 1 år! ^^
Igår på kvällen när jag slutat åkte jag och hämtade upp Jennifer och sen drog vi till starbucks i 1 timme eller så och snackade om hennes NYC tripp:p haha! Så sjukt kul! Sen bar det av hemmåt för att sova.
Vakna upp vid 7 och va hur trött som helst! Men bara att palla sig upp. Jag och barnen slappade hela förmiddagen och gjorde iordning picknick runt 12 och drog sedan till Cranbury Park för att ha lite picknick innan vi drog och spelade minigolf!
Vart lite tjaffs och bråk, men de löste sig. Vissa är som jag. DÅliga förlorare helt enkelt:p Men så är det ju. Hur glad blev man när man va lite och inte vann liksom? Inte så glad.
Nu gör jag mat till mig och barnen, de börjar nog bli lite hungriga. Det blir pasta till lillen och mig och fiskpinnar och popcorn shrimp till killen:) Mums..
Minigolf banan :)
cranbury park :)

Måndagen den 30 augusti 2010

Hellu..
Asså, jag hatar när man går upp vid halv 8 och sen vaknar inte barnen förens 2 timmar senare iaf! Jaj, de va skönt att få vara själv ett tag innan de vakna faktiskt. Så jag får se det från den possitiva sidan:p
Granntjejen kom över hit runt halv 10 då min lilltjej precis vaknat, och nu har de lekt sen dess! Mycket trevligt. Killen är uppe på sitt rum och läser. Så Jag passar på att städa lite, och svara på mail:)
Kreativ dag kanske.. Who knows?
Undrar vad jag ska hitta på idag. Imorn tänker jag tvinga med barnen på minigolf eller bowling! Är så sugen på de..
hummm.
Jaha, annars då? Nej jag tror inte jag har så mycket mer att säga..
Jo just fan!
Grattis min älskade moster som gifte sig i lördags med sin älskade! Hade velat vara med er, men jag är ju här!
Tänkte på er iaf hela dagen! Hoppas att allt gick som det skulle! Och jag hoppas att du gillade min hälsning(a)
Saknar er!

Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe och sen städa mer! Helt okej dag kommer detta bli!
Så puss från lilla mig till er!

Fjortisblont och bruna ben

Ja men de är väl de man har då! HAha!
Hela helgen har seriöst spenderats på stranden på dagarna! SÅ nice! Kom hem för ett tag sen från stranden med natta och hennes föräldrar:) och strax blire starbucks som avslut! :)
Men en uppdatering från helgen kanske? Va sägs?
Fredag
Började med att jag slutade kl halv 2. Då jag självklart ringde natta och undra vart dom va. Svaret va: På stranden såklart! :p
packade ihop min badväska, svängde förbi postkontoret och drog vidare till stranden. Där möttes jag av natta och en killkompis till henne, körde och parkerade bilen en bit bort. Sen spenderades dagen på stranden.
På kvällen behövde jag inte jobba, så då va det bara att göra sig iordning för att dra ut med tjejerna! (Jag, Natta, Jennifer och Sophie).
Det blev förfest hos Joe för att sen dra till en bar där Slickepotts polare Pana skulle spela! Nice va de! Men mitt huvud värkte som satan så 1 drink för mig blev de! *stolt*
Efter de drog vi till våran älskade starbucks kille och efterfesta!
Bra fredag med andra ord!

Lördag
Började med att vi vaknar upp i panik vid halv 8 och måste åka. För att natta och Sophie skulle till NYC med nattas föräldrar vid 9. Både jag och Jennifer hoppa över de och körde starbucks som frukost och sen stranden till halv 3 då jag va tvungen att åka hem för att börja jobba vid 5.
Så kvällen spenderades med mina underbara ungar som gjorde allt jag sa åt dom att göra! :D Sånt gillas. La dom i säng till kl 10 sen slappa jag vid tv till 12 innan jag också gick upp och la mig! :)

Ja men det va min helg då.
Nu ska jag hämta upp natta och hennes föräldrar för att som sagt dra till starbucks innan de stänger!
Puss &kram<3

bilder del 2

6 flags

Bilder del 1

från 6 flags

wiihoo

heejsan alla!
Haft en riktigt bra dag idag. Skjutsade lillen till hennes kompis vid 10, sen va jag ledig till 2 typ då jag kom hem igen från stamford mall, där jag träffade upp Natta och hennes föräldrar för lite shopping. Passa killen i typ 45 min sen kom mamma hem:) tog ut middagen från ugnen som pappan ställt in innan han åkte. Sen fick jag sluta vid 10 i 6! Gick upp och tog en låång dusch och bara slappa. Sen drog jag till starbucks och tog en kaffe. Mötte upp Anders för att snacka lite!
Och nu sitter jag här igen! Fick även mitt USB minne av natta med mina efterläng bilder! Tänkte lägga upp lite :) Allt möjligt, från 6 flags och i helgen! Nice!
Just nu då sitter jag och snackar med älsklingen Niklas på Skype, då vi skickar sjukt roliga videor till varandra! hah, vilken sjuk humor man har och vilka sjuka ideer folk kan få asså! haha! Take a look! ;)

cleaning

Hellu allesammans!
Ja men då var det 4 dagar sen då:p haha! Shit va jag är dålig på att uppdatera! Jaja, så kan de va! :) Idag är det 4 månader sen jag kom hit, om man räknar på migg sätt:p
Gått så jäkla fort! Känns som att jag varit här längre!
Tänkte att jag skulle uppdatera här lite snabbt nu! Håller på att städa som  satan i hela huset, eller ja. Har bytt lakan i barnens rum, mitt blir imorn:p, tvättar alla kläder, mattor, handdukar, städar barnens rum och badrum, ska städa mitt rum lite senare! Tvätten går i 100 hela tiden torktumlaren också för den delen:p Haha samtidigt som jag går runt och dricker kaffe!:) Nice! Mamman hade skrivit på en lapp vad jag ksulle göra idag!
Men 1 + finns de! Pappan är ledig i 1 vecka, så jag har ju tid nu och göra allt detta. Nästa torsdag börjar barnen i skolan igen, så då får jag mer tid också.
Nej nu ska jag bädda min säng och tömma papperskorgarna och sen lite senare ska jag och lillen rensa i hennes skrivbord! hon har så mycket skit den ungen asså:p haha!
Denna vecka ska jag införskaffa ny kamera också! Nice! Sen ska jag nog shoppa till helgen! Lite vinterskor kanske? :p Va så länge sen nu..
PUsss! åter till städningen!
Ps! IKVÄLL BLIRE SKYPE MED BÅDE MAMMA OCH PAPPA :D (a) Happy! <3

5 dagar

5 dagar sen jag skrev då! Senast va i fredags då det blev party på Empier hotel i NYC med tjejerna! Camilla fyllde som sagt år! Och vi hade det Awsome! :)
Nu är det herregud, redan torsdag imorn! De är det jag säger dagarna går så jäkla fort här! Jaja, i vilket fall som helst så kan jag uppdatera mer om min helg imorn!:p för då har jag lagt in bilderna också från i helgen.. Men 1 sak kan jag berätta, eller kanske 2..
va på 6 flags i söndags och i fredags blev min kamera snodd^^ Surt svar ja! Så en ny kamera kommer jag typ införskaffa i helgen.
Så blir inte mycket bilder nu fram tills jag skaffat den.. Kommer sno alla bilder från Natta iofs om hon tar på oss och det vi gör! Gjorde de nu från emma när vi va på 6 flags! :P
Nej, nu ska det sovas igen. Hoppas att jag kan somna direkt nu, så att jag inte ligger och drar mig i typ 1 timme!
och Christopher för att du ringde idag! Så kul att prata med dig igen! :) Saknar dig

PARTY I NYC

JA men nu va det fredag och det betyder 2 saker!
1. GRATTIS CAMILLA SOM FYLLER 21 ÅR IDAG! :D
2. PARTY IN NYC för att fira camilla :D WIIIHO!

Är just nu hemma hos emma och har dushat och gjort mig iordnig, vilket hon gör nu.. Så strax ska vi hämta upp Sophie för att sen dra hem till camilla innan vi ska ta tåget till NYC:) Fy fan va nice det ska bli. Denna helg kommer äga!

Nej, nu ska vi röra oss! Ska bara få in hennes hundar sen rullar vi vidare!

CIAO!<3

SCRAPBOOKING WITH EMMA

Tjenixen allesammans!
Dagen har flytit på väldigt bra idag. Inge tjaffs eller nått:) SÅnt gillar vi :D
När pappan kom hem åkte jag till emma direkt för att vi skulle fixa med våra scrapbooks! Haha, och hur mycket gjorde vi? Hmmmmm inte mycket va! Börja med att vi fixar hennes och hennes kompis flyg till LA i typ nån timme innnan de va bokat! Sen sitter jag och kollar på flyg tills i maj, och vad de skulle gå på:p Så man vet liksom! Sen ringer natta ( från min gymnasieklass, som bor i seattle) snackar med henne om min sista månad och om att vi kanske ska dra till Hawaii 1 vecka! :D Niice! SEN efter det sätter jag och Emmsis igång med scrapbooken i ja 30 min? haha, sen skulle jag hem:p
Herrejösses! Men hon har inte mycket kvar nu, vilket jag inte heller har. Eller ja från dessa 3 månader iaf. Har ju bara 1 eller 2 kvar att göra! :pHerrejösses!

ajjjjjj

asså satan i gatan va min blåsa gör ont! brände mig igår i ungen ^^ Och nu har jag fått blåsa på knogen! Gör så jäkla ont! Skinn har låstnat från halva blåsan! Inte bra inte bra!
Idag då, nu ska jag snart skjutsa lilltjejen till camp, hon mår fortfarande inte så bra. Sjukt förskyld. Så vi får se hur länge hon orkar stanna idag.. Lillplutten liksom!
Sen ska nog jag och killen till ett barnmuseeum. Får se hur de är :p Han vill nog bara chilla hemma. Men vi får se va vi hittar på. Åker nog dit iaf! :) 2 dagar kvar, sen fredag och löning igen! På fredag är det ju NYC som gäller! :) Eftersom att Camilla blir 21! :D:D
Nej nu måste jag skjutsa henne! PUSS

Friends forever

Seeeeg dag! Herrejösses va trött jag varit! Men jaj! Kan bero på att miss Johanna här vakna varje timme typ inatt ^^ Hoppas verkligen att jag inte gör det inatt!
Idag iaf, så drog jag och killen till aquariet igen :) Alltid lika trevligt, och vi såg vissa djur idag som vi inte såg förra gången, som då typ sov eller inte va ute:p Trevligt. Han käkade även pizza där, såg så jäkla god ut! Men jag har slutat äta de! Får så fruktansvärt ont i magen!
Sen nu på kvällen, sluta jag tidigt! Blev riktigt förvånad men glad över att mamman kom idag! halv 7! :) Så Ringde Emma så jag drog och hämta upp henne sen åkte vi självkalrt till Starbucks! Förvånade? hah, inte jag!
Satt där i nån timme eller så och bara snacka! Lämpa av henne och drog hem till natta och hämta min kamera:) Hon är så stolt. Hon har köpt en helt ny! Så hon är helt inne i den! HAH! SÅ söt så:p
Och när jag kommer dit möts jag av att jag får en present av henne! DÅ har hon köpt armband där det står på ena FRIENDSoch på andra FOREVER. Tror ni att jag blir rörd eller? JAA! fick en liten tår i ögat!
Nu ska jag sova, och ska förhoppningsvis som sagt inte vakna varje timme inatt! Sov så gott! Eller ja, God morgon Sverige! :)

100810

Men hej, hah, Uschh jag ar sa fruktansvart trott! Har vaknat upp typ varje timme inatt! Inte okej. Och anda gick jag och la mig vid halv 11 ^^ Jaj.
Har lampat av lilltjejen pa camp nu vid 9, sa nu ar det bara jag och killen hemma! Ska ta med honom till aquariet idag, och sen ska vi ata lunch pa donken :) Mums. Maste tanka ocksa!

Igar efter att jag slutat sa drog jag mig sjalvfallet till Starbucks dar jag mottes av Natta, hennes syrra och hennes flickvan :) Satt och drack det vanliga: Shaken Iced the lemonade with passion and sweeten! :) Sa gooooooood!
Vi snackade och hade allmant roligt! Kul och traffa hennes syrra ocksa! Riktigt trevliga va dom! :)

Som jag sa i forra inlagget orkar jag inte uppdatera sa varst mycket, Men det kanske blir natt om dagen :)

Nej, nu ska jag fortsatta med tvatten, 1 kvar! GO JOHANNA!

PUSS

helgen

Jag orkar typ inte blogga längre, tar lite lång tid, sen skriver jag ju samma sak varje dag och varje helg.. Även om massa nytt hänt. Så gör vi samma sak varje helg och de händer seriöst inget nytt i veckorna när jag är med barnen!
Men min helg då, den har varit bra den!
Började med i lördags då vi alla drog till stranden och hängde hela dagen. Camilla den olycksfågeln, blev först bi stungen så att vi gick till de som jobbar som lifegards! Sen när vi badat och vi kommer upp har hon skurit sig på en snäcka i vattnet, rätt långt också:p SÅ vi gick tillbaka till dom:P hah.
Stackars..
Sen trodde jag att jag skulle jobba men de behövde jag icke. Så vi alla gick ut och käka middag i stamford, eftersom att detta va sista helgen tillsammans allihoppa liksom. Efter en super god asiatisk middag blev det att rulla hem till killarna innnan vi stack ut till hula igen:p Suprice xD Kvällen avslutades sjukt bra med svenskt ölspel och bra umgäng!
Idag då, drog vi till IKEA! åh vad jag va i paradiset när jag kom in där. Har dock haft huvudvärk sisådär hela dagen. Spänningshuvudvärk  och lite sånt va (a)Iaf, vi gick och åt på en gång! Blev SJÄLVKLART köttbullar med potatismos och en räkmacka med lingongdricka till! Efter det bar det vidare ner till "The swedish food shop" där det handlades lite smått och gott till mig själv.
Nu sitte jag hemma och ska faktiskt sova strax,. klockan är bara halv 8. Men ska lägga mig i sängen iaf! Läsa klar min twilightbok som ska in imorn kanske:p
Nej nu sova:)

lite snabbt sådär

Tänkte bara slänga in ett litet snabbt inlägg sådär va!
Nyss hemkommen från en skön och lugn kväll hos emma :) Satt och fixade med våra scrapbooks! Haha! På 2 timmar typ så hann vi göra vadå 2 sidor? :p Tar tid om de ska va fint va!
Hon kände sig lite stressad eftersom att hennes ska vara klar typ innan hon åker, men jag har ju 36 veckor på mig :p Men tro mig jag ska inte bara gör 1 ^^ har typ 2 kvar!:O
Idag på dagen va jag och emma på Michaels! BARA SCRAPBOOK SAKER! snacka om att jag va i himlen! SÅåå niice! Köpte hur mycket som helst! Sen va de en tjej framför mig som hade en 20% off grej som jag fick! Niice säger jag bara! Snällt av henne att ge mig den liksom!
Imorn blire IKEA med emma när jag lämpat av barnen också! Ska köpa oss lite godis och sånt, sen käka SVENSK lunch där. Innan jag börjar jobba igen, På kvällen blir teater show, och sen mys hos emma då sophie joinar oss också! Kanske blir en sleepover hos emma imorn för min del:)  De får tiden avgöra!
Nej, nu Sleepiiii time! See ya tomorrow! xoxo

Miley








36 veckor

Idag när jag och natta snackade i telen sa sa vi hur fort hennes sista 14 veckor kommer gå! Så när vi la på satt jag och räknade på mina veckor, och hur många jag har kvar!
Bara cirka sisådär 36 veckor! men när hon och Sophie åker så har 14 veckor gått och då har jag bara 22 kvar! Och hur snabbt kommer inte 14 gå då? sen när dom åker så är det bara 5-6 veckor kvar innan min mamma kommer och då har jag bara 17 veckor kvar! Det kommer gå så sjukt fort! Som jag sagt tidigare tror jag så åker emma om 4 veckor och då är vi redan inne i september!
Herrejösses! Det är nått med USA asså! Tiden går så fort, som imorn då är det REDAN torsdag igen!
Annars idag så har jag och emma hängt hemma hos mig! Hon har fixat med alla sina bilder, som hon la upp på fejjan och på resedagboken:) Så när hon va här så va jag duktig och städa undan massa, så nu ser mitt rum ut som ett rum igen. Sen har jag satt upp fler bilder på mina kära vänner också på min vägg, så nu ser det inte bara ut som ett rum, utan också MITT rum! Lite hemtrevligt sådär! :)
Nej, nu kallar sängen!
Nite nite

GRYYM

Assa, jag har blivit riktigt grym pa att ata middag ungefar samma tid varje dag. Allt mellan 20 over 5 och kvart i 6! :D Ar jag inte duktig eller?
Idag ska barnen fa hotdog och lite vindruvor! mums! haha. Maten ar sa otroligt varierande!
Har ni forslag pa mat! GE DOM TILL MIG TACK!

Nu: MAT, lilltjejen, dor av hunger snart! PUSS

3 veckor kvar!

Tisdagen har varit hur bra som helst hittills! Och ska bara bli battre, da jag ska strax hoppa in i bilen for att kora ungarna till camp, sen tanka och sen hem till natta for att chilla lite! Nice! Vid halv 3 ska jag aka och hamta barnen igen, och sen ar nastan denna dag slut:p
Detta ar sista veckan de gar pa camp, sen har vi 3 veckor kvar innan skolan borjar! Nice! De borjar forsta veckan i september!

Juste! Ca 12 veckor kvar innan pappa, katarina och mina broder kommer hit! NICE! Langtar sa mycket!
Nej, nu maste jag verkligen aka!
PUSS

en måndagskväll

Ja denna måndagskväll spenderades hemma hos nathalie med emma! Alla 3 låg i sängen, jag läste en tidning medans natta och emma sökte jobb i norge! Haha, vettetusan va natta sökte! Lite allt möjligt, som hon egentligen inte hade en aning om va de va! Likabra liksom xD
Nu ska det sovas för min del, är sjukt hungrig, men jaja! Får äta värsta goda frukosten imorn istället:p
Godnatt! <3
Såhär såg det ut ;) Datanördar!
Videon får ni imorn! ;)

I'm back

ja men nu har det gått ett tag sen. MEn jag har verkligen inte orkat skriva! haha.
Helgen i sig har varit underbar!
I fredags så va vi med starbucks killen och festa hos honom innan vi åkte till hans kompis ett tag! Sjukt rolig kväll som sluta med att Sophie, Linda och Natta låg och sov, medans jag käka nattmat (donken) med starbucks killen och hans polare! Nice! haha.
Lördagen spenderades med natta, hemma hos Chad där vi badade lite i poolen, innan det va dags att åka hem för att jobba! Blev donken på väg hem! MUms!
Slulle jobbat från 6-9 men behövdes typ inte, så satt och gjorde absolut ingenting fram tills natta ringde och sa att jag skulle komma! :) Då drog vi hem till Arber och glodde på The hottub, the timemachine,eller hur det stavas.. Sjukt rolig film! Med bra skådisar!

Sen efter det blev det till att åka hem och sova, för igår va det dags för lite chill job på morgonen.. Efter jobbet, drog jag till starbucks där jag träffade natta, och sedan joina camilla oss också! Alltid lika kul! Satt och snacka skit från 1-halv 4 då jag hängde med på deras Au Pair möte. Nice säger jag bara! Men hur fruktansvärt otrevlig en ny tjej i deras grupp va! och hon kom från sverige! INTE OKEJ! gilla inte henne asså!
Efter Au Pair mötet blev det starbucks igen, för att sen åka och hämta EMMA, som kom hem igår, på white plains. Jag natta och emma, stog typ och tjöt för att vi va så glada!

Idag då, så har vi hängt lite hemma hos emma innan det va dags för jobb igen. Fick ett samtal idag också från bästaste lollo! Saknar er där hemma.

Nej., nu ska jag kolla tv med lillen!
PUSS

RSS 2.0